Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[IMG]http://img26.imageshack.us/img26/7996/img20120725085239.jpg[/IMG]

[B][SIZE=4]Moje serduszko pozdrawia z własnego domku!
jest radosna, pełna energii, przytulaśna, Rodzinka jest zachwycona, i bardzo za Polcię dziękuje![/SIZE][/B]

Edited by Incia
Posted

Matko....Inciu....jeszcze mi się toto tak powoili otwierało....Warto było poczekać,żeby taki obrazek zobaczyć....Ma jak w raju.dzieciak widać,ze fajny....Masz w tym swój udział...No ale nie da się ukryc,że my z erką i wegielkówną tyż, więc no nie wiem...Nic Ci nie sugeruje oczywiście.
A nie możesz tej foty po ludzku wkleic? Zmniejszyć i wkleic??Co???Za trudne???:diabloti:
Edit:
Następna co czyta w moich myślach! Jeszcze bys te url skasowała, bo wrażenie psuje.

Posted

[quote name='savahna']Matko....Inciu....jeszcze mi się toto tak powoili otwierało....Warto było poczekać,żeby taki obrazek zobaczyć....Ma jak w raju.dzieciak widać,ze fajny....Masz w tym swój udział...No ale nie da się ukryc,że my z erką i wegielkówną tyż, więc no nie wiem...Nic Ci nie sugeruje oczywiście.
A nie możesz tej foty po ludzku wkleic? Zmniejszyć i wkleic??Co???Za trudne???:diabloti:[/QUOTE]
Maleńka, uspokój się. Tera już dobrze???
No, spotkamy się w niedzielę:mad:

Posted

[quote name='Incia']
No, spotkamy się w niedzielę:mad:[/QUOTE]
Ta wiem...spotkacie się. Oglądałaś film"Rrrrrr"? Dlatego masz te pałke?

Chciałam powiedzieć,że gdyby ktoś miał problem z internetem, nie wiedział jak cos zrobić, to mam namiary do dziewczyny z dogo, która w mig rozwiązuje każdy problem.Jak coś mogę na pw podać.

Posted

[quote name='savahna']Matko....Inciu....jeszcze mi się toto tak powoili otwierało....Warto było poczekać,żeby taki obrazek zobaczyć....Ma jak w raju.dzieciak widać,ze fajny....Masz w tym swój udział...No ale nie da się ukryc,że my z erką i wegielkówną tyż, więc no nie wiem...Nic Ci nie sugeruje oczywiście.
A nie możesz tej foty po ludzku wkleic? Zmniejszyć i wkleic??Co???Za trudne???:diabloti:
Edit:
Następna co czyta w moich myślach! Jeszcze bys te url skasowała, bo wrażenie psuje.[/QUOTE]

Może być? Nie gniewasz się już?
Spadam, bo szykuję duży bazar na Kielce.

Posted

Parówa dostarczona do domu, relacja na jej wątku:).

Pola cudna:).

Incia , dobrze, że bazar szykujesz:), bo dług duży mamy, ale to juz jutro napiszę.

Posted

Z mojego bazarku bedzie ze 300 zł na pewno, nie robilam jeszcze zestawienia, ale to w przyszlym tyg...Bo juz zakonczony tylko musze go ogarnac:)
Erko, Mag.do bardzo dziekuje za zawiezienie parowki. Ale Oskary zrobie juz u Loli;)

Posted

A dzisiaj do domu Astra :). To juz druga sunia znajduje dom dzięki pośrednictwu Inci:).

Inciu bardzo dziękujemy, jak również za opiekę na Polą :loveu:.

Astra bedzie mieszkała pod Kielcami w domu z ogródkiem, pani przeprowadziła się własnie z Kielc. Suńka bardzo sie spodobała, choć ona sama była troszkę przestraszona, jak ja pani zabierała , ale to wiadomo , nikt nie chche opuszczać mag.dowego SPA:).

U mag.dy zostały już same chłopaki, Kajtul, Misio , Kuba, Bridż, Agat.

Pani z Kutna zastanawia sie jeszcze nad adopcją Rózi , bo nie wiadomo, jak by ułożyło sie z kotką.
Ale był dzisiaj telefon z Kielc o Rózię, ale centrum, przy ruchliwej Seminaryjskiej, trzeba by to sparwdzić.

Posted

Dziewczyny, to Wasz teren - Starachowice - czy możecie w jakikolwiek sposób pomóc - [B]ZABIJĄ PIĘKNEGO OWCZARKA[/B]!!!!

