agamika Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Tofik jest młdziutkim pieskiem, zabranym przez pewną Panią od osób nieodpowiedzialnych , którym zastępował pluszaka.. Maluszek u Niej bezpiecznie czeka na nowy dom , który mam nadzieje, ze szybko znajdzie . Ma 8 miesięcy, i duzo więcej juz nie urośnie , jest nauczony czystości . warunkiem adopcji jest kastracja. 889 628 346 [email protected] Quote
Ank@ Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Jaki koszmarek :evil_lol: Jest młodziutki i malutki, więc szybko powinien znaleźć dom. Quote
Ank@ Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 zrobiłam mu zwierzakiwkrakowie i gumtree (Aga - musisz potwierdzić meila !) Quote
agamika Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='Ank@']zrobiłam mu zwierzakiwkrakowie i gumtree (Aga - musisz potwierdzić meila !)[/QUOTE] nie przyszły mi na razie linki dziękuje za pomoc :loveu: Quote
agamika Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 [quote name='AMIGA']Na pewno już się w nim ktos zakochał[/QUOTE] dokładnie :)))) dzis Tofik zamieszkał w nowym domku . Bedzie miał bardzo fajna rodzinkę :) nie zabraknie mu ruchu i zajęcia . Zdjęc nie mam, ale mam obiecane ;) Quote
Ank@ Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 ale szybko poszło :) no to powodzenia Tofiku w nowym domu Quote
agamika Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 tak to jest , z małymi ślicznymi szorsciakami ;) miałam kilka tel w ciagu tygodnia, ale albo od dzieci, albo na podwórko ...masakra jakas .. Quote
Andzike Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Śliczny kudłaczek :) super, ze tak szybko znalazł dom :D Quote
Recommended Posts