daśka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 no tak kozunia "Elmirka " Cię wystawiła,a śpi się we dwoje....;-);-):-) czasami może we dwie,tak czy inaczej zagoń kozę do łóżka,ponieważ Ci akumulator Elmiro Droga padnie,jak mojemu samochodzikowi i bedziemy jutro z rana obie meeeeeczałyyyyy;-) Quote
elmira Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Gdybyśmy te dysputy prowadziły w dzień, to poszłoby na spam. Teraz świadczy to o tym, żeśmy niestabilne. Me! :) Quote
Havanka Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 [quote name='daśka']maaaaaaasarkaaaaaaaa jakaś meeee:-)[/QUOTE] [B]Daśka, w środku nocy udajesz kozę????[/B] Pobudzisz cały zwierzyniec !!! Quote
daśka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 ohhhh Havanko gdybyś tylko widziała jak ta koza mnie rozśmiesza:-) mam za sobą fatalny dzień,Adam miał wypadek po raz tysięczny koleś skasował nam tył samochodu:-( ale wracam do domku i widzę moje roześmiane trzy mordki i smutki mijają:-) nooo i ta koza uśmiech sam ciśnie się na twarz:-) Quote
Havanka Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 Sarunia, w przyszłym tygodniu pewnie Daśka zaprowadzi cię na pierwszy zastrzyk, na stawy:loveu: Quote
Havanka Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 [B]Dziś wpłynęło 30 zł dla Sary od BasiM !!![/B][B] Basiu bardzo dziekuję !!![/B] Quote
fiorsteinbock Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Witajcie CIoteczki, zagladam do Sary po przerwie i podrzucam watek. Przy okazji prosze o wsparcie finansowe, mamy malo deklaracji! Kto pomoze Sarze? Quote
Havanka Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Witajcie CIoteczki, zagladam do Sary po przerwie i podrzucam watek. Przy okazji prosze o wsparcie finansowe, mamy malo deklaracji! Kto pomoze Sarze?[/QUOTE] Ja też przyłączam sie do tej prośby ! Quote
elmira Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Daska, mam nadzieje, ze Adamowi nic nie jest. Pozdrów go!!! Quote
kamilawa Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 OGŁOSZENIA SARY. 1. [url]www.eoferty.com.pl[/url] 2. [url]www.oddamzadarmo.eu[/url] 3. [url]www.mammisia.pl[/url] 4. [url]www.wszystkotujest.pl[/url] 5. [url]www.pajeczyna.pl[/url] 6. [url]www.rozglos.net[/url] 7. [url]www.e-zwierzak.pl[/url] 8. [url]www.darmobranie.pl[/url] 9. [url]www.cafeanimal.pl[/url] 10. [url]www.ale.gratka.pl[/url] 11. [url]www.adpillar.pl[/url] 12. [url]www.petsy.pl[/url] 13. [url]www.neeon.pl[/url] 14. [url]www.i-okazje.pl[/url] 15. [url]www.gumtree.pl[/url] 16. [url]www.kupsprzedaj.pl[/url] 17. [url]www.najpewniej.pl[/url] 18. [url]www.kokosy.pl[/url] 19. [url]www.ojej.pl[/url] 20. [url]www.morusek.pl[/url] 21. [url]www.kupiepsa.pl[/url] 22. [url]www.bono-polska.com.pl[/url] 23. [url]www.pineska.pl[/url] 24. [url]www.afisze.pl[/url] 25. [url]www.adin.pl[/url] 26. [url]www.owi.pl[/url] 27. [url]www.psy.pl[/url] 28. [url]www.adopcjapsa.pl[/url] 29. [url]www.nasipupile.pl[/url] 30. [url]www.ofertka.pl[/url] Quote
Iljova Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Saruniu jak minął Ci dzisiejszy dzień? Quote
