bonsai_88 Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Witam Właśnie znalazłam dość dużego psa [mniej-więcej wielkosci malamuta]. Pies jest dość młody [dokładniej określę, jak sie z nim przejadę do weterynarza], o czarnym, przechodzącym w ciemny brąz ubarwieniu. Został znaleziony z kolczatką, umie chodzić na smyczy. Jest bardzo łagodny, dał się złapać bez problemu, podporządkował się ładnie mojej suni, kota nie pogonił. Moim zdaniem wygląda jakby się dosć długo błąkał. Zdjęcia wkleję później. W razie czego proszę o kontakt pod numerem 793-391-851. Quote
bonsai_88 Posted March 1, 2010 Author Posted March 1, 2010 Melduję, że wróciłam od weterynarza... Psiak ma zdaniem weta ok. 5 lat [wiadomo, że to tylko w przybliżeniu - ciężko określić dokładnie ;)]. Po za tym chipu brak... Quote
bonsai_88 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 Sayrel jak tylko będę miała czas je wrzucić - niestety to nie jest mój komputer, więc ciężko mi zdjęcia wrzucać... po za tym o ile patrzyłam na aparacie to są trochę przekłamane - Bolek wyszedł czarny, a jest bardzo ciemno brązowy. Quote
bonsai_88 Posted March 28, 2010 Author Posted March 28, 2010 Melduję, że pies już dawno w swoim domu :) Quote
Recommended Posts