cicia1977 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 to jest Borysek, super psiak.Byłam z nim dwa razy na spacerku i jest boski:-) Quote
Rudzia Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Lessi jeszcze na kwarantannie? A ile to trwa? Siedzi w tej zimnej wilgotnej izolatce:-( Fajnie by miał gdyby już sie kolejki po niego ustawiały jak by stamtąd w końcu wyszedł. ;) Quote
piesia Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 A jamniczkom może jednak zrobić wątek ? Rudzia tylko musimy wiedzieć czy nikt od was im nie założył żebyśmy się nie zdublowały . i jakieś bliższe informacje o ich stanie zdrowia , bo one dopiero przyszły do nas i niewiele możemy powiedzieć . angel była z nimi u weta i wiemy że mają chore uszka . czy wyszło coś jeszcze ? A czy ja dobrze zrozumiałam ,że do schronu przywiozła je właścicielka ? One są naprawdę kochane . Quote
cicia1977 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 I tutaj biedna Dona.Dupeczkę bidula ma w odleżynach:-( [IMG]http://i52.tinypic.com/i75qbc.jpg[/IMG] Quote
cicia1977 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [IMG]http://i54.tinypic.com/nxvvuq.jpg[/IMG] Quote
cicia1977 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 A tutaj takie dwa milusińskie psiaczki - też na kwarantannie. Ten rudzielec jest do zagłaskania taki misiu kochany. W tym boksie był jeszcze jeden psiak ale niestety bateria mi w aparacie padła i juz nie zdążyłam mu zrobić fotki [IMG]http://i51.tinypic.com/2iqj334.jpg[/IMG] Quote
piesia Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 [quote name='Rudzia']ja poddałam tylko temat. Też mi to przez myśl przeszło. Widziałam tego wyżła i bardzo mi się spodobał. Kochany psiak. A dałyście go na stronę wyżłów powiadomiłyście może miłośników tej rasy, Fundację od takich psów? Taki psiak się marnuje. Powinien mieć już swojego człowieka. Aż dziw że tak piekny psiak jeszcze tam jest. I nikt go nie chciał zaadoptować.[/QUOTE] Dzięki Rudzia , jutro pomyślę gdzie go wstawic . muszę poszukać , bo jeszcze doświadczenia nie mam . chcę kilka ogłoszeń w najbliższym czasie porobić i porozwieszać na osiedlu . Trzeba faktycznie wybrać kilka psiaków i zacząć mocno ogłaszać . A nasz wyżełek jak ma na imię ? . Cicia , ja na owczarka szkockiego też mówię Lessi :) Quote
cicia1977 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Piesia może Donę też poogłaszać - patrzyłam na stronie schroniska - ona już długo tam siedzi:-(a taka fajniutka jest. I taka wystraszona:-( Quote
xxxx52 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 wyzelkami zajmuje sie wspaniala tanitka-napiszcie do niej Czemu ona ma odlezyny?czemu weterynarze nie pomoga pieskowiß Bosze w jakich ciemnych mokrych norach przebywaja psy?tam sie dopiero chorob nabeda od grzybow poczawszy! Quote
Angel Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Lessi ja sie opiekuje :) jest fantastyczny pies- chyba chłopak o ile sie nie myle. Przytulaśny bardzo ; D Quote
Wala2006 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Ja wystawiłam juz jakiś czas temu Wyżła-Steka na ogólny wątek wyżłów :) Quote
piesia Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='Wala2006']Ja wystawiłam juz jakiś czas temu Wyżła-Steka na ogólny wątek wyżłów :)[/QUOTE] Wala , wyżeł to chyba Graf , a Stek to taki bardziej pod rottweilera. Quote
Wala2006 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Tak masz racje piesia pomyliły mi się psiaki to Graf a Stek pojechał już jakis czas temu do fundacji Rottka Quote
Szyna13222 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 A tu jeszcze fotki doga z kwarantanny.:loveu: Pewnie wygrzewa się już w DT bo fundacja miała go dzisiaj zabrać :) [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/_aZ0EixLJkMA/TZnl6BeL55I/AAAAAAAAAJQ/tLl-hjOF7z0/s640/P020411_11.18_%5B01%5D.jpg[/IMG] [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/_aZ0EixLJkMA/TZnmD-hsSxI/AAAAAAAAAJU/2Rpwdmx0OmA/s640/P020411_11.18_%5B02%5D.jpg[/IMG] Quote
tamii Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 o boziu dożek < 33. skąd on został przywieziony ?? w jakim jest wieku ?? Quote
Hala Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Z jakich znowu działek? Dziewczyny zrobiłyście zdjeciia Maślance? Czy zapomniałyście? ;> Quote
