Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super mieszkać tak blisko morza - nawet jak nie świeci słońce i pada deszcz. Ja kocham polskie morze.Mała piękna, piękny włos.

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może i nie jestem obiektywna, bo Arabella jest z mojej hodowli, ale wygląda naprawdę ślicznie. Jeszcze teraz jak ją podciągnęło w górę - rewelacja.

Posted

[quote name='Monia85']Oczywiście. Ja mam nadzieję, że też ktoś nam zrobi, bo mało prawdopodobne, abym sobie sama mogła je zrobić :p[/QUOTE]
No tak bo ty pierwsza wchodzisz Baby szczenie młodziez pośrednia championy
A tak sie bałam ze bedziemy bez Fotek:(
Aparat to ja musze sobie kupić tylko kupuje kupuje i kupić nie moge zawsze cos pilniejsze

Posted

Spokojnie i bez nerw. Zawsze pierwsze idą psy a dopiero później suczki. Kurczę, jak w życiu. U nas może tego tak nie widać ale jak byłam na wakacjach w Maroko to zawsze facet szedł pierwszy a trzy kroki za nim żona z gromadką dzieci, leżakami, torbami i całą resztą. Taki już nasz los. Najpierw idą psy a dopiero później suki. Jakoś podzielicie się aparatem i pokażecie nam fotki z wystawy. Czekam z wielką niecierpliwością na wyniki. Monia85 - mam nadzieję, że będzie super.

Posted

Proszę o głosy na zdjęcia. Chcę małą dać do konkursu, ale mogę zgłosić tylko 3 zdjęcia. Proszę Was, abyście na tym forum pomogli mi wybrać te trzy najlepsze. Ja ze swojej strony przedstawiam 4, ale jeśli komuś podoba się z tego wątku inne to też proszę o przekazanie tej informacji. Z góry dziękujemy za pomoc :loveu:

[IMG]http://i47.tinypic.com/rtnbcx.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Monia85']Tak to lubię :evil_lol: - ach te psoty...(nawet blok techniczny się nie uchowa)

[IMG]http://i41.tinypic.com/1z6aa1k.jpg[/IMG][/QUOTE]

ta fotka też jest świetna

Posted

Konkursik jest z gazety "Twoja chwila" czy jak tam brzmi. Siostra czyta takie pismadła i mi wycieła tą stronę z gazety, ale z tego co mi mówiła to powtarzają ten konkurs w każdym numerze, bo trwa on do 1 lipca. Dziękuję za głosy, będę wybierać ;D
Dostałam dziś list z ZKwP w Słupsku i przyznali nam numerek 452 oraz napisali, że zgłosiło się 8 Hawańczyków w tym jeszcze jeden prócz Nas będzie w klasie Baby.

Posted

[quote name='Monia85']Konkursik jest z gazety "Twoja chwila" czy jak tam brzmi. Siostra czyta takie pismadła i mi wycieła tą stronę z gazety, ale z tego co mi mówiła to powtarzają ten konkurs w każdym numerze, bo trwa on do 1 lipca. Dziękuję za głosy, będę wybierać ;D
Dostałam dziś list z ZKwP w Słupsku i przyznali nam numerek 452 oraz napisali, że zgłosiło się 8 Hawańczyków w tym jeszcze jeden prócz Nas będzie w klasie Baby.[/QUOTE]
Ja jeszcze nie dostałąm....
z tego co ja wiem 2 od bursztunków odemnie pedro i z przemąznej chetki 2 i arabella to jest 6 łał 2 nie znam

Posted

[quote name='Havany']Monia, dawaj numer 2 i 4 oraz tą fotkę z blokiem technicznym. Jestem pewna, że wygrasz.[/QUOTE]
Oj tak jest duza szansa :diabloti:
A za pierwsze miejsce jaka nagroda jest :oops: