Emigrantka Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 (edited) Teresa dzieki ale ja zadnego PM od Ciebie nie dostalam.. Baaa nawet do Ciebie PM wyslac nie moglam bo jak zwykle masz skrztkne zapchana :) Jak bedziesz kiedys miala moment to wpadnij tu do nas jeszcze.... Ptysiak - dzieki ;) **************************** Bylam wczoraj z Zara u veta, powiedzial ze to sa sebaceous cysts - pojecia nie mam co to po polsku jest? Jedna jej wycisnal - jakie paskudzrwo z tego wyszlo koloru blota i takie tluste bleeeeeeeeeeeeeeeeee Ale kazal ich nie ruszac bo sa male, bardzo male i powiedzial ze psy to czesto maja i nic z tego nie wychodzi - jakby sie powiekszyly no to mam z nia wracac bo czasem robia sie bardzo wielkieeeeeee i pekaja i wtedy jest klopot. Na sucha skore mi polecil Efavet - zamowilam po czym ciotka Minia zje..la mnie jak bura suke bo spojrzala na skladniki i powiedziala ze w zyciu by 27 funtow za 100 tabletek nie dala bo ona to samo kupi w normalnym sklepie, wymiesza i bedzie ok... NO nie wiem... Skladniki Efavetu: [B]Ingredients:[/B] Evening Primrose Oil 34%, Marine Fish Oil 5.4%, Vitamin A 1.75million IU/kg, itamin B1 175 mg/kg, Vitamin B2 436mg/kg, Vitamin B6 19500 mg/kg, Vitamin B12 1.75 mg/kg, Vitamin D 87300 mg/kg, Vitamin E 10500 mg/kg, Biotin 26.2 mg/kg, Folic Acid 34.9 mg/kg, Nicotinic Acid 2180 mg/kg, Pantothenic Acid 1750 mg/kg, Zinc 6020 mg/kg, Copper 873 mg/kg, Magnesium 41900 mg/kg, Selenium 17.5 mg/kg, Calcium 175 mg/kg, plus Gelatin, Glycerol, Coloidal Silicon Dioxide and Soya. Mnie to nic nie mowi, ja ciemna masa jestem - 100 tabletek niecale 27 funtow, na Zary wage po 4 dziennie wiec na 22 dni starczy nawet nie na miesiac..buuuu Edited June 29, 2012 by Emigrantka Quote
minia913 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 PW od Teresy ja dostalam nie Ty ;) mi sie udalo wyslac jak bylo jeszcze miejsce w skrzynce jak przeczytam to ci napisze co dobre albo skopiuje wiadomosc ale to z kompa jak mi net wroci Quote
Emigrantka Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 skopij ciotka skopij - trzymam kciuki za ten router bo bez kompa jak bez reki... ide spac zzzzzzzzzzzzzzzzzz ;0 Quote
minia913 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Napewno skopiuje bo wiadomosc niesamowicie dluuuga obawiam sie ze wiekszosc produktow trzeba bedzie z pl sciagac :( Quote
Emigrantka Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 Mialam nie wchodzic na zadne banerki z prostego powodu - ledwo zipie finansowo i naprawde nie jestem w stanie nikomu pomoc. I weszlam na watek Zombie, i tak sie podle czuje. Moje 4 porozwalane po wersalkach, nakarmione, wymiziane, odpchlone/odrobaczone, zachipowane, zaszczepione a tu taka straszna kocia bida i tak bardzo chce zyc.... Banerek w moim podpisie... Normalnie mnie dusi odkad ta kocia sierote zobaczylam :( Quote
Emigrantka Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 Zajrzy ktos do tej kociej bidy sieroty z mojego banerka? :( Quote
minia913 Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Ja juz ci wczoraj powiedzialam ze nie moge. Polowalam na tego psiego kata wczoraj ale sie nie pojawil , a tak duzo ludzi bylo w parku. Nastepnym razem jak mi sie taki napatoczy to zamiast morde pruc podejde I spuszcze mu takie samo manto jak on tej psinie a konsekwencje bede miala w dooopie gleboko. Dzis w moim salonie ktos powiesil ogloszenie o zagubionym kiciorku ladny rudo-bialy , zaczipowany zarejestrowany w pet log , zgubil sie 4 lipca ja zycze wlascicielom zeby sie znalazl. W salonie natomiast wybuchla dyskusja pomiedzy zwolennikami psow I kotow. Ja sie slowem nie odezwalam udawalam ze nie slysze I jestem bardzo zajeta robieniem klientki ale jak sie jedna krowa odezwala ze nie lubi psow to mna telepnelo I mialam ochote sie odezwac ;) ona nie moze pojac jak ja moge w domu 4 ogony hodowac! Jakbym jej powiedziala ze cala banda spi ze mna to chyba by sie zwolnila z roboty :D Quote
Emigrantka Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 Mam nadzieje ze wyszla z salonu z tylem na zielono i z trwala, przodem na fioletowo i wyprostowanym a bokami na lyso? Quote
Emigrantka Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 Mam fqurfa - sasiadka mi wczoraj doniosla ze facet ktory mial wyprowadzac Zare miedzy 11 a 12 na pol godziny - byl tu wczoraj o kuzwa 9.30 rano i dosolwnie zszedl z nia na trawe po dblokiem i na gore sporotem, nawet nie 5 minut..... Od dzisiaj ktos inny Zare wyprowadza, mam nadzieje ze znowu z tego gowno nie wyjdzie.... Z domu wychodze przed 7 i wracam po 6 wiec MUSI psica wyjsc w srodku dnia.... hmmmmmm Z Macka rpobi sie turysta, znowu spierniczyl z ogrodka "blokowego" i z przodu pod klatka siedzial i ryja darl na cale osiedle. Musze mu chyba klucze dac.... Quote
minia913 Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='Emigrantka']Mam nadzieje ze wyszla z salonu z tylem na zielono i z trwala, przodem na fioletowo i wyprostowanym a bokami na lyso?[/QUOTE] to pracownica nie klientka ale jeszcze jedna podpadziocha i osobiscie ja zwolnie ;) Quote
minia913 Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 [quote name='Emigrantka']Mam fqurfa - sasiadka mi wczoraj doniosla ze facet ktory mial wyprowadzac Zare miedzy 11 a 12 na pol godziny - byl tu wczoraj o kuzwa 9.30 rano i dosolwnie zszedl z nia na trawe po dblokiem i na gore sporotem, nawet nie 5 minut..... Od dzisiaj ktos inny Zare wyprowadza, mam nadzieje ze znowu z tego gowno nie wyjdzie.... Z domu wychodze przed 7 i wracam po 6 wiec MUSI psica wyjsc w srodku dnia.... hmmmmmm Z Macka rpobi sie turysta, znowu spierniczyl z ogrodka "blokowego" i z przodu pod klatka siedzial i ryja darl na cale osiedle. Musze mu chyba klucze dac....[/QUOTE] klucze zapasowe masz odebralas od dog walkera przekaz Maciusiowi ;) na szyje zawies zeby se chlopak gardla pod drzwiami nie zdzieral :D Quote
Emigrantka Posted July 5, 2012 Author Posted July 5, 2012 troche wody na podlodze i jedzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee do szpitala ze zlamana noga ;) Quote
minia913 Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 ze niby kogo masz na mysli ? dog walkera czy moja babcie ? ;) Quote
Emigrantka Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 dog walkers razem z ta twoja co psow nie lubi... latwiej ich bedzie oboje na raz zakopac niz 2 osobne dziury robic... Quote
minia913 Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Crazy woman!!! Pisz codziennie rano tego typu posty ubaw mam po pachy na dobry dzien ;) Quote
Emigrantka Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 Wszyscy uciekli.. same tu we 2 jestesmy... buuuu :( Quote
lilk_a Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 (edited) przepraszam , pomyliłam wątek... Edited July 7, 2012 by lilk_a Quote
Ptysiak Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='Emigrantka']Wszyscy uciekli.. same tu we 2 jestesmy... buuuu :([/QUOTE] Ja też jestem i ciągle czytam... przepraszam , że Was tak podglądam ;) Ten kociak mnie dobił wczoraj... :( Quote
Emigrantka Posted July 6, 2012 Author Posted July 6, 2012 Ptysiak - mnie tez ale na watku na Miau wiecej pisze, on zostanie tam gdzie jest teraz jak mu domku nie znajda wiec nie jest taka masakra jak myslalam....... Quote
