Justa&Zwierzaki Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [quote name='sylwija']:( prześlij, proszę nr konta, na pw - przeleje kilka złotych na naszego biednego rudzielca..[/QUOTE] Bardzo bardzo dziękuje :):):) Wysłałam choć nie wiem czy sie wysłało ... Quote
Justa&Zwierzaki Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Rudzik papusia właśnie saszetkę :):):) Quote
sylwija Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='Justa&Zwierzaki'] Wysłałam choć nie wiem czy sie wysłało ...[/QUOTE] nie dotarło :( Quote
Justa&Zwierzaki Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='sylwija']nie dotarło :([/QUOTE] To podam mój mail [email][email protected][/email] nie wiem co sie dzieje z ta moja PW Quote
Justa&Zwierzaki Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='sylwija']wysłałam maila :)[/QUOTE] Wysłałam maila który mam nadzieje dojdzie bez problemu .... Quote
sylwija Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 przelew poszedł coś wiem o kosztach utrzymania chorych zwierzaków, niestety.. Myślę jednak, ze ludzie nie tylko kosztów się obawiają przy adocpji, ale też tego, że to też specjalna opieka, bieganie do lekarza.. Quote
Justa&Zwierzaki Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='sylwija']przelew poszedł coś wiem o kosztach utrzymania chorych zwierzaków, niestety.. Myślę jednak, ze ludzie nie tylko kosztów się obawiają przy adocpji, ale też tego, że to też specjalna opieka, bieganie do lekarza..[/QUOTE] wielkie dzięki za pomoc :):):) Dokładnie , ja jak Rudzik tylko idzie do kuwety to lece za nim aby sprawdzić jaki mocz , tez tak latam za Ozim ( 4 razy wyszywany ) za Miki i Zuzu , na szczęście bez wyszywki ale tez z S.U.K. :( Quote
Justa&Zwierzaki Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 A dziś na dietę RC urinary doszedł kot Eustachy , kot po ciężkim wypadku , z zapaleniem pęcherza nie trzymający moczu i kału po amputacji ogonka ..... Na RC mam już 5 kotów :(:(:( Szczegóły na wątku zbiorczym lub na miau.pl Quote
Justa&Zwierzaki Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Rudzik coraz lepiej znosi karmę RC urynary suchą , choć i tak musi min na noc dostać saszetek bo bardzo miauczy o nią ... Niestety nikt nie dzwoni w sprawie adopcji :( A domu szukają oprócz Rudzika : Maniuś , Agat , Aksamit , Kika i wiele innych i nie wiem czy znajda się dla nich domki :? Quote
jusstyna85 Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Z jakiś czas przeleję jakąś kwote,mam już net,więc łatwiej będzie. Quote
Justa&Zwierzaki Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 [quote name='jusstyna85']Z jakiś czas przeleję jakąś kwote,mam już net,więc łatwiej będzie.[/QUOTE] Bardzo dziękuje :):):) Quote
Justa&Zwierzaki Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 [color=#FF80FF]Rudzik szuka kogoś na wizytę przed adopcyjną w Bydgoszczy :):):) Oraz szukamy transportu na trasie TYCHY - BYDGOSZCZ [/color] Quote
sylwija Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 czyżby się domek szykował?? nie mogę uwierzyć :) Trzymam kciuki :) Quote
Justa&Zwierzaki Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Tak , tak :):):) Ale niestety też jest kolejne cierpiące kocie :( Dziś jak wracałam od labradorów które wyprowadzam wybiegł mi maleńki ledwo żywy ciężko chory na KK kociak , od razu zadzwoniłam po koleżankę aby mnie zawiozła do weta i diagnoza jest taka : Herpes i nie wiadomo czy da się uratować oczko , dostał antybiotyk i krople do oczu , jest bardzo wychudzony i zapchlony , ale już go odpchliłam . Od razu dostał mięsko z kurczaka z ryżem które zjadł co mi daje nadzieje że może bedzie OK a teraz dostał conwa z antybiotykiem i Calo - Petem . Za chwilkę założę jej watek a Caragh wstawi zdjęcia . Quote
