Romka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Mamuska Toffi ma juz tylko jedno swoje dziecko,wszystkie poszły do domów!Oby były to szczęsliwe domki! Quote
mamanabank Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 A ciekawe! Do mnie kilka dni temu dzwoniła pani, która chciała dwa pieski, może to ona... Quote
Paula03 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 Żeby ten ostatni znalazł domek! I oczywiście mamuśka! Quote
Romka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='mamanabank']A ciekawe! Do mnie kilka dni temu dzwoniła pani, która chciała dwa pieski, może to ona...[/QUOTE] Tak ,to moze być ona bo wzięła 2 pieski i powiedziała ,ze będa miały dobrze!Jak była w rozmowie?Próbuje wywnioskowac jaki beda miały dom! Quote
mamanabank Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Ta pani dzwoniła do mnie już dawno, szukała dwóch piesków, żeby miały raźniej, ale miały to być koniecznie dwa pieski. Powiedziałam wtedy, że nie ma szczeniaków w schronisku, bo nie było wtedy oprócz Milki i Toli (czyli suczki) podałam pani link do szczeniaczkowa, powiedziałam o wizycie przedadopcyjnej i już. Pani długo nioe dzwoniła, a potem zadzwoniła gdy wiozłam z TZ Fizię z lecznicy do domu i znowu pytała czy cos się nie zmieniło, powdałam nr do p.Marka, zeby zapytała czy pozostałe dzieci Toffi są pieskami czy suczkami. No i może zadzwoniła i zdecydowała się na adopcję suczki i pieska? Pieski miały być dla pani, kóra mieszka w Łowiczu ale często bywa u rodziców na wsi, miały być dwa, żeby raźniej im było ganiać po podwórku. Nic więcej nie wiem... Może to ona może nie ona... A w rozmowie p. była ok, nie wyczułam fałszu, normalna miła pani. Quote
Paula03 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 To dobrze, oby to był odpowiedni domek! Quote
kajkoowa Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Wczoraj udało mi się pogłaska małą, jest strasznie mięciutka:loveu: A mama pozwoliła mi na kontakt sama tez chciała być głaskana:loveu: Quote
Romka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Tak ona bardzo sie cieszy !W ostatnia sobote musiała ocenic nas dobrze bo teraz cała rusza sie z radosci na nasz widok! Quote
Paula03 Posted April 2, 2010 Author Posted April 2, 2010 Mam pytanie ile ma jej córcia i kiedy zostanie odstawiona od matki? Quote
Romka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Dzieci Toffi,pewnie nie raz rodziła szczenięta! Quote
Andzike Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 Dwa,??? Nie mów, że mniej... Jeśli to nie jej pierwsze szczeniaki... Quote
kajkoowa Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 A ja wiem. jest młodsza od mojego psa o jakieś 2 lata, więc to młodziutka sunia, a strasznie wykończona życiem! Quote
Paula03 Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Niestety, Toffi jest strasznie zmęczona swoim życiem, co z resztą po niej widać! Ale za to dzisiaj Toffi biegała ze swoją córeczką! Tak im się spodobało, że potem cały czas chciały wyjść! Quote
Andzike Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='Paula03']Niestety, Toffi jest strasznie zmęczona swoim życiem, co z resztą po niej widać! Ale za to dzisiaj Toffi biegała ze swoją córeczką! Tak im się spodobało, że potem cały czas chciały wyjść![/QUOTE] Super, że sobie pobiegalaly :) Romka, to ile w końcu Toffinka ma lat ? Quote
Romka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Z tego co podaje schronisko to Toffi ma niewiele ponad 2 lata!Jest strasznie wymęczona porodami i trudnym zyciem.I bardzo chce do ludzi!Nie chciała wracac do boksu! Quote
Recommended Posts