Incia Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 (edited) [IMG]http://img26.imageshack.us/img26/7996/img20120725085239.jpg[/IMG] [B][SIZE=4]Moje serduszko pozdrawia z własnego domku! jest radosna, pełna energii, przytulaśna, Rodzinka jest zachwycona, i bardzo za Polcię dziękuje![/SIZE][/B] Edited July 27, 2012 by Incia Quote
savahna Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Matko....Inciu....jeszcze mi się toto tak powoili otwierało....Warto było poczekać,żeby taki obrazek zobaczyć....Ma jak w raju.dzieciak widać,ze fajny....Masz w tym swój udział...No ale nie da się ukryc,że my z erką i wegielkówną tyż, więc no nie wiem...Nic Ci nie sugeruje oczywiście. A nie możesz tej foty po ludzku wkleic? Zmniejszyć i wkleic??Co???Za trudne???:diabloti: Edit: Następna co czyta w moich myślach! Jeszcze bys te url skasowała, bo wrażenie psuje. Quote
Incia Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [quote name='savahna']Matko....Inciu....jeszcze mi się toto tak powoili otwierało....Warto było poczekać,żeby taki obrazek zobaczyć....Ma jak w raju.dzieciak widać,ze fajny....Masz w tym swój udział...No ale nie da się ukryc,że my z erką i wegielkówną tyż, więc no nie wiem...Nic Ci nie sugeruje oczywiście. A nie możesz tej foty po ludzku wkleic? Zmniejszyć i wkleic??Co???Za trudne???:diabloti:[/QUOTE] Maleńka, uspokój się. Tera już dobrze??? No, spotkamy się w niedzielę:mad: Quote
savahna Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [quote name='Incia'] No, spotkamy się w niedzielę:mad:[/QUOTE] Ta wiem...spotkacie się. Oglądałaś film"Rrrrrr"? Dlatego masz te pałke? Chciałam powiedzieć,że gdyby ktoś miał problem z internetem, nie wiedział jak cos zrobić, to mam namiary do dziewczyny z dogo, która w mig rozwiązuje każdy problem.Jak coś mogę na pw podać. Quote
Incia Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 [quote name='savahna']Matko....Inciu....jeszcze mi się toto tak powoili otwierało....Warto było poczekać,żeby taki obrazek zobaczyć....Ma jak w raju.dzieciak widać,ze fajny....Masz w tym swój udział...No ale nie da się ukryc,że my z erką i wegielkówną tyż, więc no nie wiem...Nic Ci nie sugeruje oczywiście. A nie możesz tej foty po ludzku wkleic? Zmniejszyć i wkleic??Co???Za trudne???:diabloti: Edit: Następna co czyta w moich myślach! Jeszcze bys te url skasowała, bo wrażenie psuje.[/QUOTE] Może być? Nie gniewasz się już? Spadam, bo szykuję duży bazar na Kielce. Quote
erka Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Parówa dostarczona do domu, relacja na jej wątku:). Pola cudna:). Incia , dobrze, że bazar szykujesz:), bo dług duży mamy, ale to juz jutro napiszę. Quote
divia_gg Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Z mojego bazarku bedzie ze 300 zł na pewno, nie robilam jeszcze zestawienia, ale to w przyszlym tyg...Bo juz zakonczony tylko musze go ogarnac:) Erko, Mag.do bardzo dziekuje za zawiezienie parowki. Ale Oskary zrobie juz u Loli;) Quote
erka Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 A dzisiaj do domu Astra :). To juz druga sunia znajduje dom dzięki pośrednictwu Inci:). Inciu bardzo dziękujemy, jak również za opiekę na Polą :loveu:. Astra bedzie mieszkała pod Kielcami w domu z ogródkiem, pani przeprowadziła się własnie z Kielc. Suńka bardzo sie spodobała, choć ona sama była troszkę przestraszona, jak ja pani zabierała , ale to wiadomo , nikt nie chche opuszczać mag.dowego SPA:). U mag.dy zostały już same chłopaki, Kajtul, Misio , Kuba, Bridż, Agat. Pani z Kutna zastanawia sie jeszcze nad adopcją Rózi , bo nie wiadomo, jak by ułożyło sie z kotką. Ale był dzisiaj telefon z Kielc o Rózię, ale centrum, przy ruchliwej Seminaryjskiej, trzeba by to sparwdzić. Quote
