Greven Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Kopiuję z mojego forum: http://www.proequo.pl/forum/viewtopic.php?id=3802 "Dziś w Tarczynie widziałam dwa beagle-jeden na pewno suka; biało beżowa w żółtawej obroży i drugi, chyba pies; w czerwonej obroży biało brązowo czarny. Psy były same, przechodziły przez trasę na czerwonym świetle (prawie dostałam zawału), później pobiegły w stronę osiedla. Zatrzymałam się i próbowałam je jakoś przywołać, ale mnie olały (...) objechałam okolice w poszukiwaniu ogłoszeń o zaginionych psach, ale na nic nie trafiłam. Jakoś mi spokoju nie dają... Jutro będę w Tarczynie, to się za nimi rozejrzę-nie wyglądały na zaniedbane, ale były strasznie brudne, całe w błocie-więc już jakiś czas musiały wędrować..." Quote
Tomo 2 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Nie było zgłoszenia że w tym rejonie ktoś szuka psa. Może zaliczyły zamowolkę . Może czasem jakiś zdechły sms co Quote
Recommended Posts