Emigrantka Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 Wczoraj zlozylismy klatke - cioptka Minia ja jutro bierze. Jutro wycieczka do veta na Xray itd, mam nadzieje ze wszystko dobrze bo psica w siodmym niebie bez klatki - wersalki/fotele niskie bardzo, mam nadzieje ze jej nie zaszkodzi bo to JEJ wersalki/fotele.. NO i Macius jest JEJ tez - co widac na zalaczonych zdjeciach hehehe [IMG]http://i957.photobucket.com/albums/ae52/Zwierzaki/zarcia1.jpg[/IMG] [IMG]http://i957.photobucket.com/albums/ae52/Zwierzaki/zarcia.jpg[/IMG] Quote
minia913 Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 no i co sie nic nie chwalisz wizyta u weta ? Pochwal sie ile ci w glowie zostalo z tego co Noel mowil :P Dziewczyny Emi jest niesamowita hahahahahah vet ktory sprawdzal Zare byl brzydki wiec Emi miala sto pytan do... chlopaczyna o malo jej nie wypchnal z gabinetu bo tyle chciala wiedziec :D Jak weszlysmy do Noela to siedziala cicho jak myszka wpatrzona w niego jak sroka w gnat i praktycznie nic nie mowila , odpowiadala tylko na pytania , a z panem brzydkim sobie zartowala i nawet za biodra chciala go lapac :P Quote
Emigrantka Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Wcale pana brzydkiego nie chcialam za bidra lapac ty goooooooooooooooooooooopia hehehehehehehe. Pan brzydki nie byl brzydki tylko za mlody, za chudy... akcet mial fajny za to (Hiszpan)... Pytalam go co to za narosl na Zarze na plerach a on mi ze to jej... kosc biodrowa... no mala pod ziemie ze wstydu nie weszlam... No i zaczal na sobie kosci biodrowe pokazywac,.. zboczeniec ;) A pozniej z kotem Georgem u Noela.... faktycznie - szczeke mialam na podlodze i tylko sie gapilam.....ale nie tylko ja bo ciotka Minia (z nowa fryzura - napewno wlosy na ta okazje zrobila heheheh) tak samno zagapiona siedziala... jak 2 sroki w kosc... ale Noel chyba przyzwyczajony biedaczysko hehehehheeh Za konsultacje kota nie policzyl nic - super bo u niego konsultacja 140 funtow - tak to mialysmy z ciotka Minia na kawe i kanapki jak czekalysmy na psice po Xray... za reszte zaszalalam u tej kociej bidy z mjego podpisu na zooplusie , niech sie maluch cieszy.... Zary noga wszystko ok - jeszcze 6 tygodni na smyczy alo za 2 moge ja juz na dlugiej brac.. Dziiaj ja troche na dlugiej juz wzielam, cieszyla sie jak wariatka ake nie szalala.. tylko patyka nosila :) Klatka pojechala do ciotki MIni dla Corteza - jego operacja 31go lipca wiec czekamy na wdechu zeby tez wszystko dobrze poszlo :) Quote
Emigrantka Posted August 2, 2012 Author Posted August 2, 2012 Co tu taka cisza, nikt nas juz nie odwiedza :( Cortez synus Mini mial dzisiaj operacje, ta sama co Zara, wymiana biodra (prawe), wlasnei go ciotka Minia dotargala do domu.... Trzymamy kciuki za chlopaka XXXX Quote
Agmarek Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Ja zaglądam :-) i zapraszam serdecznie na bazarek z przepiękną biżuterią. Nie będę tu wstawiać zdjęć, bo od tych cudnych świecidełek można oślepnąć :smile: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230258-Wyprzedaz-niezwk%C5%82ej-srebrnej-bizuterii-na-Hele-Rudego-i-Niko-do-23-08-2012?p=19467597#post19467597"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...7#post19467597[/URL] I jeszcze jeden bazareczek ze ślicznymi ubraniami [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/230235-Najwyzsza-jakosc-za-nisk%C4%85-cene-czyli-bazarek-Cantadorry-do-22-08-2012-r?p=19465959#post19465959"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...9#post19465959[/URL] Quote
Ptysiak Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 A jak Zara się czuje? Już może biegać czy jeszcze nie? Trzymam kciuki za Corteza :) Quote
Recommended Posts