mysza 1 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Cudak napisał(a):Masz coś dla niego? ;) Sandrę nakręcam ;) ale mi warunki stawia:evil_lol: Sandra może go wziąć ale żąda pakietu ogłoszeń dla małego i Bastera. Możecie pomóc? No i zwrot kosztów za szczepienia, jedzenie i takie tam. Jakieś deklaracje?
Cudak Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 To mów, że jest cichutki, grzeczny, nie hałasuje, nie piszczy, nie niszczy :evil_lol: Same ogłoszenia dla niego i Bastera to już 40 zł... Kto pomoże?
mysza 1 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Trzeba go też wykupić ze schronu, zrobić przegląd u weterynarza, odrobaczyć...
Cudak Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Czyli sporo wyjdzie.... ale zawsze to taniej niż płatny DT, a dla niego tymczas to teraz jedyna szansa...
Cudak Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 [quote name='blacky764']Ale co Wy mi tutaj piszecie ? Psa chyba zabrał TOZ i znalazł on nowy dom... To on ? http://www.toz.szczecin.pl/?id=poczekalnia_new_psy_end Bingo - 2 od góry... Zajrzałam na stronę i.... :D Przy Bingo: Oferta TOZ, dodano 26.03.2010r. Adopcja 31.03.2010r. - przecież dopiero jutro jest 31.03 :evil_lol: przy następnym: dodano 24.03.2010r. Adopcja zagraniczna 01.03.2010r. :roll: Rozsyłam wątek... może więcej osób tu zajrzy, bo na razie cisza :(
fergilka Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Jestem, napiszcie ile potrzeba kasy/deklaracji na początek? Jednorazowo wpłacę od razu 50zł, Enigma jak wejdzie i zobaczy na pewno coś dorzuci - bo to ona pierwsza się poryczała na jego widok a ja przez nią też :placz: W piątek/sobotę wystawię bazarek, mam dużo rzeczy od blacky i swoich, pieniądze przeznaczymy na psiaki u Greven (jak się zgodzi oczywiście:-)) i część na Mietka, ustalimy konkrety jeszcze. Fantów mam mega dużo, fajne ciuszki, torebki, biżuteria, nowe buty, nowe obróżki, wpadnie mam nadzieję dużo kaski.
mysza 1 Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 fergilka napisał(a):Jestem, napiszcie ile potrzeba kasy/deklaracji na początek? Jednorazowo wpłacę od razu 50zł, Enigma jak wejdzie i zobaczy na pewno coś dorzuci - bo to ona pierwsza się poryczała na jego widok a ja przez nią też :placz: W piątek/sobotę wystawię bazarek, mam dużo rzeczy od blacky i swoich, pieniądze przeznaczymy na psiaki u Greven (jak się zgodzi oczywiście:-)) i część na Mietka, ustalimy konkrety jeszcze. Fantów mam mega dużo, fajne ciuszki, torebki, biżuteria, nowe buty, nowe obróżki, wpadnie mam nadzieję dużo kaski. Super pomysł, nie ma na co czekać. Zaraz podam Ci na pw numer konta Sandry, sama też zrobię przelew. Bazarki jak najbardziej :) Oby tylko nie hałasował ale nie sądzę ;) Aha, zmieńcie tytuł tak, żeby było, że zbieramy pieniądze na nowe życie :)
blacky. Posted March 30, 2010 Posted March 30, 2010 Miło mi będzie jak dla Miecia też będzie bazarek. A widzisz jednak rzeczy się przydały :) Już się boję tego bazarku, taki na 4 strony będzie :D:D:D:D:D
fergilka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Cholera ja kończę pracę 15:30, przelew na malucha zaraz zrobię, muszę szybko ten bazarek ogarnąć. Ale akcja :-) i zaraz napiszę do Enigmy:-)
Enigma79 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Oczywiscie, ze sie dokladam - tak jak Fergilka 50 zl, tez zrobie dzisiaj przelew tylko prosze o szybka wiadomosc z danymi do przelewu ([email protected] 661903 001) Chaos, w pracy sajgon... to Sandra wezmie maluszka ? KIEDY ???? On na 100 % nie bedzie halasowal, jest przestraszony i na pewno troche czasu minie zanim nabierze zaufania do stworzenia = czlowiek. On ma zwyczaj siedziec skulony w kaciku i drzy jak osika na wietrze....
