Iwona Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 My też przyjęte:cool3: , ale młodzieżówek sztuk 5 :evil_lol: - prawie połowa z całej stawki:lol: Quote
Asiaczek Posted May 12, 2006 Posted May 12, 2006 Moje zgłoszenia doszły. Płatności - mam nadzieję - też. Tak więc teraz czekamy na potwierdzenia. Pzdr. Quote
Bulwinka Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 [quote name='AnkaW']czy ktoś już dostał potwierdzenie ??????[/quote] dzwoniłam do oddziału- cześć już wysłali, a cześć wysyłają pon/wt. ja jeszcze nie dostałam:shake: Quote
karolayna Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 ja tez nie :roll: ale cierpliwie czekam :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Ja też jeszcze nie, ale wiem, że moje zgłoszenia są przyjęte. A więc mogę spokojnie czekać. Pzdr. Quote
czapla Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Ja wlasnie wczoraj dostalam potwierdzenie, wiec w niedziele nacieramy na Radom:multi: w zeszlym roku bylo to dla mnie szczesliwe miejsce:lol: Quote
mmbbaj Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='joanna']Blaira, będę chyba miała wolne miejsce, ale planuję wyjazd ok 6.30 - 7.00 z Ursynowa i powrót zaraz po zejściu z ringu mojej rasy, czyli tak ok 11.30. Jeśli ci to pasuje to daj znać. Dla zainteresowanych jest juz dostępny plan sędziowania i lista wystawców.[/quote] Ale nie są podane godziny wejścia na ring, skąd znasz swoje? :lol: Nie mam pojęcia, o której musimy wyjechać z Warszawy żeby być na czas :roll: Quote
blaira Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [quote name='mmbbaj']Ale nie są podane godziny wejścia na ring, skąd znasz swoje? :lol: Nie mam pojęcia, o której musimy wyjechać z Warszawy żeby być na czas :roll:[/quote] Plan sedziowana jest nie ma godzin ale mozna na oko okreslic, u nas np sedziuje sedzina jedynie bullowate:cool1: A tak wogole to sie odbywa na jakims stadionie na swiezym powietrzu? Quote
jostra Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Ja jadę z 2 sznuckami :) Poza tym poszukuję transportu dla 1 osoby na trasę Radom-Warszawa (po wystawie), najlepiej jakby ktoś przejeżdżał gdzieś w okolicach lotniska. proszę o kontakt: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
joanna Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Mmbbaj, jest plan sędziowania więc wiadomo ile psów przed tobą. Liczę po 5 min. na psa i wychodzi mi orientacyjna godzina mojego wejścia na ring. Narazie sie sparwdza i jeszcze nie zdażyło mi się spóźnić. A na dojazd w Warszaway trzeba tak liczyc ok. 1,5 godziny. Quote
karolayna Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 ja dzisiaj w swojej skrzynce znalazłam potwierdzenie na Radom i zawiadomienie ze mamy sie jutro z psiakiem stawic bo rodowodzik juz jest :evil_lol: ale z jednej rzeczy jestem nie zadowolona :angryy: na potwierdzeniu jest napisane ze nie wpłaciłam za Radom a wpłaciłam juz dawno więc za godzinke będe dzownic do związku i wyjasniac :roll: Quote
Asiaczek Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 A myśmy dostali potwierdzenie, ale... do Leszna. Radomia jeszcze nie mamy. Pzdr. Quote
AnkaW Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Oooo myślałam, że to tylko moje pieniążki nie doszły :shake: :shake: na czas i niedostaliśmy numerka. Cóż trzeba będzie odstać w kolejeczce i pokazać potwierdzenie wpłaty :roll: Quote
Asiaczek Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Zarezerwuj na to trochę czasu (dobra rada ciotki Asiaczkowej).:lol: Pzdr. Quote
Iwona Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 My też dostaliśmy potwierdzenie bez numerka:-( a opłata uiszczona- czyli kolejeczka rośnie:evil_lol: Quote
AnkaW Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 To może nikt nie dostanie numerka i teczuszki w zęby dostaniemy????:razz: :razz: Quote
Bulwinka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 kolejka rośnie, ale wysyłałyście kopię dowodu wpłaty?? ja wysłałam faxem, potem potwierdziłam telefonicznie, no ale jeszcze nie mam nawet potwierdzenia- może jutro przyjdzie- zobaczymy czy będzie z numerkiem:cool1: Quote
Asiaczek Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Ja też liczę, że jednak w tym tygodniu dojdą potwierdzenia. Pzdr. Quote
Recommended Posts