Lobaria Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Dziewczyny, to Wasz teren - Starachowice - czy możecie w jakikolwiek sposób pomóc - [B]ZABIJĄ PIĘKNEGO OWCZARKA[/B]!!!! [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229997-Szukam-domu-dla-psa-bo-ma-zosta%C4%87-zabity[/url] Quote
erka Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 (edited) Lobaria, dziewczyny ze Starachowic juz napisały, co należy zrobić. Widzę,że nikt tu się jeszcze nie zająknął na temat wiadomości dnia, to ja tez pary nie puszczam:siara:. Edited July 29, 2012 by erka Quote
Agata P Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 [quote name='erka'] Widzę,że nikt tu się jeszcze nie zająknął na temat wiadomości dnia, to ja tez pary nie puszczam:siara:.[/QUOTE] Ja już wiem o dzisiejszym.........hicie dnia,ale tyż nie powiem :siara: (chociaż raz jestem na bieżąco:lol:) Quote
erka Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 (edited) Przedstawiam rozliczenie, w poprzednim saldo wynosiło 1083,40 zł. [B]Wpłaty: [/B]230 zł - mariusz pp /bazarek/ [B]Wydatki: [/B]30,50 zł - karma dla psów z Kaczyna 45 zł - Frontline 35,60 zł - karma dla Faziego 50 zł - transport czarnej kotki do Krakowa 35 zł - transporter 230 zł - hotel Astry /06.07-28.07/ 120 zł - hotel Nory /21.-6-30.06/ 150 zł - transport Nory do Żyrardowa 16,94 - Oeparol 100 zł - hotel kot Dżes/ 12.07-10.08/ 390 zł - hotel Bridża / 7.07-5.08/ 360 zł - hotel Misia /28.06-27.07/ 360 zł - hotel Kuby /7.07-5.08/ 50 zł - transport kotki Abi do Krakowa 174 zł - dopłata do Loli/rozl. na jej wątku/ 17 zł - szelki dla Faziego 20 zł - karma dla Faziego [B]Razem: [B]2184 [/B]zł Saldo: (1083,40+230) - 2184= [COLOR=#ff0000]-870,60 zł [/COLOR][/B][COLOR=#000000]Rozliczenie Albinki, Oskara, Loli, Agata, Kajtula,Meli na ich wątkach. Agat jest zadłużony na 591,70 zł, Oskar na 188 zł. [B]Czyli zadłużenie naszych psiaków wynosi w sumie 1650 zł. [/B][/COLOR][COLOR=#0000cd][B]Bardzo dziękujemy tym, którzy wsparli nasze psiaki:loveu::loveu: i bardzo prosimy o dalszą pomoc. [/B][/COLOR] Edited July 29, 2012 by erka Quote
savahna Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 No ja też nic nie powiem, bo po wizycie u Agaty Pe to wyjątkowo dyskretna jestem ......:knajpa: Agatka teraz rewanżyk:evil_lol: :cunao::laola::cunao: Agato Pe....jak bym Cie widywała na watku to zawsze jakies tajne info bym Ci sprzedała, ale Ty tajniaczysz wyjatkowo....to cóż... INCIA chyba padła.... No a wegielkowa to już szkoda gadać.Ech....starpolska gościnność w dobrym wydaniu! Pozdrawiam TZ Agatay Pe, faceta, który nie chciał sprzedać wegielkowej Majusi za żadne pieniądze! Quote
erka Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 [quote name='savahna']No ja też nic nie powiem, bo po wizycie u Agaty Pe to wyjątkowo dyskretna jestem ......:knajpa: Agatka teraz rewanżyk:evil_lol: :cunao::laola::cunao: Agato Pe....jak bym Cie widywała na watku to zawsze jakies tajne info bym Ci sprzedała, ale Ty tajniaczysz....to cóż... INCIA chyba padła.... No a wegielkowa to już szkoda gadać.Ech....starpolska gościnność w dobrym wydaniu! Pozdrawiam TZ Agatay Pe, faceta, który nie chciał sprzedać wegielkowej Majusi za żadne pieniądze![/QUOTE] Savahnko, a odkąd ten stan nazywa "dyskretna":razz:. A dlaczego to w cytacie więcej tekstu , niż w oryginale:roll:, czyżbym była niedyskretna umieszczając go:evil_lol:. Quote
wegielkowa Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 (edited) A ja nie zamierzam nic mówić, bo to należy do obowiązków Centrali:diabloti: Incia, Savahna i ja nawiedziłyśmy Agatępę i Jej Tęzętę:) Deser był przedni: [IMG]http://img440.imageshack.us/img440/1912/zdjcie0053f.jpg[/IMG] Po spożyciu posiłku regeneracyjnego udałyśmy się w dalszą drogę:) AgatoPe, dziękujemy! Edited July 29, 2012 by wegielkowa Quote
