Kago Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 To jak mi [B]Ilonka[/B] wygarnęła zakopanie się:evil_lol: to jeszcze dodam, że pani z kiosku ryczała jak bóbr kiedy zabierałyśmy Bunię od niej - cudna kobietka, wielkie kwiaty jej się należą za Bunieczkę. A potem w autku w drodze powrotnej wyła [B]Aga[/B] z czarnej rozpaczy, że sunia zostaje.:diabloti: Odwodnisz się [B]Agusia[/B] przy tej robocie:eviltong: A [B]Madallena[/B] niech się koniecznie zainteresuje maluchem, który w kiosku został pls. Jest cuuudny i mikrusek:placz: Quote
Vasco Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Bunia, mimo że taki super DT, ty się kochana nie przyzwyczajaj i zmykaj do DS ;) Quote
katarzyna005 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Cześć. Dajcie numer konta to może coś wyskrobię. Pozdrawiam serdecznie suczkę!!! Quote
obraczus87 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='katarzyna005']Cześć. Dajcie numer konta to może coś wyskrobię. Pozdrawiam serdecznie suczkę!!![/QUOTE] Uffff chociaż jedna osoba z moich wysyłanych PW sie pojawiła ;) Dziekuję!!! Quote
katarzyna005 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Dobra mam już numer konta. Jutro wyślę pieniążki. Wpłacę jednorazowo 100 zł. W miarę możliwości będę wpłacać pieniążki na sunię. Mam kilka innych deklaracji ale będę kombinować. Quote
obraczus87 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='katarzyna005']Dobra mam już numer konta. Jutro wyślę pieniążki. Wpłacę jednorazowo 100 zł. W miarę możliwości będę wpłacać pieniążki na sunię. Mam kilka innych deklaracji ale będę kombinować.[/QUOTE] Jejku, Dziekujemy Kochana Cioteczko!!!!!! :) Quote
*anusia&ajlu* Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 cioteczki przypominam bazareczek jest dl Buni:loveu: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/181043-rA-A-noA-AE-i-na-BUNIE-na-JEJ-POBYT-W-HOTELIKU-I-STERYLKE-do-13-03-do-godz-0-00"]http://www.dogomania.pl/threads/181043-rA-A-noA-AE-i-na-BUNIE-na-JEJ-POBYT-W-HOTELIKU-I-STERYLKE-do-13-03-do-godz-0-00[/URL] hopac i kupowac :multi: Quote
AGA35 Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 bunieczka drugą nocke spedzi "pod dachem" :-) Quote
AlinaS Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='AGA35']bunieczka drugą nocke spedzi "pod dachem" :-)[/QUOTE] i tego już zachowuje się Jakby całe życie mieszkała w domu. Grzeczniutka, miła, jak wchodzę do kuchni od razu ogonek jej się urywa od merdania a i z czystością nie ma problemu poza pierwszym przypadkierm - wypadkiem Quote
Vasco Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Jak miło czytać takie relacje. Oby domek wypatzył te opisy i zakochał się w suni Buni ideale. Quote
Ilka21 Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 [quote name='AlinaS']i tego już zachowuje się Jakby całe życie mieszkała w domu. Grzeczniutka, miła, jak wchodzę do kuchni od razu ogonek jej się urywa od merdania a i z czystością nie ma problemu poza pierwszym przypadkierm - wypadkiem[/QUOTE] no Bunia jest przeurocza i teraz już wiem po kim jej dzieci takię mądre, nasza kochana :) Quote
Kinia1984 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 w dzisiejszym numerze Wieści Podwarszawskich pojawilo sie sprostowanie do artukulu w ktorym napisano , że Buni i jej dzieciom pomogła Fundacja Animals:) pozwole sobie skopiować artukul bo uwazam ze jest bardzo fajnie napisany i posiada rozne przekazy;) "W ratowanie suni i jej dzieci zaangażowane były wyłącznie prywatne osoby. Może właśnie dlatego ta historia skończyła się tak dobrze. Działajmy razem dla dobra naszych mniejszych braci. W poprzednim numerze Wieści art. ”Sunia i jej dzieci” opisaliśmy historie rudej sunia i czwórki jej szczeniąt. Niestety , do opisanej historii wkradło się przeoczenie oraz nieścisłość, za co serdecznie przepraszam wszystkich, którzy poczuli się urażeni. Otóż , w ratowanie szczeniaczków (wszystkie maja już nowe domy) oraz ich mamy zaangażowały się prywatne osoby. Nie pomogła żadna fundacja, żaden urząd, tylko ludzie o wielkich sercach najpierw pomogli psom przetrwać najtęższe mrozy, a następnie znaleźć nowe domy.. bardzo wszystkich przepraszam i zapewniam, że napisanie iż psiakom pomogła fundacja było zwykłym nieporozumieniem, nie zaś umniejszeniem tego co zrobili. Podziwiać można tylko determinację, z jaką walczono o bezdomną suczkę i jej puchate dzieci, można się również cieszyć , że cala ta – smutna przecież historia będącą udziałem , tysięcy bezdomnych psów-zakończyła się szczęśliwie. Dobrze byloby, gdyby kiedyś te osoby, które pomagają bezdomnym skrzywdzonym zwierzętom, dokarmiaja koty, szukają domow dla psów- gdyby kiedys się spotkaly. Wspolnie można duzo wiecej, a akurat w tym zakresie-pomocy zwierzętom- do zrobienia jest nieustannie bardzo dużo. Wieści wspierają wszelkie działania na rzecz zwierząt, szczególnie tych bezdomnych i poszkodowanych przez los (czyli przez ludzi), dlatego jesteśmy za konsolidacja środowiska chętnego działać dla dobra naszych mniejszych braci. Wszystkich zaangażowanych w ratowanie suni i jej dzieci jeszcze raz serdecznie przepraszam." A.B. * a pod pieknym zdjęciem Buni napisano: Bunia bo tak została nazwana suczka, najpierw trafi do domu tymczasowego. Cały czas trwają poszukiwania prawdziwego domu, takiego już na zawsze. Sunia jest bardzo grzeczna, pozwala się głaskać, kładzie pyszczek na kolanach i ufnie patrzy w oczy…. Quote
anouk92 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Super informacje. Faktycznie Wieści bardzo angażują się w pomoc bezdomnym zwierzętom. Pani Agata sporo pisze o nich. Może fakycznie warto byłoby to w jakiś sposób wykorzystać. Quote
Kago Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Nie znam artykułu, ale sprostowanie - fajne:razz: A ja się cieszę jak dziki, bo wczoraj była znowu taka zimna noc i Bunieczka zmarzłaby pewnie po raz n-ty w swoim życiu. A tak - cieplutko i bezpiecznie:p Trzymam kciuki za mądra mamusie, bardzo mądrych dzieciaków:evil_lol: Quote
katarzyna005 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Cześć kochane cioteczki pieniążki wpłaciłam na konto. Pozdrawiam Bunię i duże mizianko dla niej. Trzymam mocno kciuki. Quote
Vasco Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Sprostowanie i zawarte w nim wnioski naprawdę dobre. Oby Buni ten artykuł pomógł w drodze do domu. Quote
AGA35 Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Buniaczku kochany mam nadzieję że w końcu i ty znajdziesz te swoje miejsce na ziemi Quote
Recommended Posts