tamb Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 [FONT=Verdana]Suzi to piękna, 8-miesięczna, średniej wielkości suczka, która czeka na dobry dom (najlepiej dom z ogrodem). Została znaleziona w czasie mrozów, przerażona, zmarznięta i głodna. Szybko przywiązuje się do człowieka, który okaże jej serce. Jednak przy pierwszym kontakcie jest nieufna i lękliwa. Doświadczyła w życiu wiele złego. Suzi jest wysterylizowana i przygotowana do adopcji. [/FONT][FONT=Verdana]Zostawiona sama w domu nie niszczy. Jest bardzo przyjaźnie nastawiona do innych psów. Akceptuje koty. [/FONT][FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Kontakt w sprawie adopcji: [/FONT] [FONT=Verdana]tel. 660 676 824 [/FONT] [FONT=Verdana]e-mail: [email protected][/FONT] Quote
bahlsa Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 a ja od niedzieli zacznę ogłaszanie :) dopiero od niedzieli, bo zawirusowałam sobie komp. i strasznie wolno otwiera mi strony. w sobotę lub niedzielę przyjedzie fachowiec uleczyć sprzęt;) tamb, przygotujesz mi tekst do ogłoszeń (baaardzo proszę) czy ściagnąć info z pierwszego wpisu? (mail podawać do Ciebie?) Quote
tamb Posted March 6, 2010 Author Posted March 6, 2010 Tekst może być ten sam a adres mailowy mojej koleżanki: [email protected] Quote
Asior Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 mam potencjalny domek dla niej.. pani mieszka w domu z ogrodem, mówi, ze wszystkie jej psiaki zawsze spały w łóżku z nią.. dom do sprawdzenia.... Quote
blacky. Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Wspomagam banerkami :) Częstujcie się cioteczki :) Quote
Yorija Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Asior napisał(a):mam potencjalny domek dla niej.. pani mieszka w domu z ogrodem, mówi, ze wszystkie jej psiaki zawsze spały w łóżku z nią.. dom do sprawdzenia.... Jesteś w stanie sprawdzić ten domek? Quote
Asior Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 chyba nie, p bo domek jest z tego co zrozumiałam pod krakowem :( Ale jeszcze jutro dopytam ;) Quote
tamb Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 Małgosia, u której jest Suzi może sprawdzić domek, ma duże doświadczenie bo od lat ratuje koty. Asior, jak Suzi spodoba się tej Pani, najlepiej niech zadzwoni do dt Suzi i się umówią na spotkanie. Quote
tamb Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Suzi dalej czeka na dom w dt u Małgosi. Quote
hop! Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 tamb napisał(a):Suzi dalej czeka na dom w dt u Małgosi. Po ogłoszeniu w DP nie było telefonów? Quote
tamb Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 Suzi dalej szuka domu. Był jeden telefon. Quote
hop! Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Czy udało się zrobić jakieś lepsze fotki Suzi? Co z ogłoszeniami? Czy już jakieś są? Quote
tamb Posted March 20, 2010 Author Posted March 20, 2010 Bahlsa zrobiła mnóstwo ogłoszeń, za co bardzo dziękuję. Zdjęcia wyślę. Quote
hop! Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 tamb napisał(a):Bahlsa zrobiła mnóstwo ogłoszeń, za co bardzo dziękuję. Zdjęcia wyślę. Czyli ogłoszenia nie są potrzebne. Świetnie. :lol: Zdjęcia dotarły - wstawię je na pierwszej stronie wątku w poście nr5. Quote
tamb Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Przepraszam za offa ale potrzebna pomoc: Potrzebna pomoc!!! Przed chwilą zadzwoniła staruszka; umarł mąż, jutro pogrzeb, nie jest w stanie wyprowadzać 4-letniego setera. Pies od śmierci męża nie wychodzi z mieszkania. Kobieta nie ma rodziny, bardzo płakała ale pies musi iść do adopcji. Czy ktoś mieszka w pobliżu ulicy Na Błonie (Widok) i mógłby wyprowadzać psa do czasu znalezienia domu? Trzeba podjechać i zrobić zdjęcia, nie mam w tej chwili pomysłu, co robić. Quote
hop! Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Tamara, teraz Ty prowadzisz wątek - zgodnie z umową. ;) Twoja koleżanka przesłała mi nowe zdjęcia Suzi... Quote
hop! Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Potrzebne są nowe ogłoszenia. Myślę, że powinno się zmienić tekst. Quote
hop! Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Zrobiłam nowe ogłoszenia... allegro zwykłe alegratka cafeanimal adopcje.org kupiepsa adopcjapsa psy.pl e-zwierzak kupsprzedaj aukcjezwierzat gumtree krakusik.pl pajeczyna adsy wybierzmiska psiamania petsy doadopcji pies.onet.pl oferty.pl Quote
hop! Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 pokemon napisał(a):co słychać u Suzi?? Wszystko w porządku. Znajoma tymczasowej opiekunki Suzi jest zdecydowana na adopcję suni, ale może ją zabrać do siebie dopiero w wakacje. W tej chwili kończy się budowa domu. Quote
bahlsa Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 czy wobec powyższego dalej odnawiać internetowe ogłoszenia? Quote
Recommended Posts