Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kizimizi']a powiedzcie mi kto poza Skarbusiem, Slepaczkim ma najmniej ogłoszen?[/QUOTE]

Brandon i Rufi, bo mają allegro, trójmiasto i jeszcze parę, ale ja im dokończę pakiecik. U mnie wszyscy mają:
[INDENT]allegro, e-zwierzak, alegratka, przygarnijzwierzaka, doadopcji, cafeanimal, kupiepsa, lebork.olx, gumtree, adopcjapsa, adopcje.org, trojmiasto.szerlok ;) Oprócz allegro dla Majki, bo ma u Ciebie :)
[/INDENT]

Posted

[quote name='Fiks']Oprócz allegro dla Majki, bo ma u Ciebie :)
[/INDENT][/QUOTE]

Nie tylko ona :)
To zrobie teraz allegro i gumtree Skarbusiowi i Ślepaczkowi.
A jak znajdziesz wiecej czasu to dopisz do psiaków, który ma najmniej i którego warto "lansowac" w danym momencie.

Posted

[quote name='pinkmoon']Jezuu, jak dobrze że coś się ruszyło z adopcjami!
Trzy psy w domach, jeden jedzie do hotelu, (właśnie - co z Heksą robimy?), nareszcie sięcoś dzieje![/QUOTE]
Szczerze, moje serduszko jest bliżej Heksy niż Buczera. Ostatnio byłyśmy na długim spacerze :) Jest bardzo fajna.
Może założyć jej osobny wątek i zbierać deklaracje na hotelik?

Posted

[quote name='kizimizi']Nie tylko ona :)
To zrobie teraz allegro i gumtree Skarbusiowi i Ślepaczkowi.
A jak znajdziesz wiecej czasu to dopisz do psiaków, który ma najmniej i którego warto "lansowac" w danym momencie.[/QUOTE]

Dzięki :) Tylko musimy uważać, żeby nie dublować ogłoszeń na allegro, bo będą nam kasować.
Widziałam, że wznowiłaś też allegro dla Murfiego ;)
Jak dokończę ogłoszenia dla Brandona i Rufiego to wszystkie psiaki mają po równo. (oprócz Skarbusia i Ślepaczka- ale za nich też się wezmę)

Posted

[quote name='Fiks']Dzięki :) Tylko musimy uważać, żeby nie dublować ogłoszeń na allegro, bo będą nam kasować.
Widziałam, że wznowiłaś też allegro dla Murfiego ;)
Jak dokończę ogłoszenia dla Brandona i Rufiego to wszystkie psiaki mają po równo. (oprócz Skarbusia i Ślepaczka- ale za nich też się wezmę)[/QUOTE]

a Murfi jeszcze jest?
Majuni tez wznowilam

Posted

[quote name='pinkmoon']Zajęłyśmy się w miarę psiakami, a tam przecież jest jeszcze mnóstwo kotów.
Może ktoś ma znajomości na miau, albo innych znajomych kociarzy, którzy pomogliby np. w ogłoszeniach?[/QUOTE]

Założę wątek na [B]miau.p[/B]l, bo widzę, że nikt inny jeszcze tego nie zrobił (chyba, że się mylę to wtedy zamknę swój jeśli okaże się dublem).

Posted

Czy wiecie coś więcej o kotach tam przebywających? Przebywają wszystkie w jednej kociarni czy są rozproszone jak psy? Czy są jakieś szczególne przypadki - koty kalekie, chore, wymagające szczególnej opieki? Czy byłaby możliwość aby ktoś im porobił fotki? Same dorosłe koty czy maluchy również by się znalazły? Nie wiem o co jeszcze pytać.. śpię na siedząco.

Proszę o każde (mniej czy bardziej istotne) info o kotach.

Założyłam wątek na miau wyręczając się tekstem z pierwszej strony tego wątku (jeśli autorka się nie zgadza, to oczywiście usunę).
[url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=109443[/url]

Posted

A jak w ogóle wygląda sytuacja z kocią karmą? Dostają takową czy zadowalają się tym co psy?
Czy w kociarni (jak niestety zazwyczaj w schronach) panuje epidemia kociego kataru?

Posted

Czy może mi ktoś na PW przesłać adres do wysyłki. Postaram się pomóc w przyszłym tygodniu i mam nadzieję, że na miau będzie również jakiś odzew więc wraz z adresem proszę o możliwość podawania go innym osobom.
Chciałabym również wejść chociaż w telefoniczny kontakt z dziewczynami z Lęborka w sprawie kociarni. Jeśli wyrażą zgodę to proszę o podanie mi również nr tel do jednej z nich.

Posted

dziewczyny nam sie dosc sporo ofert dla pewnego jamiczka szykuje. Moze i dla waszego by sie udało cosik znalesc przy tej okazji?

Prosze na pm albo meila najwięcej jak sie da o nim info i fotek.