simbik Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='teqquila']Kasia ja moge w piatek pomoc tylko moze napisz mi smska :) piatki mam wolne od zajec :)!! a i mam pytanko Kasia czy ja bym mogla sie z Wami rano zabierac na treningi ?? do paliwka sie dozuce :)[/QUOTE] Nie ma problemu, będziemy się zgadywać, a w piątek pomoc bardzo wskazana :lol: , to się jeszcze zgadamy. Quote
małyskrzat Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 jakbyście zgadały się na sobotę to ja jestem chętna do pomocy- w pt-Poznań niestety Quote
Polna Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 małyskrzacie mogłabys popytac o wolne miejsce w samochodzie na piatek dla jednej osoby bez psa ? :modla::modla::modla::placz: MI się dzis transport posypał, a sama boje sie troche pociągiem jechac Quote
małyskrzat Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Polna niestety wszystko zajęte:roll: a nikt nie chce zrezygnować:p Może jeszcze Ci się uda coś wykombunować- trzymam kciuki Quote
Polna Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Jak cos jestem cały casz chętna, a moze chociaz wiesz czy ktos się wybiera pociągiem (wtedy nie musiałabym jechac ostatecznie I klasą, bo samemu zawsze bezpieczniej) Quote
simbik Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Przeszkody wędrują do hali dopiero w niedzielę popołudniu, bo niestety natłok spraw przed Światówką mnie przygniutł. W związku z tym [COLOR="Red"]w wekend trening jeszcze na Złotnie [/COLOR]. Ja na treningu nie będę, ale pojawię się po południu w niedzielę po przeszkódki. [COLOR="Red"]Natomiast ja mam dużą ochotę na trening na hali o 19 w poniedziałek. Czy ktoś byłby chętny?[/COLOR] Quote
teqquila Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 simbik no nic :) to ja bede w niedziele na trening raczej w niedziele sie nie wybieram :P trza sie wyspac :P ale po poludniu nie bedzie problemu tylko do 14 na zlotnie jest pt wiec chyba po 14 zeby im nie przeszkadzac :) a co do poniedzialku to jeszcze nie wiem Quote
tulasy Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Nareszcie w domu - więc można dorwać się na Dogo. Na jutro - niedziela - niemam już siły, żeby przyjść na trening. Unga ma więcejsiły odemnie.Ale w poniedziałek o 19:00 - niema sprawy. Quote
simbik Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Przeszkody już przewiezione, więc bardzo gorąco dziękuję wszystkim biorącym udział w tej akcji za pomoc :multi: :multi: :multi: :multi: . [SIZE="4"][COLOR="Red"]Jutro spotykamy się o 20.00 w stajni na pierwszy trening :lol: .[/COLOR][/SIZE] Quote
tulasy Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Niestety niepomogliśmy w przenoszeniu, ale jutro stawiamy się na Opolskiej. Michał i Unga Quote
tulasy Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Z placu Dąbrowskiego mogę kogoś zabrać na trening, jeśli ktoś tędy jedzie. Michał Quote
simbik Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Pierwszy halowy trening za nami :lol: . Na następny zapraszamy w czwartek. Myślę że, najlepiej przyjść 20.15 co by nie czekać na zwolnienie hali. Quote
machoj Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Wczoraj ćwiczyliśmy na ujeżdżalni prawie do 22-ej :lol: Było super :multi: :multi: :multi: Ciekawe jak długo właściciel będzie tak miły i będzie nas znosił ? Miejmy nadzieję, że zbytnio nie rozrabialiśmy, chociaż było dość głośno (Watażka niestety cały czas drze mordę :oops: ). Quote
tulasy Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='machoj'] Ciekawe jak długo właściciel będzie tak miły i będzie nas znosił ? Miejmy nadzieję, że zbytnio nie rozrabialiśmy, chociaż było dość głośno (Watażka niestety cały czas drze mordę :oops: ).[/quote] Bądźmy dobrej myśli:mad:. Może chociaż do wiosny nam się uda dotrwać:evil_lol::cool3::razz:. Quote
simbik Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='tulasy']Bądźmy dobrej myśli:mad:. Może chociaż do wiosny nam się uda dotrwać:evil_lol::cool3::razz:.[/QUOTE] Głównie chodzi o to żebyśmy nie przeszkadzali właścicielą tych koników które tam się hotelują :lol: , bo pan Sławek ma dużo cierpliwości. Dlatego myślę, że lepiej przychodzić o jakiejś 20.15 coby nie wchodzić jeźdzcą w paradę :roll: . Quote
małyskrzat Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 [quote name='simbik']Głównie chodzi o to żebyśmy nie przeszkadzali właścicielą tych koników które tam się hotelują :lol: , bo pan Sławek ma dużo cierpliwości. Dlatego myślę, że lepiej przychodzić o jakiejś 20.15 coby nie wchodzić jeźdzcą w paradę :roll: .[/quote] ............:) :) :).............. Quote
simbik Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Genaralnie jak najwcześniej. Ja myślę o 7 rano. Musimy zejść z hali jak pojawi się pierwszy koń, a to może być i około 9. Quote
Klaudia :-) Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 tam jest dojazd 85 i wysiadam zanim on przy cmentarzu skręci lewo,przesiadam się w 63 i wysiadam na trzecim przystanku? Quote
simbik Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Klaudia :-)']tam jest dojazd 85 i wysiadam zanim on przy cmentarzu skręci lewo,przesiadam się w 63 i wysiadam na trzecim przystanku?[/QUOTE] prawie dobrze tylko przesiadasz się w autobus 60 lub 56. Sprawdź w internecie o której będziesz przy dołach to możemy Cię zgarnąć autem :lol: . Quote
tulasy Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 My i Watażka jeżdzimy z pl. Dąbrowskiego. Jak ktoś jest odważny to może się z nami zabrać:evil_lol::diabloti:. Michał Quote
teqquila Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Kasia a my w sobote mozemy sie z Wami zabrac??i o ktore bysmy musieli byc u Ciebie?? Quote
Recommended Posts