Justa&Zwierzaki Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Tylko że ta pani chyba sie wycofała a ja nie mam za co do niej zadzwonic a ma tylko kom . A transport byłby w nocy a dokładnie o 3 w nocy ... Quote
jusstyna85 Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 kolejny dom tak szybko zrezygnowałby z niego? ja Ci zaraz przeleje 50 zł... Quote
Justa&Zwierzaki Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 Przed chwilka miałam tel w sprawie adopcji Rudzika , pani jest z Poznania i już maja 2 koty , karmią RC . Mogła by jutro około 13 już zabrać bo jedzie z Bielska do Poznania . Pisałam sms a do Petki P1 ale mi nie odpisała jeszcze czy by mogła sprawdzić domek dla Rudzika , może znacie kogoś kto by mógł sprawdzić ? Quote
Justa&Zwierzaki Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 zliczenie za lipiec : MIAU.PL: Izydorka ------------------------- 25 zł P.Stanisława ------------------- 45 zł Taizu ----------------------------- 100 zł Miłka ----------------------------- 40 zł Mar9 dla Eustachego ------- 10 zł 25 zł Luinloth dla Mańka --- 25 zł P.Małgosia --------------------- 15 zł Izydorka --------------------------25 zł P.Marta dla Czorta ----------- 120 zł P.Beata dla Maji --------------- 20 zł Estre ----------------------------- 20 zł Margo 22------------------------ 50 zł RAZEM : 495 ZŁ DOGOMANIA . PL : -Aga- bazarek dzieciecy --- 50 zl Sylwija dla Rudzika --------- 60 zł Izzie 1983 dla Pedra ------- 10 zł Bico dla Pedra -------------- 10 zł Brysio dla Pedra ------------ 10 zł Madcat dla Pedra ------------- 5 zł Maks dla Myszki -------------- 10 zł Monika z Katowic dla Myszki - 35 zł Malinka dla Myszki ---------- 10 zł Agata 51 dlaMyszki ---------- 20 zł RAZEM : 220 ZŁ WSZYSTKO RAZEM : 715 zł WYDATKI Weterynarz --------------------- 400 zl R.C. URINARY ----------------- 160 zł żwirek ----------------------------- 150 zł mieso drobiowe i watrobka -- 128 zł Purina ----------------------------- 139 zł feliway ----------------------------- 66 zł Krople do oczu ------------------ 21 zł RAZEM 1064 zł oraz Beteka bezpośrednio do weta 150 zł Podziękowania tez dla Komitetu Pomocy dla Zwierząt w Tychach sfinansowanie Interferonu dla Manka :1luvu: :1luvu: :1luvu: [color=#FF0000]Bardzo przepraszam że dopiero teraz , ale brak czasu .... Bardzo wam wszystkim dziękuje za tak wielka pomoc :1luvu: :1luvu: :1luvu: [/color] [color=#80FF00]Chce tez podziękować wspaniałym weterynarzom dr Juli i Michałowi Mazur oraz dr Karolinie Włodarczyk z lecznicy FAUNA za leczenie moich zwierzaków , za toze zawsze moge na nich polegać , bardzo dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu: [/color] [color=#4000FF]Bardzo tez chce podziękować dwóm sklepom zoologicznym za pomoc , za zbiórkę karmy . sklepowi MINI-ZOO z ul arkadowej 1 z os A oraz sklep ŻAKO ul Piusuckiego koło hal targowych :1luvu: :1luvu: :1luvu: [/color] Quote
sylwija Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='Justa&Zwierzaki']Przed chwilka miałam tel w sprawie adopcji Rudzika , pani jest z Poznania (..)[/QUOTE] i co z domkiem? udało się sprawdzić? Quote
Justa&Zwierzaki Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Stało się - Rudzik trafił dziś do swojego nowego domku w Siemianowicach :):):) Po drodze Rudzik odwiedził swoją nową lecznicę, miał zrobione USG i czeka go jeszcze badanie moczu i krwi. Za zdrowie Rudzika kciuki nadal będą potrzebne. W nowym domu jest już 13-letni kocurek z SUK. Panowie przywitali się chłodno, ale bez agresji. Owszem, trochę na siebie pofuczęli. Rudzik zadekował się w swoim pokoju (tak, tak, ma swój pokój), a rezydent pilnuje pod drzwiami, żeby się nie oddalił Teraz z pewnym niepokojem czekamy na pierwsze sioo... Quote
sylwija Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 dobra wiadomość :) trzymam kciuki, żeby wszystko było jak najlepiej i czekam na wieści z nowego domku :) Quote
Recommended Posts