Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O matko- Gosia DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!! Zupełnie o tym tekście zapomniałam głupia pała!!! ;////// Ale mi wstyd- no jednak za dużo mam na głowie.... :(

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='GoskaGoska']dzięki jeszcze był taki , ale czy jest dalej to już Koperek musi się wypowiedzieć
http://www.dogomania.pl/threads/180417-Astek-z-podszerstkiem-Proludzki-WROCA-AW
Koperek się wypowiada, że chłopak już w nowym domu :)- jakim to nie wiem niestety i dzisiaj się nie dowiedziałam, kto go wydawał, ale to był super chłopak, więc problemów stwarzać (tfu, tfu!) nie będzie ;)

Dzisiejsza FIONKA...

Posted

[quote name='agaga21']ona jest taka spokojna czy zrezygnowana? czy moze tylko takie wrażenie ze zdjęć?[/QUOTE]

A i jedno i drugie i po trochu trzecie ;) Bo to nie jest typ "wariatki samonakręcającej się" :) Pewnie po adopcji rozkręci się troszkę, bo w końcu poczuje tlen w płuckach, ale na boksie tęskni- jak to bullowate mają w zwyczaju :(

Posted

[quote name='andzia69']chyba raczej zrezygnowana...[/QUOTE]
To także...
Niestety to domowy psiak, który został oddany z powodu demolek, jakie robiła. Nie wiem, czy to kwestia niewybiegania, brak wysiłku fizycznego/umysłowego, czy blef.

Tak czy owak do ludzi jest fantastyczna i na boksie u samców nie robi takiego "tajfunu" jak u suk ;)

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

[quote name='Dakar']Co z niuńką?[/QUOTE]

Nadal "kwitnie" w schronie.

Trzyma się dobrze- jak na takie warunki. Siedzi ciągle w boksie ogólnym u dużych samców. Oni jej krzywdy nie robią, ona im także.

• 1 month later...
Posted

andzia69 napisał(a):
co z sunią?????

Gdyby coś się zmieniło, to bym dała znać ;), czyli szkoda, ale BEZ ZMIAN. Dalej urzęduje w boksie ogólnym z dużymi samcami i rząąąądzi, że aż miło :D Nie wygląda na zabiedzoną, jeśli wiecie o co chodzi hehe Natomiast pewnie jak każdemu bulowatemu- POTRZEBUJE SWOJEGO LUDZIA!!!

Posted

Przepraszam za offa...

Poszukuję osób z Brzegu Dolnego lub okolic, które w jakikolwiek sposób mogłyby pomóc
w ustaleniu miejsca zamieszkania ludzi - "bohaterów" programu TVP "Celownik" z 9.08.,
którzy na swoim podwórku trzymają psa,
na krótkim łańcuch, przytwierdzonym do czegoś, co chyba ma spełniać rolę budy...
Pani z oławskiego TOZu chce pojechać do tych ludzi, ale potrzebuje na nich namiary,
a najprawdopodobniej redakcja "Celownika" nie udzieli jej żadnych informacji.
Jeśli ktokolwiek może pomóc - proszę o PW.
Ten pies ma naprawdę ciężkie warunki, spójrzcie sami... - odcinek z 9.08
http://www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/celownik
(odcinek nie dotyczy samego psa, ale jest on wiele razy pokazywany...)

• 8 months later...