Wala2006 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 JA nie robiłam żadnych zdjęć bo nie mam czym bo nie mam baterii do aparatu... Quote
Rudzia Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='piesia']A jamniczkom może jednak zrobić wątek ? Rudzia tylko musimy wiedzieć czy nikt od was im nie założył żebyśmy się nie zdublowały . i jakieś bliższe informacje o ich stanie zdrowia , bo one dopiero przyszły do nas i niewiele możemy powiedzieć . angel była z nimi u weta i wiemy że mają chore uszka . czy wyszło coś jeszcze ? A czy ja dobrze zrozumiałam ,że do schronu przywiozła je właścicielka ? One są naprawdę kochane .[/QUOTE] Jamnisie są w bardzo dobrym DT, ale pilnie szukają domu. Wczoraj były u weta i m.in. są leczone uszka. Naprawdę są pod bardzo dobrą opieką, więc są teraz bezpieczne. Tak do schronu przywiozła je włascicielka, która twierdziła zę idzie do szpitala. Są kochane, kontaktowe, spokojne i grzeczne. Mogą iść tylko razem. I najdalej w okolice Obornik. Dom byłby przed adopcją sprawdzony. Wątek to moze nie, ale może ogłoszenia, na wątek jamników, to było by super. Mogę przesłąć zdjęcia na maila. Quote
Rudzia Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 A dziewczyny, z tego co wiem to Dona by też pojechała do tej Pani co bierze najgorsze bidy. Wzięła Sonią, ale Donę samo sobie upatrzyła. Szczęściara Donusia. Do soboty pojedzie i będzie wygrzewać tą swoją dupinkę na kanapie. :lol: Ogłaszajcie tego wyżła Lessiego - to taki piękny pies szybko znajdzie domek, inaczej zmarnieje i zasiedzi się w schronie tak jak Dona. Dobra myśl podesłać go dziewczynom z dogo od wyżłów. Quote
xxxx52 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='Rudzia']Jamnisie są w bardzo dobrym DT, ale pilnie szukają domu. Wczoraj były u weta i m.in. są leczone uszka. Naprawdę są pod bardzo dobrą opieką, więc są teraz bezpieczne. Tak do schronu przywiozła je włascicielka, która twierdziła zę idzie do szpitala. Są kochane, kontaktowe, spokojne i grzeczne. Mogą iść tylko razem. I najdalej w okolice Obornik. Dom byłby przed adopcją sprawdzony. Wątek to moze nie, ale może ogłoszenia, na wątek jamników, to było by super. Mogę przesłąć zdjęcia na maila.[/QUOTE] Zostawila opiekunka tych jamnikow swoj adres? Moze warto zatelefonowac ,zeby pieski odebrala Quote
Wala2006 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Rudzia podeślij mi zdjęcia na e maila ja je wystawię na ogólny wątek jamników ale jeszcze jakiś krótki opis do nich ile mają lat itp. :lol: Quote
piesia Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='Rudzia']A dziewczyny, z tego co wiem to Dona by też pojechała do tej Pani co bierze najgorsze bidy. Wzięła Sonią, ale Donę samo sobie upatrzyła. Szczęściara Donusia. Do soboty pojedzie i będzie wygrzewać tą swoją dupinkę na kanapie. :lol: Ogłaszajcie tego wyżła Lessiego - to taki piękny pies szybko znajdzie domek, inaczej zmarnieje i zasiedzi się w schronie tak jak Dona. Dobra myśl podesłać go dziewczynom z dogo od wyżłów.[/QUOTE] no to sie cicia ucieszy , bo Dona to jej pupilka . A moją sierotkę też zabierze ? Nie mogę powiedzieć o niej nic więcej . siedziałam ostatnio przy niej , ale ona strasznie unika kontaktu . Bardzo , bardzo się boi . Delikatnie tylko wkładałam rękę żeby jej kocyk położyć . Żeby ją oswoić i pokazać jej człowieka z dobrej strony trzeba ją zabrać ze schronu i być z nia codziennie i codziennie pomalutku ja oswajać . Ja niestety nie mam już na to warunków , bo moje to oszołomy i dzikusy , a ona potrzebuje spokoju . Rudzia , wyżeł to Gras , a Lessi mówimy na owczarka szkockiego z kwarantanny :):):) Quote
Wala2006 Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 [quote name='piesia'] Rudzia , wyżeł to Gras , a Lessi mówimy na owczarka szkockiego z kwarantanny :):):)[/QUOTE] Teraz to już nie wiem jak w końcu ma na imię ten wyżeł bo na stronie ma Graf. A ten owczarek szkocki to sunia czy piesek?? Quote
Rudzia Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Na opiekunkę już nie ma co pewnie liczyć. Już lepiej że przyniosła do schronu, ale jak ona teraz może spokojnie spać i się leczyć? To wątpliwe. Jutro Wala prześlę Ci zdjęcia i tekst, bo nie wyrabiam. Piesia masz może zdjęcia tej biduli. Jeżeli tak to prześlij mi na pw. Nic nie mogę obiecać. Ta Pani ma dość na razie psiaków, ale choć pokażę tą psinę innym z dobrym sercem. A nuż... Quote
Recommended Posts