Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Havanka']Daśka, psiaki będą szczęśliwe, jak od czasu do czasu zapomnisz schować wędliny do lodówki:evil_lol:
one kochają,a zwłaszcza Sara takie luki mojej pamięci:-)

Trochę pozmieniałam i zrobiłam po swojemu. Nie ma za co dziekować.
Oczywiście,że jest!!! Wszystko czytelne ,jasne i ten wyciskacz,świetnie :-)

jutro jeżeli wyrobię z czasem,to zaszczepię Sarunię,w tygodniu nie miałam jak tego zrobić,ponieważ pracowałam od 9-do nawet 23 .Masakra ,wracałam na 19-tą wyprowadzić i nakarmić psiaki i dalej do pracy.Mam nadzieję,że przez weekend odpocznę,chociaż wirtualna praca mnie czeka.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podczytuje, zagladam, nie zawsze pisze bo czasem nie wiadomo co. Psiak szczesliwy, jedynie pozostalo nam prosic ludzi o wsparcie finansowe!
Deklaracji malo, prawie wcale :(

I Daska masz racje, tempo okropne...znowu weekend, kiedy minal tydz? nie wiem :(

Posted

[quote name='daśka']wczoraj pierwszy raz zobaczyłam,że Sarze "zjechały" się tylnie łapki,kiedy stała.Porozmawiam dziś z wet,niech da mi jakiś suplement na "starość"[/QUOTE]
Na wczoraj potrzebny ten preparat !!!

Posted

[quote name='daśka']wczoraj pierwszy raz zobaczyłam,że Sarze "zjechały" się tylnie łapki,kiedy stała.Porozmawiam dziś z wet,niech da mi jakiś suplement na "starość"[/QUOTE]
Na wczoraj potrzebny ten preparat !!! Mam na myśli HMB.

Posted

tak tylko myślę,że i jakiś suplement na stawy by się przydał
Havanko odbija mi wstaję o 6 rano,ale masakra.Przecież ja lubiałam pospać,a tu masz babo placek:-(
Jednak dzięki temu mogę chwilę weekendu poswięcić dogo:-)

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/200156-Ofiara-pseudohodowli-labkowata-Happy-niestety-za-TM...-(-Śpij-maleńka[/URL]-*
to Havanko ta sunia o której wczoraj Ci mówiłam:-(

Posted

Cześć Saruniu, trochę mnie nie było a tu tyle się wydarzyło? Była przypadkowa uczta dla psiaków. :-) fajnie patrzeć na Sarę.
Daśka widzę że zamieściłas link do wątku Happy [*] jak go zobaczyłam od razu miałam ja w mojej wyobraźni i pojawiły się łzy, zaraz potem spojrzenie na Sarę i radość że ona jest w dobrych rękach i szczęśliwa, myśl że w każdej sytuacji Sara byłaby, jest i będzie otoczona troskliwa opieką.

Posted

melduję Sara zaszczepiona przeciw wściekliźnie:-) teraz z wetką zastanawiamy się czy za dwa tygodnie podać jej ochronną szczepionkę (a nie ma kontaktu z innymi psami,oprócz moich),czy cztery zastrzyki na altretyzm i stawy?
co myślicie?

Posted

[quote name='daśka'][URL]http://www.dogomania.pl/threads/200156-Ofiara-pseudohodowli-labkowata-Happy-niestety-za-TM...-(-Śpij-maleńka[/URL]-*
to Havanko ta sunia o której wczoraj Ci mówiłam:-([/QUOTE]
Przeczytałam wątek. Był niestety krótki. Skończył się niespodziewanie i zbyt szybko. Serce pęka.....

Posted

[quote name='Iljova']Cześć Saruniu, trochę mnie nie było a tu tyle się wydarzyło? Była przypadkowa uczta dla psiaków. :-) fajnie patrzeć na Sarę.
Daśka widzę że zamieściłas link do wątku Happy
[*] jak go zobaczyłam od razu miałam ja w mojej wyobraźni i pojawiły się łzy, zaraz potem spojrzenie na Sarę i radość że ona jest w dobrych rękach i szczęśliwa, myśl że w każdej sytuacji Sara byłaby, jest i będzie otoczona troskliwa opieką.[/QUOTE]
Witaj Iljova. Trudno jest sie pogodzić z tak bezsensowną śmiercią, zwłaszcza psa, który mógłby jeszcze żyć, gdyby trafił do odpowiedzialnej osoby. Happy nie miała szansy zakosztować prawdziwego życia i to chyba jest w tym wszystkim najgorsze...