savahna Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 [quote name='erka']Savahnko, a odkąd ten stan nazywa "dyskretna":razz:. [B]Odtad od kiedy wegielkowa jeżdzi zygzakami[/B]:razz: [COLOR=#ff0000][B]A dlaczego to w cytacie więcej tekstu , niż w oryginale:roll:, czyżbym była niedyskretna umieszczając go[/B][/COLOR]:evil_lol:.[/QUOTE] Że co proszę?? Porównałam i coś mi tu nie pasi.Możesz mnie erko oswiecić?????? Quote
erka Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Savahnko, bo przez długi czas Twój post kończył się na tych tańczących ludzikach, a dopiero teraz pokazał sie w całości:). No niech będzie,że napiszę o tej wiadomości roku, choc jak widać , nikt nie jest specjalnie zainteresowany :cool3:. [B][COLOR=#FF0000][SIZE=3]KAJTUL W DOMU !!!![/SIZE][/COLOR][/B] Quote
wegielkowa Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 [quote name='erka']Savahnko, bo przez długi czas Twój post kończył się na tych tańczących ludzikach, a dopiero teraz pokazał sie w całości:). No niech będzie,że napiszę o tej wiadomości roku, choc jak widać , nikt nie jest specjalnie zainteresowany :cool3:. [B][COLOR=#FF0000][SIZE=3]KAJTUL W DOMU !!!![/SIZE][/COLOR][/B][/QUOTE] No wreszcie!:cunao::cunao::knajpa::tree1::tree1::tree1::tort::tort::BIG::BIG::drink1::drink1::B-fly::kociak::kociak::kociak::kociak::kociak::kociak::helo::p Quote
savahna Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 [quote name='wegielkowa'] Deser był przedni: [IMG]http://img440.imageshack.us/img440/1912/zdjcie0053f.jpg[/IMG] AgatoPe, dziękujemy![/QUOTE] Się przyłączm zdecydowanie.....Dziękujemy!!! [quote name='erka'] [B][COLOR=#FF0000][SIZE=3]KAJTUL W DOMU !!!![/SIZE][/COLOR][/B][/QUOTE] No....niewiarygodne....Serio??? Co za zaskakująca a zarazem cudowna wiadomość....[URL="http://smayliki.ru/smilie-768794727.html"][IMG]http://s10.rimg.info/3907de788e5473f926a2ea7a88b28b40.gif[/IMG][/URL][URL=http://smayliki.ru/smilie-504272007.html][IMG]http://s5.rimg.info/4c44e7bd6f3468811989a6c46bf78d92.gif[/IMG][/URL] Quote
Agata P Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 [quote name='savahna'] Agatka teraz rewanżyk:evil_lol: Pozdrawiam TZ Agatay Pe, faceta, który nie chciał sprzedać wegielkowej Majusi za żadne pieniądze![/QUOTE] Gdzie i kiedy ?? Nie sprzeda,bo stwierdził że''kto by się do niego TAK przytulał'' :roll: ale zawsze moze Jej coś znaleźć :lol: [quote name='savahna']Się przyłączm zdecydowanie.....Dziękujemy!!! [/QUOTE] A na zdrowie ;) [quote name='erka'] [B][COLOR=#FF0000][SIZE=3]KAJTUL W DOMU !!!![/SIZE][/COLOR][/B][/QUOTE] I to jest cudowna wiadomość na koniec dnia ,komuś się trafił psiak cudo :BIG::cunao::cunao::cunao::laola: Quote
erka Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Savahna, Ty sie lepiej przyznaj, co robilas z Incia w pewnej podkielckiej wsi:evil_lol:. A wogole to niech ten radosny nastroj nie zaciemni info, ze jestesmy zadluzeni na [B]1650 zl.[/B]:diabloti: Quote
wegielkowa Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 [quote name='erka']Savahna, Ty sie lepiej przyznaj, co robilas z Incia w pewnej podkielckiej wsi:evil_lol:. A wogole to niech ten radosny nastroj nie zaciemni info, ze jestesmy zadluzeni na [B]1650 zl.[/B]:diabloti:[/QUOTE] Inciu rozpocznij jakiś bazar, bo dług trzeba zmniejszyć. Quote
ang Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 [quote name='wegielkowa']Inciu rozpocznij jakiś bazar, bo dług trzeba zmniejszyć.[/QUOTE] a ja nie muszę? ufff.... bo właśnie bransoletki załatwiam z wielkim poświęceniem :) Quote
wegielkowa Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 [quote name='ang']a ja nie muszę? ufff.... bo właśnie bransoletki załatwiam z wielkim poświęceniem :)[/QUOTE] To jeszcze nie otworzyłaś???? Myślałam, że dziś już wpiszę w sygnaturkę... Quote
Recommended Posts