Caragh Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=115292&view]Watek Inez na miau[/url] Biedne malenstwo :cry: :cry: :cry: [img]http://images40.fotosik.pl/318/4f3c783cbcf948ca.jpg[/img] [img]http://images40.fotosik.pl/318/e25ede9559f6a556.jpg[/img] [img]http://images41.fotosik.pl/318/b679752ed8f09085.jpg[/img] Quote
Justa&Zwierzaki Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Załatwiłam transport dla Rudzika na trasie Bieruń koło Tychów - Nowe Błota koło Bydgoszczy z tym że jest problem bo Pani nie ma go jak odebrać z tej miejscowości .... Quote
jusstyna85 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Nie znam nikogo stamtąd,a mapa pomocy dogo nie działa...:( Quote
Caragh Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 [quote name='Justa&Zwierzaki']Załatwiłam transport dla Rudzika na trasie Bieruń koło Tychów - Nowe Błota koło Bydgoszczy z tym że jest problem bo Pani nie ma go jak odebrać z tej miejscowości ....[/QUOTE] Mala korekta - miejscowosc sie nazywa [u]Białe Błota[/u]. Z mapy pomocy Dogomaniakow: [Bydgoszcz/ Wągrowiec] izmir (opel tigra- przewiozę trzy psy i dwa koty- sprawdzone) [Bydgoszcz] joanika (po wcześniejszym uzgodnieniu) [Bydgoszcz] martik b (do ok 50 km, w wyjatkowych sytuacjach dalej- po uzgodnieniu) Quote
jusstyna85 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 [quote name='Caragh']Mala korekta - miejscowosc sie nazywa [u]Białe Błota[/u]. Z mapy pomocy Dogomaniakow: [Bydgoszcz/ Wągrowiec] izmir (opel tigra- przewiozę trzy psy i dwa koty- sprawdzone) [Bydgoszcz] joanika (po wcześniejszym uzgodnieniu) [Bydgoszcz] martik b (do ok 50 km, w wyjatkowych sytuacjach dalej- po uzgodnieniu)[/QUOTE] Napisałam do martik b Quote
Justa&Zwierzaki Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Przed chwilka tez rozmawiałam z Pania od Rudzika , jutro wizyta przed adopcyjna :ok: A co do sprawy transportu ustaliłyśmy ze jutro zadzwoni do kierowcy i zobaczymy co się da zrobić , może jak będzie w trasie powrotnej a może jakoś inaczej się to rozwiąże , ale jestem dobrej myśli :ok: Quote
Justa&Zwierzaki Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Przed chwilka dzwoniła do mnie pani która miała brać Rudzika ale niestety prawdopodobnie nie pojedzie do Bydgoszczy gdyż nie wyda 100 zł na taxi :evil: :evil: :evil: Quote
Justa&Zwierzaki Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Ta pani mówiła że jak Iljova będzie na śląsku i jak będzie wracać pociągiem to by mogła zabrać Rudzika do Bydgoszczy , tylko ze ze Rudzik jest panikarzem w transporterku ( cały czas miauczy i się rzuca ) i nie wiem jak to by było przez , nie wiem ale chyba z 12 godz Jak by jechał TIR em to byłby po pierwsze o połowę prędzej a po drugie byłby tylko na sedelinie a tak , co pełną narkozę aby nie robił zadymy Mnie już i z pociągu i z autobusu wyproszono z powodu zwierzęcia Macie jakiś pomysł bo ja nie wiem co robić :(:(:( Quote
jusstyna85 Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 [quote name='Justa&Zwierzaki']Ta pani mówiła że jak Iljova będzie na śląsku i jak będzie wracać pociągiem to by mogła zabrać Rudzika do Bydgoszczy , tylko ze ze Rudzik jest panikarzem w transporterku ( cały czas miauczy i się rzuca ) i nie wiem jak to by było przez , nie wiem ale chyba z 12 godz Jak by jechał TIR em to byłby po pierwsze o połowę prędzej a po drugie byłby tylko na sedelinie a tak , co pełną narkozę aby nie robił zadymy Mnie już i z pociągu i z autobusu wyproszono z powodu zwierzęcia Macie jakiś pomysł bo ja nie wiem co robić :(:(:([/QUOTE] 100 zł drogą nie chodzi,ale jeśli to problem i to ma sprawić,że Rudzik w końcu znajdzie swój jedyny dom,to może jakos wspólnymi siłami uzbieramy.On juz tyle czeka na dobry dom...Z bazarku na pewno będzie ok 50 zł... Quote
jusstyna85 Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Martik b napisała,że dałaby radę dowieźć go do tej miejscowości z trasy ...to aktualne? Trzeba sie z nią tylko dogadać Quote
Recommended Posts