kizimizi Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 a powiedzcie mi kto poza Skarbusiem, Slepaczkim ma najmniej ogłoszen? Quote
Fiks Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='kizimizi']a powiedzcie mi kto poza Skarbusiem, Slepaczkim ma najmniej ogłoszen?[/QUOTE] Brandon i Rufi, bo mają allegro, trójmiasto i jeszcze parę, ale ja im dokończę pakiecik. U mnie wszyscy mają: [INDENT]allegro, e-zwierzak, alegratka, przygarnijzwierzaka, doadopcji, cafeanimal, kupiepsa, lebork.olx, gumtree, adopcjapsa, adopcje.org, trojmiasto.szerlok ;) Oprócz allegro dla Majki, bo ma u Ciebie :) [/INDENT] Quote
Szarotka Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='Fiks']Doris i Tośka poszły do domu :multi:[/QUOTE] Na tym drugim watku sa zdjecia :):) Quote
Ingrid44 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Huuuuuuurrrrraaaaaaaa:multi::multi::multi::multi: Quote
pinkmoon Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Jezuu, jak dobrze że coś się ruszyło z adopcjami! Trzy psy w domach, jeden jedzie do hotelu, (właśnie - co z Heksą robimy?), nareszcie sięcoś dzieje! Quote
kizimizi Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='Fiks']Oprócz allegro dla Majki, bo ma u Ciebie :) [/INDENT][/QUOTE] Nie tylko ona :) To zrobie teraz allegro i gumtree Skarbusiowi i Ślepaczkowi. A jak znajdziesz wiecej czasu to dopisz do psiaków, który ma najmniej i którego warto "lansowac" w danym momencie. Quote
Fiks Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='pinkmoon']Jezuu, jak dobrze że coś się ruszyło z adopcjami! Trzy psy w domach, jeden jedzie do hotelu, (właśnie - co z Heksą robimy?), nareszcie sięcoś dzieje![/QUOTE] Szczerze, moje serduszko jest bliżej Heksy niż Buczera. Ostatnio byłyśmy na długim spacerze :) Jest bardzo fajna. Może założyć jej osobny wątek i zbierać deklaracje na hotelik? Quote
Fiks Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='kizimizi']Nie tylko ona :) To zrobie teraz allegro i gumtree Skarbusiowi i Ślepaczkowi. A jak znajdziesz wiecej czasu to dopisz do psiaków, który ma najmniej i którego warto "lansowac" w danym momencie.[/QUOTE] Dzięki :) Tylko musimy uważać, żeby nie dublować ogłoszeń na allegro, bo będą nam kasować. Widziałam, że wznowiłaś też allegro dla Murfiego ;) Jak dokończę ogłoszenia dla Brandona i Rufiego to wszystkie psiaki mają po równo. (oprócz Skarbusia i Ślepaczka- ale za nich też się wezmę) Quote
Fiks Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='pinkmoon']A na Heksę nie ma kasy z 4animals?[/QUOTE] A nie wiem. Trzeba by z Nataliją pogadać. Quote
kizimizi Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='Fiks']Dzięki :) Tylko musimy uważać, żeby nie dublować ogłoszeń na allegro, bo będą nam kasować. Widziałam, że wznowiłaś też allegro dla Murfiego ;) Jak dokończę ogłoszenia dla Brandona i Rufiego to wszystkie psiaki mają po równo. (oprócz Skarbusia i Ślepaczka- ale za nich też się wezmę)[/QUOTE] a Murfi jeszcze jest? Majuni tez wznowilam Quote
Fiks Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Murfi siedzi. Moje allegro z Murfim już się kończy i będzie miał ogłoszenie tylko u Ciebie ;) Quote
Ingrid44 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Ciesze sie ze sie troszke ruszylo :) :) :) Quote
wszpasia Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 [quote name='pinkmoon']Zajęłyśmy się w miarę psiakami, a tam przecież jest jeszcze mnóstwo kotów. Może ktoś ma znajomości na miau, albo innych znajomych kociarzy, którzy pomogliby np. w ogłoszeniach?[/QUOTE] Założę wątek na [B]miau.p[/B]l, bo widzę, że nikt inny jeszcze tego nie zrobił (chyba, że się mylę to wtedy zamknę swój jeśli okaże się dublem). Quote
wszpasia Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Czy wiecie coś więcej o kotach tam przebywających? Przebywają wszystkie w jednej kociarni czy są rozproszone jak psy? Czy są jakieś szczególne przypadki - koty kalekie, chore, wymagające szczególnej opieki? Czy byłaby możliwość aby ktoś im porobił fotki? Same dorosłe koty czy maluchy również by się znalazły? Nie wiem o co jeszcze pytać.. śpię na siedząco. Proszę o każde (mniej czy bardziej istotne) info o kotach. Założyłam wątek na miau wyręczając się tekstem z pierwszej strony tego wątku (jeśli autorka się nie zgadza, to oczywiście usunę). [url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=109443[/url] Quote
wszpasia Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 A jak w ogóle wygląda sytuacja z kocią karmą? Dostają takową czy zadowalają się tym co psy? Czy w kociarni (jak niestety zazwyczaj w schronach) panuje epidemia kociego kataru? Quote
wszpasia Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Czy może mi ktoś na PW przesłać adres do wysyłki. Postaram się pomóc w przyszłym tygodniu i mam nadzieję, że na miau będzie również jakiś odzew więc wraz z adresem proszę o możliwość podawania go innym osobom. Chciałabym również wejść chociaż w telefoniczny kontakt z dziewczynami z Lęborka w sprawie kociarni. Jeśli wyrażą zgodę to proszę o podanie mi również nr tel do jednej z nich. Quote
kizimizi Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 dziewczyny nam sie dosc sporo ofert dla pewnego jamiczka szykuje. Moze i dla waszego by sie udało cosik znalesc przy tej okazji? Prosze na pm albo meila najwięcej jak sie da o nim info i fotek. Quote
Recommended Posts