amigo i ja Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Chciałabym tez trenować z moim psem agility ...jest rasy beagle, ma juz sedem miesięcy a nie był na żadnym kursie...nie wiele umie i jego posłuszeństwo tez pozostawia wiele do zyczenia ale nie jest az tak bardzo żle ;), chcę iść niedługo na kurs do grupy wczesnoszkolnej, ale teraz chciałabym juz zacząć treningi agility. Czy nic nie stoi na przeszkodzie żebym juz powoli zaczynała z nim trenować ??? I czy przyjmiecie nas do waszego grona ??:p Quote
małyskrzat Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='simbik']Najbliższy w poniedziałek o godz. 21.[/quote] doczytałam:p simbik aktualne??? Quote
simbik Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [COLOR="Red"]Mam prośbę o przełożenie poniedziałkowego treningu na wtorek. [/COLOR]Właśnie jesteśmy po nocnej wizycie u weta :shake: i moja dzisiejsza obecność na treningu jest pod dużym znakiem zapytania. Co do pytań nowych i nie tylko osób o treningi, to aktualnie są one gratis, a jak wrócimy na Złotno to kosztują 50zł na miesiąc. Najlepiej na początek przyjść w wekend, bo po ciemku można się tam nieźle zgubić, a i w tym tygodniu mamy mało czasu, bo zaczynamy o 21. Jeżeli będzie ładna pogoda w następny wekend to zrobimy placyk na zewnątrz hali i będzie można poćwiczyć dłużej niż 7.15-9.00. Quote
tulasy Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 [quote name='simbik'][COLOR=Red]Mam prośbę o przełożenie poniedziałkowego treningu na wtorek. [/COLOR]Właśnie jesteśmy po nocnej wizycie u weta :shake: i moja dzisiejsza obecność na treningu jest pod dużym znakiem zapytania. Co do pytań nowych i nie tylko osób o treningi, to aktualnie są one gratis, a jak wrócimy na Złotno to kosztują 50zł na miesiąc. Najlepiej na początek przyjść w wekend, bo po ciemku można się tam nieźle zgubić, a i w tym tygodniu mamy mało czasu, bo zaczynamy o 21. Jeżeli będzie ładna pogoda w następny wekend to zrobimy placyk na zewnątrz hali i będzie można poćwiczyć dłużej niż 7.15-9.00.[/quote] Ty tu teraz jesteś głównodowodzącą. Jak inni niemają nic przeciw to możemy przłożyć na wtorek na 21:00. Co do ładnych weekendów i traningów na zewnątrz to jestem za. Quote
Polna Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 no to czekamy na info co z dzisiaj :) Witamy beagle'lka hihi Quote
simbik Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Właśnie wracam od weta i padam po nieprzespanej nocy. Szczęśliwie to tylko dość dokuczliwa angina ale ja już nie mam sił na dzisiaj więc trening jutro. Quote
Klaudia :-) Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 czy to Opka zaliczyła tą angine czy Teufel? Quote
simbik Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Niestety pewien koniarz zaklepał sobie w tym tygodniu jazdy 20-21 :shake: . Dlatego myślę że zrobimy sobie trening dziś a potem w sobotę, bo chyba nie ma sensu tak późno robić jeszcze drugi trening w tygodniu. W wekend liczę na dobrą pogodę, taka ma teoretycznie być i wtedy byłby trening 8-10 na zewnątrz przy hali :lol:. Quote
simbik Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Tak jak pisałam w poście wyżej trening jeżeli jeszcze będzie w dni tygodnia to w piątek o 21. Czy ktoś by był chętny na tenże ? Natomiast na wekend zapowiadają ciepło i raczej bez opadów, więc sobota i niedziela trening 8-10 na zewnątrz hali :lol: . Quote
amigo i ja Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Informuję wszystkich "starych" członków klubu że jak nic nie stanie na przeszkodzie to w sobotę przyjdzie na trening agility "nowy" beagle ze swoja panią:) czyli ze mną:lol: Quote
tulasy Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='simbik']Tak jak pisałam w poście wyżej trening jeżeli jeszcze będzie w dni tygodnia to w piątek o 21. Czy ktoś by był chętny na tenże ? Natomiast na wekend zapowiadają ciepło i raczej bez opadów, więc sobota i niedziela trening 8-10 na zewnątrz hali :lol: .[/quote] Co do piątku to my sobie odpuścimy. Zbyt ciężki mam tydzień w pracy, ale weekend aktualny. Michał Quote