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229997-Szukam-domu-dla-psa-bo-ma-zosta%C4%87-zabity[/url]

Posted (edited)

Lobaria, dziewczyny ze Starachowic juz napisały, co należy zrobić.

Widzę,że nikt tu się jeszcze nie zająknął na temat wiadomości dnia, to ja tez pary nie puszczam:siara:.

Edited by erka
Posted

[quote name='erka']
Widzę,że nikt tu się jeszcze nie zająknął na temat wiadomości dnia, to ja tez pary nie puszczam:siara:.[/QUOTE]
Ja już wiem o dzisiejszym.........hicie dnia,ale tyż nie powiem :siara:
(chociaż raz jestem na bieżąco:lol:)

Posted (edited)

Przedstawiam rozliczenie, w poprzednim saldo wynosiło 1083,40 zł.

[B]Wpłaty:
[/B]230 zł - mariusz pp /bazarek/

[B]Wydatki:
[/B]30,50 zł - karma dla psów z Kaczyna
45 zł - Frontline
35,60 zł - karma dla Faziego
50 zł - transport czarnej kotki do Krakowa
35 zł - transporter
230 zł - hotel Astry /06.07-28.07/
120 zł - hotel Nory /21.-6-30.06/
150 zł - transport Nory do Żyrardowa
16,94 - Oeparol
100 zł - hotel kot Dżes/ 12.07-10.08/
390 zł - hotel Bridża / 7.07-5.08/
360 zł - hotel Misia /28.06-27.07/
360 zł - hotel Kuby /7.07-5.08/
50 zł - transport kotki Abi do Krakowa
174 zł - dopłata do Loli/rozl. na jej wątku/
17 zł - szelki dla Faziego
20 zł - karma dla Faziego

[B]Razem: [B]2184 [/B]zł

Saldo: (1083,40+230) - 2184= [COLOR=#ff0000]-870,60 zł

[/COLOR][/B][COLOR=#000000]Rozliczenie Albinki, Oskara, Loli, Agata, Kajtula,Meli na ich wątkach.

Agat jest zadłużony na 591,70 zł, Oskar na 188 zł.

[B]Czyli zadłużenie naszych psiaków wynosi w sumie 1650 zł.

[/B][/COLOR][COLOR=#0000cd][B]Bardzo dziękujemy tym, którzy wsparli nasze psiaki:loveu::loveu: i bardzo prosimy o dalszą pomoc.

[/B][/COLOR]

Edited by erka
Posted

No ja też nic nie powiem, bo po wizycie u Agaty Pe to wyjątkowo dyskretna jestem ......:knajpa:
Agatka teraz rewanżyk:evil_lol:
:cunao::laola::cunao:
Agato Pe....jak bym Cie widywała na watku to zawsze jakies tajne info bym Ci sprzedała, ale Ty tajniaczysz wyjatkowo....to cóż...
INCIA chyba padła....
No a wegielkowa to już szkoda gadać.Ech....starpolska gościnność w dobrym wydaniu!
Pozdrawiam TZ Agatay Pe, faceta, który nie chciał sprzedać wegielkowej Majusi za żadne pieniądze!

Posted

[quote name='savahna']No ja też nic nie powiem, bo po wizycie u Agaty Pe to wyjątkowo dyskretna jestem ......:knajpa:
:cunao::laola::cunao:
Agato Pe....jak bym Cie widywała na watku to zawsze jakies tajne info bym Ci sprzedała, ale Ty tajniaczysz....to cóż...
INCIA chyba padła....
No a wegielkowa to już szkoda gadać.Ech....starpolska gościnność w dobrym wydaniu!
Pozdrawiam TZ Agatay Pe, faceta, który nie chciał sprzedać wegielkowej Majusi za żadne pieniądze![/QUOTE]

Savahnko, a odkąd ten stan nazywa "dyskretna":razz:.

A dlaczego to w cytacie więcej tekstu , niż w oryginale:roll:, czyżbym była niedyskretna umieszczając go:evil_lol:.

Posted (edited)

A ja nie zamierzam nic mówić, bo to należy do obowiązków Centrali:diabloti:

Incia, Savahna i ja nawiedziłyśmy Agatępę i Jej Tęzętę:)
Deser był przedni:
[IMG]http://img440.imageshack.us/img440/1912/zdjcie0053f.jpg[/IMG]

Po spożyciu posiłku regeneracyjnego udałyśmy się w dalszą drogę:)
AgatoPe, dziękujemy!

