Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pierniczysz jak moj lekarz Agmarek - rzuc palenie blah blah blah :P

A co bede caly dzien robic, huh? Jak nie pracuje, huh?

:P

Zara ma teraz cale brzegi uszu w tych pecherzach, pod futrem wiec nie widac ale czuc, calusienkie uszy dookola, przy wasach na pysku cale zakrwawione bo popekaly ale te przy oczach wysychaja.... Dam tydzien temu antybiotykowi i wracamy do veta ale poprosze o innego, ta ostatnia to jakas siksa straszna byla......

Pskudnie to wyglada ale musi ja nie swedziec bo sie w ogole nie drapie.....

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Emi :mad: widzę że Ty dobrze wiesz co powinnaś zrobić :razz:
Ja też nie pracowałam kiedy rzucałam palenie. Nie powiem Ci że było łatwo, bo nie było, ale wszystko jest możliwe. Zamiast fajka zrób sobie gorącą herbatę (bo nie wypada pić drinków od rana :diabloti:) i pomyśl ile pieniędzy w ten sposób zaoszczędzisz. O ile więcej będziesz miała pieniędzy na swoje przyjemności, albo żarełko dla zwierzyńca. Ja to tak przeliczałam.

Mój Corso nie miał nic na uszach, za to w uszach grzyba i w gratisie na przednich łapach paznokcie zaczęły mu się oddzielać od skóry i pomyśleć że to wszystko od kociego żarcia :oops:

Posted

Agmarek - nie gneb prosze.... ;)

Zara lepiej, wysycha jej to na pysku, paskudne strupy ale nic nowego nie widac wiec trymajcie kciuki ze skonczy sie na tych 2 tygodniach antybiotykow....

Posted

Kobitki w Polsce - mam prosbe.....

Moze mi ktoras dac znac czy w jej okolicy mozna kupic zabawki dla kotow takie myszki male z ogonkami ale koniecznie zrobione z kroliczego futra, nie sztuczne (u nas sztuczne to sa) ale wlasnie z kroliczego futra?

Mloda wraca dzisiaj z Pololandu ale obleciala te marne pare sklepow w Cz-wie i tych myszek nie znalazla, zawsze do tej pory byly i mi pare przywozila a tym razem nie bylo...

Moje koty glupawki dostaja do takich myszek a juz wlasnie ostatnia ubily na amen ;)

Rozne kolory kupowalismy zawsze, biale, szare, czarne, obojetnie byle z tego prawdziwego futra....

Jak ktos je gdzies przyuwazy, dajcie znac po ile te myszki sa?

Moze bym wyslala kase i ktos by mi pare takich myszek przyslal?

Dzieki bardzoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Posted

do mnie polacy przyjezdzaja w nastepna niedziele jak beda takie myszki to ci kupia powiedz ile chcesz jak kupia to ci podrzuce po drodze z lotniska jednak na stansted jade

Posted

duzo...... kotow sztuk 6... hehehe jakies 20 by mi sie przydalo - ale niech mi dadza znac po ile takie sa najpierw ciotka , bo nie wiem czy mnie stac :(

tylko i wylacznie z prawdziwej kroliczej skorki, zadne sztuczne, sztuczne to tu sa....

takie normalne malutkie z ogonkami ale musza byc z kroliczego futerka

dzieki

Posted

dzieki.... tylko na 100% z prawdziwego kroliczego futra

jak ktos nie ma kotow to nie zalapie roznicy i bedzie " a nie bylo takich ale te byly fajne" - wiesz jak jest hehehe ;)

dzieki

ide spac, od 5 nie spalam, od 7.30 po polach buszowalysmy z ara ale jeszcze ciemno bylo

teraz ja wolalam na siku i z wielka laska zlazla z fotela.. nie chcialo jej sie wychodzic zle wywleklam i sie wysikala - bo nie chce zeby mnie budzila jak sie poloze hehehe

ale ponad godzien spacer i lapy siadaja... no ale troche za pilka polatala futrzasta dupa

i ze 2 pudle z niej wyczesalam na polu

Posted

ci ludzie mają psy i koty myszek poszuka moja przyjacióła z fundacji ona będzie wiedziała o co chodzi wytłumaczę ,że jak nie będą z królika tylko z niewiadomego pochodzenia futerka to niech nie kupuje. jutro ci napisze co i jak czy są i jak będą to w jakiej cenie

Posted

[quote name='Emigrantka']Agmarek - nie gneb prosze.... ;)

Zara lepiej, wysycha jej to na pysku, paskudne strupy ale nic nowego nie widac wiec trymajcie kciuki ze skonczy sie na tych 2 tygodniach antybiotykow....[/QUOTE]
Będę gnębić, bo wiesz że mam rację ;-)
Cieszę się że Zarci się poprawiło. Jutro będę "na mieście" to zapytam o te myszolki.

Posted

[quote name='Emigrantka']Minia, Agmarek - co z moimi myszkami?

:D[/QUOTE]
Napisałam "jutro" czyli dziś, ale nie o 1 w nocy :evil_lol: wtedy raczej jest zamknięte :razz:

Posted

POwaznie?

NO nie, w Cz-wie awsze byly, zawsze mi ktos przywozil buuuuuuuuuuuuuuuuuuu :(

A tym razem nie bylo tych kroliczych buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ide na allegro zobaczyc, ma ktos konto na allegro? ja oczywiscie nie mam buuuuu

Posted

Ooooo achaaaaaaaaaaaa:(

[QUOTE]Kilka lat temu zniknęły z naszych sklepów zoologicznych myszki dla kotów (zabawki) z prawdziwego futra. Jeszcze można je spotkać tu i ówdzie. Zrobione z futra królika [/QUOTE]

Posted

jakby ci sie udalo na allegro znaleźć to ja mam konto tylko dzis czwartek a chlopaki leca do mnie w poniedzialek nie wiem czy te myszki ewentulnie by dotarły do piątku (wątpię) bo oni leca wczesnie rano w poniedzialek

Posted

Dzieki ale znajoma z Gdanska poprosilam zeby mi poszukala.. za pozno na Twoich znajomych jak tak na dniach przyjezdzaja - wpadniesz w niedziele? Okazja bo bez psow bedziesz heheheh zanim ich odbierzesz oczywiscie, przed lotniskiem ;)

A tu dzisiaj kolacja u mnie...

[IMG]http://www.polishplanet.com/_upload/attachments/2012/01/12/20120112_2415.jpg[/IMG]

Wczoraj 4 koty mialam u veta, Fiona (srebrna) Phoebe( czarno biala), Teddy (szary) i Macius (bury maly)

Fiona i Phoebe na boostery.
Macius na 1 szczeppionke - druga za 3 tygodnie.
Teddy na bialaczke tylko bo jak go w listopadzie szczepilam to bialaczki nie dodalam ciemna masa jestem. Wiec za 3 tygodnie bede znowu go musiala na 2 bialaczke wlec....

Znajoma z innego forum mnei zawiozla i przywiozla, waga kombinowana kotow 18.2kg (plus koszyki)

Macius - 1.6kg (juz duziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii chlopak jest)
Fiona - 4.2kg
Phoebe - 4.9kg
Teddy - 7.5kg

Mowy nie ma zebym dala rade busem.... brrrr

Posted

znajomi przylatuja w poniedziałek jednak mają być na stansted o 12.30 albo 11.30 cholera nie pamietam wyjadę wcześniej zobacze na mapie jak bardzo po drodze jestes i jak nie masz zadnych zajec w poniedzialki z rana to mogę zaliczyc kawkę na wschodzie i kociska poznac :)