tulasy Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='simbik']Tak jak pisałam w poście wyżej trening jeżeli jeszcze będzie w dni tygodnia to w piątek o 21. Czy ktoś by był chętny na tenże ? Natomiast na wekend zapowiadają ciepło i raczej bez opadów, więc sobota i niedziela trening 8-10 na zewnątrz hali :lol: .[/quote] Po dzisiejszych konsultacjach : Piątek odpada. Sobota 8-10 aktualne. Quote
simbik Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Tak jak pisze Michał sobota-niedziela 8-10 na trawce. Za halą aktualnie chodzą kuce, ale weźmiemy troszkę przeszkódek do naszego autka (najwyżej na dwa kursy) i rozstawimy się na końskiej trawiastej ujeżdżalni :lol: . To ten teren otoczony białym płotkiem kawałek przed stajnią po prawej stronie. Quote
Klaudia :-) Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 No to do zobaczenia w sobote,koło 8 powinnam dotrzeć:-) Quote
tulasy Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Z pl. Dąbrowskiego mogę jeszcze kogoś zabrać. Gosia z Watażką - wy oczywiście macie zaklepane miejsce. Daj sygnał, o której wsiadasz do 57. Quote
Tollerka Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Czy może mi ktoś powiedzieć ile się za to płaci :(? Jeśli nie będzie tyle, ile słyszałam, to możliwe że też będę uczęszczać z moim Shih Tzu (tyle że on nie jest wytresowany ani nic..) Quote
amigo i ja Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 [quote name='Tollerka']Czy może mi ktoś powiedzieć ile się za to płaci :(? Jeśli nie będzie tyle, ile słyszałam, to możliwe że też będę uczęszczać z moim Shih Tzu (tyle że on nie jest wytresowany ani nic..)[/quote] Z tego co wiem (byłam tylko na 2 treningach, dopiero zaczynamy:lol:) to narazie nic się nie płaci . A tresurą się baardzo nie przejmuj mój pies też jeszcze nie jest wytresowany i czasami jak poleci za innym psem to musze go ganiac:lol:...ale myślę że niedługo będziemy więcej ćwiczyc niż ganiać... :cool3: Quote
Tollerka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Porozmawiam z rodzicami... W razie czego, mógłby ktoś podać mi na Prywatną Wiadomość Numer do tego pana i adres miejsca gdzie odbywają się treningi? No i najlepiej jakieś jeszcze informacje. Trochę boję się że jeśli zacznę uczęszczać to coś pogryzie mojego psa, bo zadziorny to on jest, zwłaszcza na kolankach paniusi :D Quote
simbik Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Najbliższy trening napewno w sobotę rano. Natomiast w tygodniu o ile będzie to w czwartek zresztą dam znać wcześniej tzn. w środę wieczór. Quote
Klaudia :-) Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 My w ten weekend niestety nie przyjedziemy:-( Quote
tulasy Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 [quote name='Klaudia :-)']My w ten weekend niestety nie przyjedziemy:-([/quote] A wielka szkoda. W sobotę, mimo sporego natłoku spraw i imienin u mnie w domu, jednak przyjeżdżamy. Tymbardziej, że w niedzielę na 99% niema treningu. Michał Quote
Tollerka Posted November 28, 2006 Posted November 28, 2006 Dziękuje za odpowiedzi i pomoc! Chyba na 80% przyjadę. Jak coś, to 11 letnia z blond włosami i brzoskwiniowo-białym dywanem na smyczy to będę ja :lol: Mam jeszcze tylko pytanie, czy trzeba jakieś badania zrobić...? Muszę przedtem pojechać z Florkiem do weterynarza... Obciąć wrastające się pazury... :roll: Matka "jutro pojedziemy" cały czas gada a pies się męczy od dwóch tygodni :( Dzisiaj robiłam "improwizowaną" przeszkodę. Bał się skakać na nawet niektórych małych wysokościach... ale mam nadzieje że to z powodu ciasnoty i strachu o uderzenie w szafkę po skoku :lol: Mam nadzieje że sobie poradzi... Oglądam cały czas super filmik z Agility World Show... I poprostu pokochałam ten sport! Dziękuje wszystkim którzy mnie namawiali, czyli mojej koleżance, Avie, właścicielowi filmiku i wszystkim Dogomaniakom :D :D Mama się na 97% zgodzi. Teraz w zasadzie mi nie odpowiada ponieważ ma dużo pracy... ale kto z dorosłych nie :lol:? Dobra, kończę przemowę :D Quote
Klaudia :-) Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 [quote name='tulasy']A wielka szkoda. W sobotę, mimo sporego natłoku spraw i imienin u mnie w domu, jednak przyjeżdżamy. Tymbardziej, że w niedzielę na 99% niema treningu. Michał[/quote] Jakby chodziło o czas to ja zawsze coś wykombinuje,ale Mika jest chora i nie ma mowy o treningach w tym tygodniu napewno,a w przyszłym zobaczymy:-( Quote
Recommended Posts