Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

odebrałm właśnie tel z ds buniaka :-( bunia zaczyna niestety zaczyna pokazywać pazury, pani zaczyna panikować zresztą słusznie bo suczka bo reagować agresywnie na dzieci:-( po udanym spacerze dziewczyna chciała dac " buziaka " w pychol i bunia ja ugrzła w nos a dziś dosłownie porwała koleżace kurtke :-( pani nie dopuszcza mysli o oddaniu buniaka ale zaczyna sie bardzo poważnie niepokoić :-( cioteczki skąd u niej agresja ? co ci ludzie robia żle ?

Posted

kurcze, nigdy bym nie podejrzewała,że Bunia może reagować agresywnie:(
lękiem, posikiwaniem tak, ale nie agresją. chyba wizyta specjalisty będzie potrzebna, bo to się nasila

Posted

[SIZE=3][FONT=Times New Roman]Koniecznie wizyta specjalisty. Pomimo tego ze psy sa u mnie od zawsze rok temu przyjęłam pod swój dach sunie można powiedzieć agresywną. np nie mialam możliwości podchodzenia do miski z jedzeniem. O przytulaniu nie bylo mowy warczała. Zaprosiłam do siebie szkoleniowca, który udzielił mi paru rad, co robić z sunią. Po trzech miesiącach wszystkie kłopoty minęły. Pamiętajcie tez ze dzieciaki są różne może one robią coś co nie powinny...[/FONT][/SIZE]

Posted

u pani jest problem ze starsza córką .w sumie za kazdym razem jak jest kryzys to zawsze pojawia sie w nim paulina . W stosunku pani i młodszego syna bunia asbolutnie nie okazywała nawet ciania agresji.Porosiłam panią żeby obserwowała zachowania pauliny w stosunku do psa bo wg mnie problem nie tkwi po stronie buni:-)

Posted

wg mnie to nie jest spowodowane tym ze Bunia jest agresywna, bo nie jest. Bunia jest lękliwa i często tak psy lękliwe reagują tzw. agresja lękowa gdy poczują się bardzo zagrożone. Rozmawiałam z Agą35 i zobaczymy ale też mówiłam o specjaliście tylko, że musiałby być to człowiek w tym dobry bo na rynku niestety jest wielu pseudospecjalistów i tu jest wielki problem...

Posted

Mam nadzieje że problem został zarzegnany :-) nie było niepojących tel poza tym że dzis bunia została wykąpana , cała rodzina mokra a mieszkanie pływało :-)

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

wybaczcie ciotki!!!SYTUACJA TRAGICZNA,PSY GLODZONE I SUNIA Z ROZERWANA NOGA,ZAJRZYJCIE PROSZE...........
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/202310-4-y-PSIE-SZKIELETY-zbyt-zwyk%C5%82e-na-mi%C5%82o%C5%9B%C4%87-wyg%C5%82odzona-gospodarska-suka-do-u%C5%9Bpienia?p=16310603#post16310603"]http://www.dogomania.pl/threads/2023...3#post16310603[/URL]

• 4 weeks later...
Posted

Buniak nie ma już problemów takich, jest spokój.Chodziło o zachowanie córki tej pani, miałam rację. Córka została pouczona i okazało się że jest wszytsko ok.