Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paula03 napisał(a):
Super, że malutka w domku, tylko teraz jeszcze mamuśka musi znaleźć dom!

Cieszę się, ze Karmelcia ma dom, ale tak mi szkoda Toffi :( sama zostala bidulka...

Posted

Andzike ,mam gorsze wieści!Toffi została dzis zagryziona przez psy z sąsiedniego boksu.Próbowała wydostać sie na zewnątrz(nie pierwszy raz )i przechodząć pod ogrodzeniem zaklinowała się.Jej głowa była w sąsiednim boksie.Psy z tego boksu wygryzły jej mięsnie szyjne i prawie oskalpowały,. nie miała takze uszu(odgryzione).Kiedy przyszłysmy była w agonii i lekarz skrócił jej cierpienia.Żegnaj kochanie!Miałaś trudne życie,bezdomna,niekochana ,po wielokrotnych porodach i na koniec straszna śmierc w schonisku.Tak bardzo jest nam przykro bo zaczęłaś nam ufać a my chciałysmy pokazac ci lepsza stronę zycia i człowieka. Śpij spokojnie!

Posted

Widzicie to drzewo,za nim leżała Toffi jak przyszłyśmy do schroniska,nieświadoma jeszcze tragedii wyszłam na przeciw lekarce ,która po nią przyjechała i tak ją znalazłam.

Posted

Paula03 napisał(a):
Aż mi się chce płakać, jeszcze wczoraj myślałam, że wypuścimy ją żeby biegała po schronisku, że ją pogłaszczemy zrobimy zdjęcia, a dzisiaj...

Ja miałam nadzieję, że skoro wszystkie Karmelki znalazły dom, to i ktoś się w Toffi zakocha... Nie zdązył :(

Posted

Przed chwilą rozmawiałam z nową Panią dwóch Karmelków - piesków, jest w nich zakochana, mówi, że są fantastyczne, ją również bardzo zasmuciła wiadomość o Toffi (Pani obiecała zdjęcia Karmelków)

Nigdy nie wymyśliłabym, ze może się coś takiego u nas zdarzyć... :-(