Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

P.Alu, co robimy ze szwami? zabrać dziewczynę w poniedziałek do tego weta, który robił zabieg? czy nie widzi pani potrzeby targania jej taki kawał i załatwi to Pani gdzieś na miejscu? skoro goi sie wszystko ładnie to możemy sobie decydować chyba dowolnie. Ja w każdym razie jestem do dyspozycji:-)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Która oczywiście nie odmówiał i zawiezie naszego kochanego rudzielca na zdjęcie szwow w poniedziałek .

Kago jesteś kochana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='AGA35']dzień dobry bunieczko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

No, a niby jak mogłabym takiego [B]Buniolca[/B] nie zawieźć :evil_lol: ja bym ją do domu najchętniej na stałe zabrała:placz: martwię się, że ona już taka trochę zagospodarowana w DT to i zainteresowanie panienką niewielkie, a to jest takie dobre stworzenie:-( nie głoduje , nie jest bita i dręczona to już jest mało interesująca.
A ona tak bardzo potrzebuje [B]SWOJEGO[/B] człowieka a nie pożyczonego na chwilkę.:shake:

Posted

no niestety zainteresowanie naszym rudzielcem spada!! buniaku pokaż pychol niech ciotki popatrzą jake masz smutne oczki!!!!!! P.ALINO jak znajdzie pani chwile to porosimy o jakies foteczki naszej bunieczki:loveu:

Posted

:lol:Buniaczek ma zdjęte szwy i jest zabezpieczona Fripeksem na kleszcze:lol:
Poza tym biega sobie na luzaka, nie odstępuje ani na krok, humorek u Buńki - super a i apetyt się poprawił