Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Verdana]Suzi to piękna, 8-miesięczna, średniej wielkości suczka, która czeka na dobry dom (najlepiej dom z ogrodem). Została znaleziona w czasie mrozów, przerażona, zmarznięta i głodna. Szybko przywiązuje się do człowieka, który okaże jej serce. Jednak przy pierwszym kontakcie jest nieufna i lękliwa. Doświadczyła w życiu wiele złego. Suzi jest wysterylizowana i przygotowana do adopcji. [/FONT][FONT=Verdana]Zostawiona sama w domu nie niszczy. Jest bardzo przyjaźnie nastawiona do innych psów. Akceptuje koty. [/FONT][FONT=Verdana]

[/FONT] [FONT=Verdana]Kontakt w sprawie adopcji:
[/FONT] [FONT=Verdana]tel. 660 676 824
[/FONT] [FONT=Verdana]e-mail: [email protected][/FONT]

Posted

a ja od niedzieli zacznę ogłaszanie :)
dopiero od niedzieli, bo zawirusowałam sobie komp. i strasznie wolno otwiera mi strony.
w sobotę lub niedzielę przyjedzie fachowiec uleczyć sprzęt;)
tamb, przygotujesz mi tekst do ogłoszeń (baaardzo proszę) czy ściagnąć info z pierwszego wpisu?
(mail podawać do Ciebie?)

Posted

Asior napisał(a):
mam potencjalny domek dla niej.. pani mieszka w domu z ogrodem, mówi, ze wszystkie jej psiaki zawsze spały w łóżku z nią.. dom do sprawdzenia....

Jesteś w stanie sprawdzić ten domek?

Posted

Małgosia, u której jest Suzi może sprawdzić domek, ma duże doświadczenie bo od lat ratuje koty. Asior, jak Suzi spodoba się tej Pani, najlepiej niech zadzwoni do dt Suzi i się umówią na spotkanie.

Posted

tamb napisał(a):
Bahlsa zrobiła mnóstwo ogłoszeń, za co bardzo dziękuję. Zdjęcia wyślę.

Czyli ogłoszenia nie są potrzebne. Świetnie. :lol:
Zdjęcia dotarły - wstawię je na pierwszej stronie wątku w poście nr5.

Posted

Przepraszam za offa ale potrzebna pomoc:

Potrzebna pomoc!!! Przed chwilą zadzwoniła staruszka; umarł mąż, jutro pogrzeb, nie jest w stanie wyprowadzać 4-letniego setera. Pies od śmierci męża nie wychodzi z mieszkania. Kobieta nie ma rodziny, bardzo płakała ale pies musi iść do adopcji. Czy ktoś mieszka w pobliżu ulicy Na Błonie (Widok) i mógłby wyprowadzać psa do czasu znalezienia domu? Trzeba podjechać i zrobić zdjęcia, nie mam w tej chwili pomysłu, co robić.

• 3 weeks later...
Posted

Zrobiłam nowe ogłoszenia...

allegro zwykłe
alegratka
cafeanimal
adopcje.org
kupiepsa
adopcjapsa
psy.pl
e-zwierzak
kupsprzedaj
aukcjezwierzat
gumtree
krakusik.pl
pajeczyna
adsy
wybierzmiska
psiamania
petsy
doadopcji
pies.onet.pl
oferty.pl

• 2 weeks later...
Posted

pokemon napisał(a):
co słychać u Suzi??

Wszystko w porządku.
Znajoma tymczasowej opiekunki Suzi jest zdecydowana na adopcję suni, ale może ją zabrać do siebie dopiero w wakacje. W tej chwili kończy się budowa domu.