Monia85 Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Chciałabym się doradzić znawców w sprawie wyboru kosmetyków do pielęgnacji włosa u tej rasy. Za tydzień pojawi się u mnie szczeniak,ale już teraz chciałabym być przygotowana (przynajmniej teoretycznie :p) co z kosmetyków będzie mi potrzebne. Włos jest długi i jedwabisty, dobrze jak lekko falujący (taki przynajmniej jest według wzorca) i o taki chciałabym zadbać. Dodam, że ze swoją sunią zamierzam wybrać się na wystawę już pod koniec maja (chcemy się obie nauczyć tego i przy okazji ładnie prezentować:razz:). Quote
Hawanka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 [quote name='Monia85']Chciałabym się doradzić znawców w sprawie wyboru kosmetyków do pielęgnacji włosa u tej rasy. Za tydzień pojawi się u mnie szczeniak,ale już teraz chciałabym być przygotowana (przynajmniej teoretycznie :p) co z kosmetyków będzie mi potrzebne. Włos jest długi i jedwabisty, dobrze jak lekko falujący (taki przynajmniej jest według wzorca) i o taki chciałabym zadbać. Dodam, że ze swoją sunią zamierzam wybrać się na wystawę już pod koniec maja (chcemy się obie nauczyć tego i przy okazji ładnie prezentować:razz:). Jeżeli chodzi o pielegnacje szampon odżywka to jest to sprawa indywidualna .Dla jednego hawańczyka jedno bedzie dobre ale dla drugiego nie wiec trzeba pokambinować.Ja kąpie swojego hawańczyka w pure paws a odżywka to zazwyczaj z vulpiesa kokos lub lisa ale zamierza wypróbować jeszcze odżywki z oster , laser lites i All systems .Ja też miałam problem i do tej pory mam jeszcze nie znalazłam dobrej odżywki a tutaj mój temat ---> http://www.dogomania.pl/threads/144198-Jaki-kosmetyk-dla-psa-DA-ugowA-osego-Bardzo-prosze-o-porade Quote
Recommended Posts