daśka Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Adam żyje,nic mu nie jest,ale z samochodem marniutkooooo,oj marniutko. Dzisiaj dostasłam wypowiedzenie najmu lokalu,z resztą jak wszyscy wynajmujący,właściciel będzie robił generalny remont i czesć czapka.Mam miesiąc na znalezienie lokalu pod działalnosć.Sarunia ma się świetnie,bryka po śniegu z Daśką i Matkiem w domku jak zawsze grzczniutka.Bede w związku z nawałem pracy rzadziej na dogo i proszę o wyrozumiałość.W weekend postaram się porobić nińce zdjątka to prześlę do Havanki,a póki co to nie wiem,czy Wam pisałam,ale kiedy Sara miała cieczkę to spała z nami w sypialni i wyjątkowo upatrzyła sobie materiałową szafę,którą z reszta już zdążyła zdemolować,ale mam na kompie zdjęcie,więc teraz szybciutko wyślę.Najlepsze,że jak weszła do szafy pierwszy raz to spanikowaliśmy z Adamem,że Sary nie ma w domu i że znikła poprostu,Adam wybiegł przed dom i ją wołał,ja po domu wołam i nic (Sara słabo słyszy ),wracam do sypialni,serducho wali jak młot,a Sara wychyla nosa z szafy,wołam Adama i oboje w smiech.Poźniej już oczywiście wiedzieliśmy,że jak Sary nie widać,to siedzi w szafie:-) Quote
Havanka Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Chciałam pobyć trochę sama...., ale i tak mnie znalazła! [IMG]http://images37.fotosik.pl/610/72a92ac6bbcb7ea7med.jpg[/IMG] [IMG]http://images50.fotosik.pl/656/71ae1575223cc2b0med.jpg[/IMG] Quote
fiorsteinbock Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 :shake: Matko Kochana, taki azyl wyszukalas sobie.... ale i tak cie znalezli, hihihi :evil_lol: Zadnej prywatnosci :eviltong: Zdjecia przecudne... A jak sprawa z zastrzykiem na stawy, kiedy sie wybieracie? Sorry jesli nie doczytalam :) Quote
Havanka Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 [quote name='fiorsteinbock']:shake: Matko Kochana, taki azyl wyszukalas sobie.... ale i tak cie znalezli, hihihi :evil_lol: Zadnej prywatnosci :eviltong: Zdjecia przecudne... A jak sprawa z zastrzykiem na stawy, kiedy sie wybieracie? Sorry jesli nie doczytalam :)[/QUOTE] Za trzy dni, minie dwa tygodnie od szczepienia na wściekliznę. Dopiero wtedy będzie można Sarunię zaszczepić na stawy. Ps. Edytko, masz pełną skrzynkę. Quote
fiorsteinbock Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Aha, trzeba odczekac po wsciekliznie, rozumiem. Juz wyczyscilam PW, mialas racje to u mnie zapchane. Quote
daśka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Cioteczki szukam domu dla wyżlicy,która jest na wątku Saruni,znaleziona w nowy rok,znalazła dom u sasiadów,ale niestety nie potrafia sobie poradzić z jej temperamentem,jest bardzo zywiołowa:-) Znacie jakieś strony wyżłów? czy ktoś może pomóc,sunia do czasu znalezienia domu będzie u sasiadów,a ostatecznie u mnie,ale najbardziej chciałabym dla niej domku u znawców rasy,ponieważ ona w sobie ogromnąąąąąąą!!!! ilość energii uwierzcie:-) Quote
elmira Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Daśka, napisz do tanitki (tanitka-nick z dogo). Ona jest wyżłowa ciotka. Quote
Havanka Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Sara, do góry !!! Wciąż zbieramy fundusze na nasza sunie !!! Quote
Havanka Posted February 25, 2011 Author Posted February 25, 2011 Sarunia, nikt cię dziś nie odwiedził... Quote
Havanka Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Daśki wciąż nie ma , pewnie ma pełne ręce roboty... Quote
Recommended Posts