Lulka Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Następna bida asif1:-( Inari - to młodziutka, 1,5 roczna sunia, do niedawna miała swój dom, w którym była kochana i rozpieszczana. Niestety sytuacja rodzinna jej właścicieli bardzo się skomplikowała i zostali zmuszeni do oddania Inari :-( Inari to typowy szczeniak. Wesoła i zawsze skora do zabaw. Jest bardzo towarzyska, uwielbia zainteresowanie ludzi. Jest średniej wielkości, sięga tułowiem powyżej kolana. Szukamy dla niej domu z ogrodem, domu w którym nowi opiekunowie będą mogli poświęcić jej swój czas i uwagę. Inari jest zaszczepiona i odrobaczona, posiada aktualną książeczkę. [FONT="] Jest niestety pewien problem z sunią. Jest bardzo zywiołowa, nie może mieszkac w bloku chyba że z kimś kto stale jest w domu, ale najlepszy dom z ogrodem. Jak zostaje sama to niszy. Asiu napisz proszę czy ci ludzie coś z nią robili - w sensie treser? Klatka? Ta psina to klon mojej suni Coco, te same kolory, oczy, spojrzenie - biedna :placz: [/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] Quote
Lulka Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 [SIZE=1].......................................................... [SIZE=5] [FONT=Verdana] [/FONT] Quote
asiaf1 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Wcześniej i teraz-co za zbieg okoliczności pracuje z nią mąz Mru. Niestety gdy była w domu jego praca nie dawała efektu bo własciciele nie pracowali z nią. Podeślę wątek p. Pawłowi to może napisze więcej Quote
*Gajowa* Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Fajnie, że Inari doczekała się wątku... może to przyniesie jej szczęście. Lulka wykasuj proszę te zdjęcie, gdzie psica jest poobcinana tzn. zostaw tylko dwa pierwsze. Nie wiem dlaczego tak sie dzieje ale chyba były za duże i Dogo automatycznie tnie. Quote
*Gajowa* Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Chcę pokazać całą sylwetkę Inari Wiosenne fotki Inari ze szkolenia Quote
*Gajowa* Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Lulka napisał(a):mi sie wyswietlaja normalnie Nie rozumiem dlaczego u mnie fotki są "poprzycinane", na niektórych Inari jest bez głowy lub części tułowia. Niewiele wiem o przeszłości tej psiny. Jej państwo przywieźli ją w październiku twierdząc, że wyczerpali już wszelkie mozliwości, są zmuszeni Inari oddać, ponieważ niszczy w domu podczas ich nieobecności, a oni z pracy zrezygnować nie mogą. Inari dostała w wyprawce obróżkę, kołderkę oraz misia i musiała się przeprowadzić z cieplutkiego mieszkania do budy. Quote
*Gajowa* Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Nikt ciebie malutka nie zauważył :-(... Inari ma obecnie około roku. Jest sunią niesłychanie inteligentną , spragnioną kontaktu z człowiekiem, zazdrosną o jego względy. W stosunku do psów i suk jest dominująca, potrafiła sobie podporządkować prawie wszystkie psy i niektóre suki ale bezkrwawo, a później pięknie się z nimi bawi. Jest bardzo żywiołowa ADHD , nie potrafi chwili ustać spokojnie tak, że wszelkie zabiegi pielęgnacyjne są niesłychanie trudne. Dużym problemem jest jej stosunek do nowych przybywających do nas osób - tylko najodważniejsze ciotki weszły na jej teren. Przez furtkę chce każdego zjeść ale z odważnymi, którzy do niej wejdą potrafi sie dość szybko zaprzyjaźnić. Niestety jedna zainteresowana pani wystraszyła się ... Quote
asiaf1 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 do mnie dzwonił facet, który chciał ją do kojca:-( Quote
*Gajowa* Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Durny facet :angryy:. Inari jest taka delikatna... jest dość wysoka, sięga dobre 10 cm powyżej mojego kolana a waży niecałe 20 kg. To chudzinka i ta jej króciutka sierść... budowa charta. W czasie tegorocznych mrozów nie mogłam przez nią zasnąć wiedząc, że musi przetrwać w budzie . Z moja Gają się niestety nienawidzą /więc do domu wziąć jej nie mogłam/. Przy dużych mrozach chodziła i spała w ciepłym ubranku, podarowanym przez ciocię Larę, dodatkowo ciepłą budę okrywałam kocami. Quote
