Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AnkaW']czy ktoś już dostał potwierdzenie ??????[/quote]
dzwoniłam do oddziału- cześć już wysłali, a cześć wysyłają pon/wt.
ja jeszcze nie dostałam:shake:

Posted

[quote name='joanna']Blaira, będę chyba miała wolne miejsce, ale planuję wyjazd ok 6.30 - 7.00 z Ursynowa i powrót zaraz po zejściu z ringu mojej rasy, czyli tak ok 11.30. Jeśli ci to pasuje to daj znać.
Dla zainteresowanych jest juz dostępny plan sędziowania i lista wystawców.[/quote]

Ale nie są podane godziny wejścia na ring, skąd znasz swoje? :lol: Nie mam pojęcia, o której musimy wyjechać z Warszawy żeby być na czas :roll:

Posted

[quote name='mmbbaj']Ale nie są podane godziny wejścia na ring, skąd znasz swoje? :lol: Nie mam pojęcia, o której musimy wyjechać z Warszawy żeby być na czas :roll:[/quote]
Plan sedziowana jest nie ma godzin ale mozna na oko okreslic, u nas np sedziuje sedzina jedynie bullowate:cool1:

A tak wogole to sie odbywa na jakims stadionie na swiezym powietrzu?

Posted

Mmbbaj, jest plan sędziowania więc wiadomo ile psów przed tobą. Liczę po 5 min. na psa i wychodzi mi orientacyjna godzina mojego wejścia na ring. Narazie sie sparwdza i jeszcze nie zdażyło mi się spóźnić. A na dojazd w Warszaway trzeba tak liczyc ok. 1,5 godziny.

Posted

ja dzisiaj w swojej skrzynce znalazłam potwierdzenie na Radom i zawiadomienie ze mamy sie jutro z psiakiem stawic bo rodowodzik juz jest :evil_lol:
ale z jednej rzeczy jestem nie zadowolona :angryy: na potwierdzeniu jest napisane ze nie wpłaciłam za Radom a wpłaciłam juz dawno więc za godzinke będe dzownic do związku i wyjasniac :roll:

Posted

Oooo myślałam, że to tylko moje pieniążki nie doszły :shake: :shake: na czas i niedostaliśmy numerka. Cóż trzeba będzie odstać w kolejeczce i pokazać potwierdzenie wpłaty :roll:

Posted

kolejka rośnie, ale wysyłałyście kopię dowodu wpłaty??
ja wysłałam faxem, potem potwierdziłam telefonicznie, no ale jeszcze nie mam nawet potwierdzenia- może jutro przyjdzie- zobaczymy czy będzie z numerkiem:cool1: