Ada-jeje Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 [B]Faktura dotarla, do zaplaty 439,20 gr. [/B]W skarpecie Neosia zostalo[B] 87,09 zl.[/B] Quote
Atrisko Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 To ja tak nieśmiało zaproponuję...może tytuł troszkę zmienić...a za chłopaka to kciuki wypada trzymać,żeby na stałe został z rodzinką.... Quote
AnetaA Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 A jak sprawa finansowo? czy nie potrzeba zrzutki na karmę zrobić? Quote
Benia-b Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 [quote name='AnetaA']A jak sprawa finansowo? czy nie potrzeba zrzutki na karmę zrobić?[/QUOTE] Niuniek potrzebuje jeszcze jednego worka RC intenstinal. [url]http://www.krakvet.pl/royal-canin-intestinal-14kg-p-849.html[/url] Cudnie by było-jakby udało się dozbierać tyle, aby na te karmę wystarczyło.... Quote
monika55 Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 Witam sie szybciutko i lece czytac nowe wiesci o Niunku. Quote
Ada-jeje Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Potrzebujemy jeszcze 133 zl. i bedzie worek karmy dla Niuniusia. Quote
Ada-jeje Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Bo my sobie tylko poczytac na molosach mozemy, ale jestesmy z tego zadowolone i cieszymy sie ze Niunio jest pod tak dobra opieka. :loveu: Prosimy o wsparcie finansowe na karme dla Niunia, bez faktury nie mozemy wam oddac tej kwoty ktora zostala w skarpecie. :shake: Quote
ciapuś Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 [B]Przepraszam za offa Bardzo potrzebne deklaracje Sunia ma szanse w poniedziałek opuścić schronisko Bardzo ,bardzo proszę o pomoc [SIZE=3] [/SIZE][URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/4c245e908fc3b71c.html"][IMG]http://images45.fotosik.pl/277/4c245e908fc3b71cmed.jpg[/IMG][/URL] [url]http://www.dogomania.pl/threads/182601-PRZEA-YJE-CZY-NIE-to-zaleA-y-teA-od-nas-Drastyczne-zdjecia[/url][/B] Quote
shanti Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Czytam wątek Krzysia na molosach i mam nadzieję, że Niuniek już tam zostanie. Ma lepiej jak w niebie.:lol: A zdjęcia obłędne:loveu: Quote
Ada-jeje Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Shanti nie tylko Ty czytasz, a fotki sa rozbrajajace. Quote
shanti Posted April 14, 2010 Posted April 14, 2010 Krzyś znów dzwonił. Niuńka już nikomu nie odda:multi: Neoś ma jeszcze problemy jelitowe, ale to chyba raczej jakiś wirus. Zobaczymy, na razie antybiotyk. Krzyś pytał, czy zamiast RC można kupić za tą pozostałą kaskę Niuńkową zwykłą karmę bytową. Koszty weta nie są małe, może chociaż tak go odciążymy? Quote
vega17 Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='Benia-b']To psy o bardzo silnym charakterze i własciciel musi miec jakiekolwiek pojęcie o rasie, albo chociaż o dużych molosach. Ostatnio pojawiają się coraz częściej do adopcji i trudno im znaleźć dom. Czy możecie coś więcej napisac o psie? Daje sie pogłaskać, warczy, albo szczeka, jak z innymi psami/suczkami? Określcie proszę na co sa pieniądze potrzebne-spróbuje poprosic mastiniarzy na molosach o pomoc-tylko muszę wiedzieć, czy mogę już , czy poczekac aż sie kwarantanna skończy. Czy można go wykastrowac przed adopcją?[/QUOTE] witam przepraszam że się wcinam w wątek ale mamy poodbnego psiura na oku , szukamy pomocy, chcemy zabrać psa od ludzi, suka jest w fatalnym stanie, ale nie mamy dla niej miejsca....daje link [url]http://www.dogomania.pl/threads/184116-POMOCY-szukamy-DOMU-TYMCZASOWEGO-lub-STA%C5%81EGO-dla-suki-MASTIFA.Suka-na-wyko%C5%84czeniu[/url] Benia-b widzę że masz jakieś pojęcie o tych psach Quote
demi Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='vega17'] Benia-b widzę że masz jakieś pojęcie o tych psach[/QUOTE] tam gdzie jest Benia, tam wszystkie duże ciapy są szczęśliwe, tylko widzę, ze nie zdążyła sie pokazać u tamtej suni. Quote
vega17 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='demi']tam gdzie jest Benia, tam wszystkie duże ciapy są szczęśliwe, tylko widzę, ze nie zdążyła sie pokazać u tamtej suni.[/QUOTE] no wlasnie jescze nie:( ale może jescze nas odwiedzi :) Quote
haker11 Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 [quote name='vega17']no wlasnie jescze nie:( ale może jescze nas odwiedzi :)[/QUOTE] Z tego co wiem Benia ma problem z wejściem na dogo:( Quote
Benia-b Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Naprawili -dziś mi naprawili:sweetCyb: Przepraszam, ale zablokowało mi się forum i nie mogłam wejść... [B]Ada-jeje[/B]-bardzo Cię proszę-prześlij worek tego samego brita za pozostałą Niuńkową kasę, na ten sam adres. Nie powinno zabraknąć-ale gdyby jednak-napisz ile potrzeba dopłacić. [B]Vega17[/B]-widziałam tę sunię już na molosach-czyli mastiniarze już wiedzą-na pewno nie odmówią pomocy. Quote
Ada-jeje Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Benia czekalam na Ciebie, o ile dobrze pamietasz to podwojne opakowanie kosztowalo 160, 50. O ile ja dobrze pamietam pojedyncze opakowanie wynosi sporo wiecej. Do pdwojnego opakowania brakuje 70 zl. ale wedlug zyczen moge zamowic pojedynczy worek. Czekam na decyzje. Quote
Benia-b Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Bardzo proszę zamów pojedynczy worek-a jeśli brakuje-napisz ile trzeba dosłać. Quote
Ada-jeje Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Benia, karma zostala zamowiona, prosimy o potwierdzenie odbioru, roznice doplacilismy z konta fundacyjnego. Quote
Benia-b Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Bardzo, bardzo dziękuję!!! Poproszę Krzysia, aby dał znać jak dojdzie! Quote
Recommended Posts