*Gajowa* Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Nikt do malutkiej nie zajrzał ... :-( Inari czeka w hotelu już pięć miesięcy, miała w tym czasie wiele koleżanek i kolegów którzy domki zaleźli, a ona wciąż czeka. Marzy mi sie dla niej dom z ogrodem i aktywni fizycznie właściciele, którzy chcieliby poświęcić jej swój czas. Inari nadawałaby sie idealnie do psich sportów, ma ogromny potencjał... Quote
asiaf1 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Inari jest stale ogłaszana na allegro, i na innych portalach, było parę telefonów ale sami powaleni ludzie niestety:-( Quote
*Gajowa* Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Witam cioteczki na wątku :lol:. Inari bardzo przyda się wsparcie ... Lara niestety nie wiem, gdzie Inari jest ogłaszana może asiaf1 cos na ten temat napisze. Na pewno trzeba zmienić wiek bo ona już nie ma 8 miesięcy... Quote
asiaf1 Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 wykupiłam dla niej na bazarku ogłosznia na stronch.Robię jej też allegro ale jak widać efektów żadnych:-( 1. bono-polska.pl 2. ojej.pl 3. pineska.pl 4. animalia.pl 5. gumtree.pl 6. vetmozga.pl 7. petworld.pl 8. autogielda.pl 9. adopcjapsa.pl 10. rozglos.net 11. anonseogloszenia.pl 12. najpewniej.pl 13. mammisia.pl 14. petsy.pl 15. vendito.pl 16. e-zwierzak.pl 17. adpedia.pl 18. olx.pl 19. szybko-sprzedam.pl 20. sprzedasz.pl 21. tablica.com 22. pchlitarg.info.pl 23. neeon.pl 24. bstok.pl 25. ogloszenia.e-podlasie.pl 26. ogloszenia.jard.pl 27. bialystok.biz.pl 28. gieldabialystok.pl 29. gielda.bai.pl 30. twoje-ogloszenia.pl 31. ogloszenia.trojmiasto.pl 32. kupsprzedaj.pl 33. twoje-x.net 34. ogloszenia-szczecin.webas.pl 35. ogloszenia.tasdj.pl 36. kupiepsa.pl 37. ale.gratka.pl 38. przygarnijzwierzaka.pl 39. morusek.pl 40. kokosy.pl 41. cafeanimal.pl 42. drobne.centrumofert.pl 43. argetto.pl 44. krakusik.pl 45. owi.pl 46. dwukropek.pl 47. aleokazja.pl 48. szerlok.pl 49. anonse.com 50. i-bazar.pl 51. ojoj.pl 52. info-krakow.pl 53. adsy.pl 54. eoferty.com.pl 55. portalogloszen.pl 56. spacerek.net 57. bardzi.pl 58. top-ogloszenia.com 59. oglosili.pl 60. oglosze.pl 61. offer.pl 62. mamoferte.pl 63. wybierzmiska.pl 64. darmobranie.pl 65. fistak.pl 66. bazarek.biz 67. wa.stacja.biz 68. twojeanonse.com 69. sogl.pl 70. tlenek.pl 71. psiamania.pl 72. katowice.cwirek.pl 73. gablota.com 74. aukcjezwierzat.pl Quote
*Gajowa* Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Lista ogłoszeń imponująca... tylko czemu sensowni ludzie nie dzwonią :-(. Inari zdecydowanie się poprawiła, dobra karma jej służy... kupy też dużo lepsze. Może jutro uda mi się pokazać ją wetce, głównie szyję gdzie były łyse zaczerwienione placki / wydaje mi się, ze jest dobrze ale samej bardzo trudno mi jest ją obejrzeć w tym miejscu/. Nie mogę wstawić zdjęć , czy znów coś sie zmieniło ? Inari miała ostatni raz Fiprex podawany pod koniec stycznia. Co jej kupić obrożę czy kropelki ? z kolegą Gambo Quote
*Gajowa* Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Dziś założyłam Inari obróżkę Kiltix - zapłaciłam 50 zł. U wetki nie byłyśmy bo sie przeprowadza i gabinet na razie nieczynny ale pan Paweł ostatnio oglądał jej szyjkę i też uważa, że jest dobrze. Quote
*Gajowa* Posted April 16, 2010 Posted April 16, 2010 Inari zrobiła mi niespodziankę... dostała cieczkę prawie o miesiąc za wcześnie. Quote
Lulka Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 ona chyba i tak dosc poźno ma cieczke, skoro ma juz ponad rok Quote
*Gajowa* Posted April 17, 2010 Posted April 17, 2010 Lulka napisał(a):ona chyba i tak dosc poźno ma cieczke, skoro ma juz ponad rok To juz druga cieczka Inari podczas pobytu u mnie... pierwszą miała w listopadzie. Inari spędza czas na zabawach z leosiowatym Gambo, który jest bardzo młodym psiakiem... chyba nawet młodszym od niej. Jak dotąd jest całkiem przez nią zdominowany. Fotki sprzed kilku dni : Asiu zrobiłam jej też kilka fotek indywidualnych - czy będą potrzebne do ogłoszeń ? Quote
asiaf1 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Marto, Jak możesz to wstaw jej fotki tutaj, przydadzą się do ogłoszeń. Quote
Lulka Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 no najlepiej po 1 cieczce sterylizowac Quote
Recommended Posts