asher Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 No to, żeby jeszcze poprawić ci humor napisze, ze płacę 289 zł za 30 kg Acany Lamb&Rice ;) Quote
ksara Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Dobra cena :lol: Mnie natomiast kosztuje 30kg -253,20 :lol: Quote
asher Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Mnie kosztowałoby 279 więc dla tych 10 zł nie opłaca mi się podejmować zobowiązań klubowych... Zresztą i tak jak na mój gust wygórowanych. A nawet dla hodowców cena nie jest jakoś powalająco niższa ;) [quote name='ksara']Ładne te opakowania 30kg ???[/quote] Nigdy w życiu nie widziałam Acany w opakowaniu 30 kg, więc nie wiem, czy ładne ;) Quote
ksara Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Czy Ty może czytasz między wierszami ? Przecież ja nie namawiam nikogo do zapisania się do Klubu :crazyeye: Nie dyskutujemy też o regulaminie,jest jaki jest ,każdy widzi :evil_lol: Są jednak hodowle ( i nie tylko), które karmią Acaną i cena klubowa jest dla nich atrakcyjna. Np.na Węgrzech sprzedaje się worki 25kg min.2 szt (więcej ile się chce) i kupuje każdy kto chce i ile chce. Regulaminy każdego klubu są dla mnie "dziwne" :lol: Quote
asher Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 [quote name='ksara']Czy Ty może czytasz między wierszami ? Przecież ja nie namawiam nikogo do zapisania się do Klubu :crazyeye: [/quote] Przecież ja nie twierdzę, że namawiasz :niewiem: [quote name='ksara']Nie dyskutujemy też o regulaminie,jest jaki jest ,każdy widzi :evil_lol: [/quote] Ksaro, nikt cię nie zmusza do dyskusji. Nie chcesz, nie dyskutuj. Ja mam prawo wyrazić swoje zdanie, a jest ono takie, że gra nie jest warta swieczki. A jesli zerkniesz na tytuł tematu, w którym się wypowiadasz, to może zrozumiesz dlaczego rozmawiam tutaj własnie o regulaminie Klubu Hodowców Acana. Quote
ksara Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Pisząc o regulaminie,miałam na myśli naszą dyskusję,która dotyczyła tylko ceny :) Quote
asher Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 [quote name='ksara']Pisząc o regulaminie,miałam na myśli naszą dyskusję,która dotyczyła tylko ceny :)[/quote]A teraz to nie rozumiem :lol: Cena odgrywa tu kluczową rolę, bo gdyby klubowe ceny były niższe, to może zastanowiłabym się nad wstąpieniem w jego szeregi i stosowanie sie do drakońskiego regulaminu. Ale ponieważ są jakie są, to acanowym klubowiczem nie zostanę. O czym piszę już chyba po raz trzeci :lol: Na tym więc zakończe tę do niczego nie prowadzącą dyskusję ;) Quote
tufi Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Dziwny zbieg okolicznosci, ze asher toczysz taka dyskusje z kims, kto mieszka tam, gdzie jeden z dystrybutorow acany na wlkp ;) Ksara - drazysz ten temat w ten sposob, jakbys chciala pozniej ukarac sprzedawce ze sklepu www za sprzedaz w nizszej cenie karmy - asher jednak nie moze podac Ci tu linka do sklepu, gdyz jest to niezgodne z regulaminem forum. Po wzroscie cen i obnizce jakosci karmy, ktora zaobserwowalam u swoich psow (sa od poltora roku na acanie lamb&rice) szukam innej karmy niestety. Kiedy zamawialam od innego dystrybutora worki 20kg za 170zl z bezplatnym dowozem do domu, w sklepie mialam taki worek za 172zl bodajze (po znizce dla stalego klienta), cena oficjalna wtedy wynosila 180zl. W tej chwili ceny podskoczyly do 200-210zl, nadal za worki 20kg - nie slyszalam, aby je wycofano. Quote
asher Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='tufi']Dziwny zbieg okolicznosci, ze asher toczysz taka dyskusje z kims, kto mieszka tam, gdzie jeden z dystrybutorow acany na wlkp ;) [/quote]Nie powiem, żebym sie nie domyślała, że mój rozmówca ma coś wspólnego z tą karmą :lol: ;) Quote
Katarzyna Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Jakie sa ceny nowej karmie w Klubie Hodowców?? Quote
Angelka Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Dołączam się do pytania, czy ktoś z klubowiczów mógłby podać aktualny cennik karm psich? Quote
hekate811 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 jest na stronie acany, wchodzisz w zakłądkę klub hodowcy, dalej wybierasz podpunkt na samym dole klub hodowcy i w nim na samym dole masz plik pdf z cennikiem do pobrania ;) Quote
Angelka Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='hekate811']jest na stronie acany, wchodzisz w zakłądkę klub hodowcy, dalej wybierasz podpunkt na samym dole klub hodowcy i w nim na samym dole masz plik pdf z cennikiem do pobrania ;)[/quote] Dziękuję :) jakie to są limity kwartalne, na jednego psa, od ilu do ilu? Quote
Aaricia Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Witam , mam pytanko odnośnie klubu acany. Na stronie acany sa dwa rodzaje cenników-zwykły i dla hodowców, nie ma natomiast cennika dla klubowiczów, nie hodowców. można być klubowiczem a nie byc hodowcą, skąd mam zatem wiedzieć która cena obowiązywałaby mnie gdy nie jestem hodowcą a chciałabym byc klubowiczem? cena acana sport to np: w sklepie acana "normalna" cena 18 kg to 223 zł, w sklepie acana cena dla hodowcy 18 kg za 185 zł, Quote
gayka Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='Aaricia']Witam , mam pytanko odnośnie klubu acany. Na stronie acany sa dwa rodzaje cenników-zwykły i dla hodowców, nie ma natomiast cennika dla klubowiczów, nie hodowców. można być klubowiczem a nie byc hodowcą, skąd mam zatem wiedzieć która cena obowiązywałaby mnie gdy nie jestem hodowcą a chciałabym byc klubowiczem? cena acana sport to np: w sklepie acana "normalna" cena 18 kg to 223 zł, w sklepie acana cena dla hodowcy 18 kg za 185 zł,[/quote] poczytaj zasady bycia klubowiczem - to są właśnie hodowcy wyłącznie. Quote
Recommended Posts