piesia Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='Wala2006']Teraz to już nie wiem jak w końcu ma na imię ten wyżeł bo na stronie ma Graf. A ten owczarek szkocki to sunia czy piesek??[/QUOTE] Sorki , teraz ja pomyliłam : Graf :). Quote
Angel Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Jamniczki wabią się Maja i Gucia (tak wołano na nie w domu) mają po 8 lat.. podbily moje serce :loveu: całusy dla nich śle! A Lessi i wyżłem bd sie ja opiekować w schronisku- zbadam na tyle ile można ich charaktery i ogłaszać zaczne.. w sobote porobie im fotki :) Quote
Wala2006 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='Rudzia']Na opiekunkę już nie ma co pewnie liczyć. Już lepiej że przyniosła do schronu, ale jak ona teraz może spokojnie spać i się leczyć? To wątpliwe. Jutro Wala prześlę Ci zdjęcia i tekst, bo nie wyrabiam. Piesia masz może zdjęcia tej biduli. Jeżeli tak to prześlij mi na pw. Nic nie mogę obiecać. Ta Pani ma dość na razie psiaków, ale choć pokażę tą psinę innym z dobrym sercem. A nuż...[/QUOTE] To ja czekam na zdjęcia i krótki opis psiaków może akurat komuś serce podbiją i dadzą im szybko dom :) Quote
xxxx52 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='Hala']Z jakich znowu działek? Dziewczyny zrobiłyście zdjeciia Maślance? Czy zapomniałyście? ;>[/QUOTE] .cale szczescie ,ze nie bedzie w budach mieszkal i zostana te narosla na skorze dobrze zdiagnozowane.Moze to sa zwykle tluszczaki Quote
Hala Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='xxxx52']tak ten dog jest z dzialek ktore sa w Szamotulach .cale szczescie ,ze nie bedzie w budach mieszkal i zostana te narosla na skorze dobrze zdiagnozowane.Moze to sa zwykle tluszczaki[/QUOTE] To teraz rozumiem. ;) Quote
tamii Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 dziewczyny kto się opiekuje tą sunią i tą czarną podpalaną ? :) [url]http://toz.obornikionline.pl/psy-do-adopcji/1146-Szarikowata-sunia/[/url] Quote
piesia Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 dziewczyny , natknęłam się na taki wątek , mam nadzieję że uda mi się wkleić . Proszę , zerknijcie czy to nie nasz Krecik :(:(:( [url]http://www.dogomania.pl/threads/203852-Ma%C5%82y-psiak-Pucu%C5%9B-okolice-Buku-co-teraz?p=16641821#post16641821[/url] Quote
tamii Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 nie to nie jest nasz Krecik. u tego psiaka widać jasne plamki na dole łebka a Krecik jest cały czarny Quote
piesia Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='tamii']nie to nie jest nasz Krecik. u tego psiaka widać jasne plamki na dole łebka a Krecik jest cały czarny[/QUOTE] Dzięki tamii . strasznie się zdenerwowałam , tym bardziej że pisałam że los Krecika po adopcji jest dla mnie mocno niepewny . Mam nadzieję że w tym tygodniu zrobimy z Agą pierwszą wizytę poadopcyjną i to właśnie u Krecika :):):) . Quote
tamii Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 no ja też początkowo tak myślałam ale porównałam zdj i to jednak nie on :) To dobrze że go odiwedzicie lepiej wiedzieć czy wszytsko okej :) Quote
Wala2006 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Ja dodałam jamnisie na ogólny jamnikowatych... rudzia czekam na lepsze zdjęcia bo chcą :) A czy to chłopiec i suczka czy dwie suczki bo myślałam że chłopiec i sunia a w opisie rudzia przesłałaś że dwie sunie?? Quote
Angel Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 jamniczki to sunia-Maja i psiak- Gucio. Sunia ma bardziej siwy pyszczek i jest drobniejsza od Gucia. Quote
Hala Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Dziewczyny poszukuje szczeniaka pit bula badź staforda. Mam potencjalny domek. Quote
Wala2006 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 [quote name='Hala']Dziewczyny poszukuje szczeniaka pit bula badź staforda. Mam potencjalny domek.[/QUOTE] Hala ja mogę popytać i zobaczyć czy są jakieś szczyle..A wiesz coś więcej o domku gdzie, sprawdzony itp.? Quote
Hala Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Domek nie jest sprawdzony, trza by dopiero to zrobić. Jutro do schronu przyjeżdżam pociągiem, czy daleko jest z dworca do schronu? Quote
cicia1977 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 A októrej będziesz w Obornikach? podjadę po Ciebie na dworzec. Quote
Rudzia Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Dziewczyny, jamnisie prawdopodobnie będą miały domek, trwają intensywne poszukiwania, więc nie ma sensu robić następnych ogłoszeń. W tygodniu do schronu trafił inny jamnnik, zajmijcie się nim. On nie ma tak dobrze jak Maja I Gucia. Ponawiam prośbę o zdjęcia tej biduli po sterylce. Strasznie mi jej żal. A może dla małej suniusi, tak biednej cos by sie dało zrobić. Quote
Angel Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 niestety mnie nie bylo wczoraj- wyjazd. ale co słychać w schronisku ? jakieś znalazły dom ? Quote
Wala2006 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 [quote name='Szyna13222']ADHD z izolatki poszło do domku ;)[/QUOTE] Który to psiak? Ten rudy co było w 3 izolatce po lewej?? Quote
tamii Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 na stronie azorka jest przeniesiona ta czarno podpalana Kleo to może o nią chodzi ;) Quote
piesia Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Wala ,ADHD to ten co się do Ciebie tak mocno przytulał ;) w poprzednią sobotę . Taki biszkoptowy , po lewej stronie , chyba właśnie trzecia izolatka . Quote
Recommended Posts