kasiek0502 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 [COLOR=Black]Imię: [B]BONO [/B]Wiek: [B]3 lata[/B] Płeć: [B]pies[/B] Rasa: [B]buldog angielski[/B] Miasto: [B]Warszawa[/B] [/COLOR]Sterylizacja: [B]nie[/B] Szczepienia: [B]tak[/B] Kontakt w sprawie adopcji:[B] KASIA 604 280 374, [/B][B]EWA 781 748 426[/B] [B] Bono to piękny i radosny dorosły buldog angielski[/B]. Trafił pod opiekę Adopcji Buldożków, z powodu komplikacji rodzinnych jego byłych właścicieli. Bono jest psem pogodnym i radosnym. Rozpiera go energia - kilka ostatnich miesięcy spędził w miejscu, gdzie nie mógł ani pobiegać, ani się pobawić - dlatego też nadrabia stracony czas. Szukamy dla Bono domu, gdzie będzie mógł uczyć się wszystkich tych dobrych rzeczy, o których w jego poprzednim domu zapomniano. Bono nie potrafi oddawać zabawek, zawzięcie ich broni, ciężko tez opanować jego rozbrykanie, dlatego też nowy właściciel powinien mieć doświadczenie z psami. W domu Bono potrafi zachować czystość, pozostawiony sam nie niszczy. Jest to jednak pies, któremu trzeba będzie poświęcić czas, by stał się dobrze ułożonym i grzecznym przyjacielem. Bono uwielbia się uczyć, jest mądrym i sprytnym psiakiem. [B]Zasługuje na kochający dom, już na zawsze.[/B] [B]Bono został adoptowany, jednak nie może zostać w swoim nowym domu - jest niegrzeczny i czasami wykazuje agresję, atakuje inne zwierzęta i nowi właściciele nie dają sobie z nim rady. Bono nie słucha komend, podgryza, ogólnie sprawia duzo problemów wychowawczych. Najprawdopodobniej potrzebne mu będzie szkolenie lub profesjonalne porady behawiorysty.[/B] [B]Biorąc powyższe pod uwagę, szukamy dla Bono doświadczonego domu i właściciela , który zobowiąże się szkolić i układać psa.[/B] Jeśli chcesz go zaadoptować , skontaktuj się z nami telefonicznie lub mailowo. Jeśli chciałbyś pomóc Bono w inny sposób, mozesz wpłacić pieniądze na jego pobyt w hotelu, lub na leczenie (kastrację) na następujące konto; [B]72 1500 1070 1210 7009 8978 0000[/B] Fundacja MAJA 31-148 KRAKÓW WRÓBLEWSKIEGO 5 koniecznie z dopiskiem ; [B]dla Bono[/B] - bardzo dziękujemy wpływy z bazarków: kosmetyczny - 137 zł wydatki: 28.02 - 50 zł wpłata gotówkowa za hotelik 27.05 - przelew 250 zł za hotelik potwierdzenie - rachunek lub oświadczenie właścicielki hoteliku - mogę wkleić dopiero jutro lub w poniedziałek - rachunki są w księgowości, a ja nie skserowałam sobie tego:oops: edit: wklejam mail od właścicielki hoteliku w którym przebywał Bono: „BINGO” Zabrze 05.09.2010r. Joanna Piotrowska Ul.Plebiscytowa 40 41-800 Zabrze NIP: 6482649528 [B]Oświadczenie[/B] [B] Oświadczam, iż od 25 stycznia do 09 lutego 2010 roku w w/w hoteliku, prowadzonym przeze mnie, przebywał pies (BONO) rasy buldog angielski. Koszt pobytu psa został w całości pokryty przez fundację dla zwierząt bezdomnych „Maja” sprawująca piecze nad tym psem. Całkowity koszt pobytu psa w hotelu wynosił 300 zł.[/B] Joanna Piotrowska Quote
Inez de Villaro Posted March 4, 2010 Posted March 4, 2010 Bono zbiera na hotelik...... Wszyscy boją sie problemowego psiaka....:( co mamy z nim zrobić???? Quote
A.Matyja-Mierzecka Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Kolej bida , podobnie jak Bubuś, tylko mądry dom.... zaznaczam i dopinguje !!!!!! :) Quote
kasiek0502 Posted March 7, 2010 Author Posted March 7, 2010 Bonek się wita w niedzielny poranek Quote
A.Matyja-Mierzecka Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 co tam u Bonka?:) jest szansa, że będą zdjęcia? jakie plany odnośnie szkolenia i układania? Quote
A.Matyja-Mierzecka Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 dopiero zauważyłam, ze już miesiąc minął...szkoda mi go bardzo Quote
kasiek0502 Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 Bono ma już swoich ludzi, zamykam wątek Quote
Recommended Posts