Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga35..........juz kiedys korespondowalysmy na temat Buni i znow musze napisac cos na ten temat.........nie chce sie rzadzic,ale jak patrze na ten zastoj to az mnie szlag trafia!!Zmien tytul,mozna to bardziej dramatycznie przedstawic,trzeba zasiasc do pw i znow powysylac duzo,bardzo duzo..........napisac ,ze sytuacja jest megatragiczna,kasy zero itd ........naprawde moze to jeszcze pomoc,nikt o niej nie pamieta praktycznie,bardzo mi smutno,bo jak jest w temacie,ze wkrotce bedzie ulica to ona naprawde bedzie,bo kasa sama nie przyjdzie.......................:(

Posted

Aga35 często siedzi i wysyła pw, nie wiem jaki bardziej dramatyczny temat wymyśleć. Moze masz jakieś pomysły by nam pomóc? - było by łatwiej. Niestety Bunia ma wszystkie łapki i nie jest chora i z takimi psami na dgm zawsze jest problem. Nikt też nie wiem czemu nie chce jej adoptować....normalnie koszmar jakiś....

Posted

[quote name='Ilka21']Aga35 często siedzi i wysyła pw, nie wiem jaki bardziej dramatyczny temat wymyśleć. Moze masz jakieś pomysły by nam pomóc? - było by łatwiej. Niestety Bunia ma wszystkie łapki i nie jest chora i z takimi psami na dgm zawsze jest problem. Nikt też nie wiem czemu nie chce jej adoptować....normalnie koszmar jakiś....[/QUOTE]
Ilka21 ja nie atakuje Agi35,tylko rece mi juz opadaja...i ponad wszystko chcialbym pozyskac jeszcze wiecej ciotek dla niej,wiem,ze Aga wysyla pw,bo sama do Buni przez takie jedno trafilam chyba ponad pol roku temu,sama tez wysylalam dla niej pw i od razu sie pare ciotek zjawilo......na swojej glowie tez mam teraz sunie,ktora jest zdrowa,mlodziutka,jest w hoteliku,za ktory sama calkowiecie place i zbieram na nia deklaracje i wplaty i jakos po toszku te ciotki przychodza....ja nie chce sie czepiac nikogo,tylko bardzo pomoc Buni,wiem,ze odwalacie dobra robote tylko widze jak jej watek praktycznie zamiera i bardzo mi zal,ze wkrotce moze pojawic bardzo powazny kryzys,przeciez nie spicie na pieniadzach zeby wszystkie psiaki same utrzymywac..........
Tytul ...nie wiem moze............Dramat Buni!nie ma kasy i nikt jej nie chce..zapomniana trafia na ulice/do schronu................nie wiem co dziewczyny,moze ludzie jak zobacza cos innego to zerkna....

Posted

[quote name='Lolalola']Ilka21 ja nie atakuje Agi35,tylko rece mi juz opadaja...i ponad wszystko chcialbym pozyskac jeszcze wiecej ciotek dla niej,wiem,ze Aga wysyla pw,bo sama do Buni przez takie jedno trafilam chyba ponad pol roku temu,sama tez wysylalam dla niej pw i od razu sie pare ciotek zjawilo......na swojej glowie tez mam teraz sunie,ktora jest zdrowa,mlodziutka,jest w hoteliku,za ktory sama calkowiecie place i zbieram na nia deklaracje i wplaty i jakos po toszku te ciotki przychodza....ja nie chce sie czepiac nikogo,tylko bardzo pomoc Buni,wiem,ze odwalacie dobra robote tylko widze jak jej watek praktycznie zamiera i bardzo mi zal,ze wkrotce moze pojawic bardzo powazny kryzys,przeciez nie spicie na pieniadzach zeby wszystkie psiaki same utrzymywac..........
Tytul ...nie wiem moze............Dramat Buni!nie ma kasy i nikt jej nie chce..zapomniana trafia na ulice/do schronu................nie wiem co dziewczyny,moze ludzie jak zobacza cos innego to zerkna....[/QUOTE]

Ale ja wcale nie odebrałam tego jako czepianie i wiem że masz dobre zamiary ;) Poprostu spytałam bo może masz przy okazji jakies pomysły i tylko tyle.

Posted

:-o:-o:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:ooo ale narozrabiala kobitka:evil_lol:
cos musiala robic:evil_lol:pracowita z niej dziewczynka............zeby tak w drobny maczek wyrko potargac:evil_lol:niezle...............pewnie sie zezlila bo zaden domek jej nie szuka;).....:-(
na pewno teraz sie wstydzi.....