Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 575
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam smutną wiadomość. Wczoraj za TM odeszła Berta

• Już w niedzielę źle się czuła. Myśleliśmy, że to od zmiany karmy. Okazało się jednak, że Barta ma niewydolność serca i kłopoty z oddychaniem :( Żegnaj Bertunia :(

• Posted

Nie moge uwierzyc jak patrze na te zdjecia- jaka ona wesola byla.

Taki piesek nie nadaje sie na zewnatrz i jeszcze w taka straszna zime. Malenstwo za delikatne :(

Strasznie mi przykro :( :( :(

Posted

W niedzielę jak z nią szłam do weta to ledwo dreptała :( taka bidula :(

Wczoraj z koleżanką "na chwilę" wpadłyśmy do Agnieszki i..... Aga dostała telefon od faceta, że na jednej z ulic Lęborka leży i płacze w niebo głosy kot. Na miejscu okazało się, że kotek został uderzony w głowę, albo przez samochód, albo kamieniem....Musiał długo leżeć, bo był przymarznięty do ziemi. Agnieszka nie mogła go oderwać od podłoża! Wczoraj miał drgawki, dziś już lepiej, ale czy przeżyje, czy obrzęk mózgu minie? :placz:

Zaraz będę wstawiać zdjęcia z niedzieli.

Posted

[quote name='pinkmoon']Emi jakoś wypiękniała! :O
    :)

Bo jest wyczesana :)

.....................................Murfi.....................................

Posted

I na koniec film ze Skarbusiem. Bez podkładu muzycznego, bo youtube szaleje.

[video=youtube;tRINuni50Hc]http://www.youtube.com/watch?v=tRINuni50Hc[/video]