Enigma79 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Aha, Izula : mam tez w domu buty / krotkie kozaki w rozmiarze 39, pare filmow na dvd... chetnie oddam na bazarek dla naszych milusinskich.
mysza 1 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 [quote name='Enigma79']Oczywiscie, ze sie dokladam - tak jak Fergilka 50 zl, tez zrobie dzisiaj przelew tylko prosze o szybka wiadomosc z danymi do przelewu ([email protected] 661903 001) Chaos, w pracy sajgon... to Sandra wezmie maluszka ? KIEDY ???? On na 100 % nie bedzie halasowal, jest przestraszony i na pewno troche czasu minie zanim nabierze zaufania do stworzenia = czlowiek. On ma zwyczaj siedziec skulony w kaciku i drzy jak osika na wietrze.... Już Ci wysyłam dane, tak, Sandra go weźmie. To ktoś podjedzie do schroniska czy nikt nie ma czasu?
Enigma79 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Zrobilam w 1 poście małą aktualizację. Czy zamieścić tam dane do przelewu ? Proszę ustalcie jakąś kwotę, żebyśmy wiedzieli, ile musimy uzbierać. Mysza : Do schroniska po pieska ? Prosze odpisz szybko, to może jeszcze na chwilę uda mi się wyrwać z pracy.Po 16 nie będę miała dostępu do internetu a jutro wyjeżdżam :( CHCĘ POMÓC.
mysza 1 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Dziewczyny, podajcie pilnie numer Sonnego? Żeby Sandra na pewno wzięła odpowiedniego.
mysza 1 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Enigma79 napisał(a):Zrobilam w 1 poście małą aktualizację. Czy zamieścić tam dane do przelewu ? Proszę ustalcie jakąś kwotę, żebyśmy wiedzieli, ile musimy uzbierać. Mysza : Do schroniska po pieska ? Prosze odpisz szybko, to może jeszcze na chwilę uda mi się wyrwać z pracy.Po 16 nie będę miała dostępu do internetu a jutro wyjeżdżam :( CHCĘ POMÓC. Chodzi o to, żeby ktoś przywiózł sonnego Sandrze najlepiej do Podjuch, ona nie ma samochodu. Może zadzwoń do Niej - 798 44 26 68 bo pośrednicy to sama wiesz. Możecie jakoś to zorganizować? A ile trzeba? Ok 200- 300 zł myślę na razie.
Enigma79 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Kurczę, znowu moje posty się nie wyświetlają : Mysza albo Greven, podajcie może numer tel, zadzwonię za chwilę... CHCĘ JAKOŚ POMOC, nie wiem, jak.
mysza 1 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Enigma79 napisał(a):Kurczę, znowu moje posty się nie wyświetlają : Mysza albo Greven, podajcie może numer tel, zadzwonię za chwilę... CHCĘ JAKOŚ POMOC, nie wiem, jak. Podałam, ja jestem w Warszawie, kontaktuj się pilnie z Sandrą.
fergilka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Przelew zrobiłam. Rozmawiałam właśnie z Enigmą wymknęła się z pracy i jedzie z Greven do schronu po małuszka:loveu::multi: Moje 50zł powinno jutro wpłynąć na konto PE, wystawię też bazarek, także kaska będzie. Cioteczki jesteście super :* Wieczorem porozsyłam wątek.
carolinascotties Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 to czekamy na wieści - co do pieniędzy - może coś mi się uda skubnąć wśród bliskich w czasie Świąt :) na bidy bezdomne dają - :evil_lol:
LAZY Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Ale błyskawiczna akcja! Nie zdążyłam się nawet zastanowić gdzie go umieścić. Jakby tranpsort był potrzebny to dajcie znać. Chociażby na terenie miasta, zeby go do weta zabrać!
mysza 1 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 LAZY napisał(a):Ale błyskawiczna akcja! Nie zdążyłam się nawet zastanowić gdzie go umieścić. Jakby tranpsort był potrzebny to dajcie znać. Chociażby na terenie miasta, zeby go do weta zabrać! Dobrze wiedzieć ;)
fergilka Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Szczeniaczka już nie ma:-( ktos go adoptował, miejmy nadzieję, że trafił w dobre ręce. Moją wpate zostawiam na któregoś z podopiecznych Greven, których cały czas przybywa ;-)
Enigma79 Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 Nie wiem, czy się cieszyć czy nie.... oby mały nie trafił po raz 3 do schronu.... pojechałam z Greven, żeby go wykupić ale nie było już tych mniejszych szczeniaczków tylko większe. No nic, moja kasa przydała się BEHEMOTOWI, pieskowi, którego jakiś deb*** adoptował od Greven a od kilku tygodni pies siedział w schronie w Gryfinie a później w Szczecinie.
Recommended Posts