Posted

[quote name='daśka']melduję Sara zaszczepiona przeciw wściekliźnie:-) teraz z wetką zastanawiamy się czy za dwa tygodnie podać jej ochronną szczepionkę (a nie ma kontaktu z innymi psami,oprócz moich),czy cztery zastrzyki na altretyzm i stawy?
co myślicie?[/QUOTE]
Byłabym za tym, aby zatrzymać proces chorobowy toczący sie w stawach a szczepienia ochronne zrobić trochę póżniej. Ale to tylko moje zdanie. Masz fajną wetkę, więc niech ona zadecyduje, jaka powinna być kolejność.

Posted

[quote name='daśka']według mojej opini,Sarze potrzebne leczenie ,później szczepienia[/QUOTE]
Macie racje i robcie tak aby jej pomoc, szczepienia zaczekaja :)

Dziewczyny, Daśka czy to sa Twoje okolice:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/196383-Wyrzucona-suka-TRACI-DT............?p=16310836#post16310836[/url]

jakas totalna masakra! Stara ONka traci DT bo zachorowala, ma stawy chore i lezy w garazu na betonie! Dziewczyny, macie jakis pomysl na dt? wejdzcie chocby do suni, ona nawet imienia nie ma :(

Posted

Havanko świadomość że gdyby trafiła do Daśki to jeszcze by żyła :-( wbrew swojemu imieniu Happy nie miała szczęścia.
Sara jest w bardzo dobrych rękach. A co do szczepień to ja też uważam że najpierw należałoby zająć się leczeniem

Posted

przepraszam,ale może mozemy pomóc

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/202310-4-y-PSIE-SZKIELETY-zbyt-zwykłe-na-miłość-wygłodzona-gospodarska-suka-do-uśpienia?p=16312861#post16312861[/URL]

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Macie racje i robcie tak aby jej pomoc, szczepienia zaczekaja :)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/196383-Wyrzucona-suka-TRACI-DT............?p=16310836#post16310836[/url]

jakas totalna masakra! Stara ONka traci DT bo zachorowala, ma stawy chore i lezy w garazu na betonie! Dziewczyny, macie jakis pomysl na dt? wejdzcie chocby do suni, ona nawet imienia nie ma :([/QUOTE]

już zaglądam,zobaczymy co znów ludziska wymyślili

Posted

[LEFT][COLOR=#000000]Ślę Ci moją Walentynkę
zrób więc do mnie słodką minkę,
daj buziaka albo dwa
i niech nasza miłość trwa!

Dla mojej Saruni

[/COLOR][/LEFT]

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Macie racje i robcie tak aby jej pomoc, szczepienia zaczekaja :)

jakas totalna masakra! Stara ONka traci DT bo zachorowala, ma stawy chore i lezy w garazu na betonie! Dziewczyny, macie jakis pomysl na dt? wejdzcie chocby do suni, ona nawet imienia nie ma :([/QUOTE]

to nie są moje okolice,ale km nie stanowia dla mnie żadnych problemów
nie chcę mówić,ale sunia potrzebuje PILNIE pomocy,jeżeli mozesz,to dowiedz się jaki ma stosunek do innych suczek........Sara jest sunią dominującą,moja Daśka jest bardzo uległa,a mój Mateo wogóle się nie wcina:-)

Posted

[LEFT][COLOR=#000000]Ślę Ci moją Walentynkę
zrób więc do mnie słodką minkę,
daj buziaka albo dwa
i niech nasza miłość trwa!

Dla mojej Saruni

[/COLOR][/LEFT]

Posted

Walentynki, dzieki za odwiedzenie watku staruszki, mam nadzieje, ze uda sie szybko cos zoorganizowac. Daśka, kinia pisze, ze na dt sa inne psy i ONka je toleruje.
Czytalam, ze ona zwiala z dt z tesknoty za wlascicielem, mysle, ze nadal jest zagubiona i nie umie przestac myslec o dawnym domu. Do tego choruje na stawy, jak Sarunia :(