Upiór Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='as-ania']dziękuję!tak, muszę przyznać ze jest słodziutka :loveu: i jak rozrabia! niestety nie mam zdjęć jej rodziców :roll: ale zdjęcia tatusia jest na stronce hodowli, ma na imię Jaskier Takor, mama to Omega Y. T. Fangor sama jestem ciekawa jaka będzie...na razie to ma tylko odrosty na łebku (srebrne) wiem tylko że będzie przy górnej granicy wzrostu, jutro sprawdzę ile waży ale no oko ;) ponad kilogram[/QUOTE] to fajnie, sluchaj :multi: to podaj link hodowli, zawsze ciekawo oglądac takie linki :lol: Quote
as-ania Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [url]http://www.zkociegodworu.pl/index.php?id=szczen_y_ob[/url] moja suńka jest z tego miotu Quote
Upiór Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 tatus fajny, ladny wlos :lol: szkoda, ze mamki nie widac... Quote
Patikujek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Tatuś bardzo ładny, jestem strasznie ciekawa co wyrośnie z Twojego maleństwa:loveu: Quote
Recommended Posts