Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W sierpniu wyjezdzam wlasnym samochodem do Gdańska :) Mam zamiar wziac ze soba psa (tzn. nie ja tylko moja przyjaciolka :)) wiec mam pytanie :Co powinnam ze soba wziac ?? Chodzi mi o takie rzeczy typu np karma ..... jakie dokumenty ?

Posted

książeczka zdrowia, zaświadczenie o szczepieniu na wściekliznę, miski, karma, woda, posłanie, smycz, obroża, kaganiec, adresatka, worki na psie kupy, ręczniki papierowe na podróż w razie wymiotów czy innych sensacji. do tego jakiś koc albo mata do obłożenia siedzeń w samochodzie, psia apteczka / bandaże, coś na kleszcze, węgiel lekarski, smecta, inne leki jeśli pies jakieś musi zażywać/. to mniej więcej na tyle. o rzeczach typu gryzak czy zabawka nie wspominam ale chyba każdy wie czym bawi się jego pies i jak ma zamiar z nim spędzać czas.

Posted

[quote name='marta23t']książeczka zdrowia, zaświadczenie o szczepieniu na wściekliznę, miski, karma, woda, posłanie, smycz, obroża, kaganiec, adresatka, worki na psie kupy, ręczniki papierowe na podróż w razie wymiotów czy innych sensacji. do tego jakiś koc albo mata do obłożenia siedzeń w samochodzie, psia apteczka / bandaże, coś na kleszcze, węgiel lekarski, smecta, inne leki jeśli pies jakieś musi zażywać/. to mniej więcej na tyle. o rzeczach typu gryzak czy zabawka nie wspominam ale chyba każdy wie czym bawi się jego pies i jak ma zamiar z nim spędzać czas.[/QUOTE]
Kurczę, strasznie dużo tego;)