Jump to content
Dogomania

Schronisko w Obornikach Wlkp - Rasowe i Kundelki potrzebne DS, DT i ogłoszenia !!

Recommended Posts

Posted

ja byłam w schronie wczoraj i widziałam Barona i Boksie :)
kurcze no. w poniedziałek pójde zobaczyć.. czy sa jeszcze i zapytam
pracowniczke schronu kiedy kończy mu sie kwarantanna.
a w sobote idziemy z Tia i Wala do urzedu..
i oby tylko wszystko było dobrze :(
bo nie wyobrażam sobie inaczej tego..;/

Posted

[quote name='Angel']ja byłam w schronie wczoraj i widziałam Barona i Boksie :)
kurcze no. w poniedziałek pójde zobaczyć.. czy sa jeszcze i zapytam
pracowniczke schronu kiedy kończy mu sie kwarantanna.
a w sobote idziemy z Tia i Wala do urzedu..
i oby tylko wszystko było dobrze :(
bo nie wyobrażam sobie inaczej tego..;/[/QUOTE]

No to mamy pewność, że boksery są i nie zginęły :multi:

A z Was to dzielne dziewczyny są :loveu::loveu::loveu: Tak trzymać i nie ma co się poddawać! Jak wywalą drzwiami to się oknem włazi :cool3:

Posted

a no tak sorry.. nie wiem kiedy przyszedł Baron..ale postaram się szybko dowiedziec. kurcze tak wszystko sie pokręciło..:( z dnia na dzien powiedzieli ze nie ma wolontariatu i tak z dnia na dzien coraz gorzej sie robi w tym schronisku :( brak słów poprostu..ja dzisiaj mega zmeczona jestem..wszystko takie przytłaczajace..jak sobie pomysle ze kurdee jutro mogłam być z moimi piesamii na spacerze i zobaczyc ich radość..to poprostu beczec mi sie chce :( głowa mi pękaa ;/ uciekam paa :* wszystkim wesołych zycze. i bd jutro :)

Posted

[quote name='Tia']Z Ciebie Kapsel też dobra cioteczka:loveu::loveu:, tak się przejęłaś losem tych boksiów;)[/QUOTE]

Tia, boksery to moja miłość, kocham je nad życie.... a wyobraź sobie widzieć je w schronach???? serce boli tak mocno, że o niczym innym się nie myśli..... wrażliwiec jestem, zresztą wszystkich psiaków mi żal :-(

Posted

I dlatego jesteście godne podziwu, że tak się staracie, tak walczycie o wolontariat, pomagacie tym psiakom kosztem wolnego czasu, nauki i czasami i własnej rodziny :loveu::loveu::loveu:

Posted

napiszcie mi potem prosze na kiedy ten transport boksiow, pewnie same nie wiecie ale prosze troche wczesniej mnie powiadomic.
Z obornik do Krakowa i spowrotem jest ok.950km, za paliwo wyjdzie ok.380zł.

Posted

[quote name='ana666']napiszcie mi potem prosze na kiedy ten transport boksiow, pewnie same nie wiecie ale prosze troche wczesniej mnie powiadomic.
Z obornik do Krakowa i spowrotem jest ok.950km, za paliwo wyjdzie ok.380zł.[/QUOTE]
Możliwe, że zwolnią się DT w Warszawie i tam pojadą boksery, żeby od razu je porządnie przebadać.
Egonowi z Obornik wyszła potworna wada serca, mam nadzieję że tu nie będzie takich problemów..

Posted

[quote name='ana666']ok. do Warszawy tez mozemy jechac, to nie robi nam różnicy, prosze tylko wczesniej napisac gdzie i kiedy :)[/QUOTE]
Super, daj mi proszę swój numer na pw. Będzie łatwiej, gdyby dogo zaniemogło np.

Posted

A mam pytanie czy do obydwóch bokserów jest DT?
Czy tylko dla tej suni?
Bo z tego co czytam to ma być zawieziony wraz z sunią a nie ma jeszcze dla niego załatwionego DT...

Posted

Bo tak się dziwiłam że DT nie ma ani nic i ma jechać...
Dobra już wiem jeżeli znajdzie się Dt to pojedzie a jeżeli nie to zostanie w schronie...