ryszard post Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Gratulacie dla grupy FORT i dla WIND. Beatko Twoje foty to rewelacia Świetna robota:klacz: :klacz: :klacz: Quote
Wojenka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='Flaire']Ode mnie również wielkie dzięki :loveu: za piekną latającą misiowatą Misię! :buzi: Bo już zaczynałam mieć wątpliwości, czy tam rzeczywiście byłyśmy! ;)[/quote] Flaire,powiem Ci,że w loży zawodników najbardziej podobała się Misia :razz: i ogroomne wrażenie robiło wysyłanie Maca naprzód :razz: Quote
Flaire Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Wojenka']Flaire,powiem Ci,że w loży zawodników najbardziej podobała się Misia :razz: [/quote]Wojenka, :buzi: . Quote
madzior_ka Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 bardzo bardzo ale to bardzo dziekuje za tak obszerna foto-relacje nie tylko psią ale i końską bo ja niestety ze wzglegu na dużą odl od Wawy musiałam zaspokoić sie tymi kilkuminutowymi reportażami w TV:(( a impreza musiałabyć naprawde wspaniała.... ale dzieki Wam poczułam se prawie jak bym tam była... Wind jesli tylko masz jeszcze jakies końsko-psie foteczki to prosmy.... Quote
Recommended Posts