Edited by wegielkowa
Posted

[quote name='erka']Savahnko, a odkąd ten stan nazywa "dyskretna":razz:.
[B]Odtad od kiedy wegielkowa jeżdzi zygzakami[/B]:razz:

[COLOR=#ff0000][B]A dlaczego to w cytacie więcej tekstu , niż w oryginale:roll:, czyżbym była niedyskretna umieszczając go[/B][/COLOR]:evil_lol:.[/QUOTE]
Że co proszę?? Porównałam i coś mi tu nie pasi.Możesz mnie erko oswiecić??????

Posted

Savahnko, bo przez długi czas Twój post kończył się na tych tańczących ludzikach, a dopiero teraz pokazał sie w całości:).

No niech będzie,że napiszę o tej wiadomości roku, choc jak widać , nikt nie jest specjalnie zainteresowany :cool3:.

[B][COLOR=#FF0000][SIZE=3]KAJTUL W DOMU !!!![/SIZE][/COLOR][/B]

Posted

[quote name='erka']Savahnko, bo przez długi czas Twój post kończył się na tych tańczących ludzikach, a dopiero teraz pokazał sie w całości:).

No niech będzie,że napiszę o tej wiadomości roku, choc jak widać , nikt nie jest specjalnie zainteresowany :cool3:.

[B][COLOR=#FF0000][SIZE=3]KAJTUL W DOMU !!!![/SIZE][/COLOR][/B][/QUOTE]

No wreszcie!:cunao::cunao::knajpa::tree1::tree1::tree1::tort::tort::BIG::BIG::drink1::drink1::B-fly::kociak::kociak::kociak::kociak::kociak::kociak::helo::p

Posted

[quote name='wegielkowa']
Deser był przedni:
[IMG]http://img440.imageshack.us/img440/1912/zdjcie0053f.jpg[/IMG]

AgatoPe, dziękujemy![/QUOTE]
Się przyłączm zdecydowanie.....Dziękujemy!!!

[quote name='erka']
No....niewiarygodne....Serio???
Co za zaskakująca a zarazem cudowna wiadomość....[URL="http://smayliki.ru/smilie-768794727.html"][IMG]http://s10.rimg.info/3907de788e5473f926a2ea7a88b28b40.gif[/IMG][/URL][URL=http://smayliki.ru/smilie-504272007.html][IMG]http://s5.rimg.info/4c44e7bd6f3468811989a6c46bf78d92.gif[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='savahna']

Pozdrawiam TZ Agatay Pe, faceta, który nie chciał sprzedać wegielkowej Majusi za żadne pieniądze![/QUOTE]

Gdzie i kiedy ??
Nie sprzeda,bo stwierdził że''kto by się do niego TAK przytulał'' :roll: ale zawsze moze Jej coś znaleźć :lol:

[quote name='savahna']Się przyłączm zdecydowanie.....Dziękujemy!!!

[/QUOTE]
A na zdrowie ;)
[quote name='erka']
I to jest cudowna wiadomość na koniec dnia ,komuś się trafił psiak cudo
:BIG::cunao::cunao::cunao::laola:

Posted

Savahna, Ty sie lepiej przyznaj, co robilas z Incia w pewnej podkielckiej wsi:evil_lol:.

A wogole to niech ten radosny nastroj nie zaciemni info, ze jestesmy zadluzeni na [B]1650 zl.[/B]:diabloti:

Posted

[quote name='erka']Savahna, Ty sie lepiej przyznaj, co robilas z Incia w pewnej podkielckiej wsi:evil_lol:.

A wogole to niech ten radosny nastroj nie zaciemni info, ze jestesmy zadluzeni na [B]1650 zl.[/B]:diabloti:[/QUOTE]

Inciu rozpocznij jakiś bazar, bo dług trzeba zmniejszyć.

Posted

[quote name='wegielkowa']Inciu rozpocznij jakiś bazar, bo dług trzeba zmniejszyć.[/QUOTE]
a ja nie muszę? ufff.... bo właśnie bransoletki załatwiam z wielkim poświęceniem :)

Posted

[quote name='ang']a ja nie muszę? ufff.... bo właśnie bransoletki załatwiam z wielkim poświęceniem :)[/QUOTE]
To jeszcze nie otworzyłaś???? Myślałam, że dziś już wpiszę w sygnaturkę...