Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 403
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

schronisko przepełnione, już nie da rady przenieść! ; (( kojec by się przydał, a i to nie pierwszy i ostatni taki przypadek, ludzie ich nie widzą więc nie wiem jak to będzie.. jestem dobrej myśli i mam nadzieję, że więcej kojców również będzie chocćby na następne lto bo to planujemy :) jeszcze się przekonacie, że nam się uda.

Posted

Wiecie dobrze jak to jest. Zbieranie do kieszeni - rodzi podejrzenia. Mozecie na Jastrzebska skarpete. Wtedy cos kupujecie i okazujecie rachunek. Trzeba tego pilnowac. Rozliczamy na watku, jawnie.

Posted

nie chodziło mi o zbieranie do kieszeni. Wiem, ze trzeba wpłacać na Jastrzębskie psiaki, albbo fundację, ale chyba nie będziemy mogły z tego korzystać, i nie tylko z bazarków kase mamy zamiar uzbierać :)

Posted

kochana jest i lubi się przytulać, ale koleżanki z boksu dalej nie dają wychodzić jej i Mice do pogłaskania pod siatkę. :( Obie są takie mało widoczne i trzebabybyło bardziej wziąć się za ich adopcję. :(