Koperek Posted March 22, 2010 Author Posted March 22, 2010 O matko- Gosia DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!!!! Zupełnie o tym tekście zapomniałam głupia pała!!! ;////// Ale mi wstyd- no jednak za dużo mam na głowie.... :( Quote
agaga21 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 allegro http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=972564078 Quote
GoskaGoska Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 dzięki jeszcze był taki , ale czy jest dalej to już Koperek musi się wypowiedzieć http://www.dogomania.pl/threads/180417-Astek-z-podszerstkiem-Proludzki-WROCA-AW Quote
Koperek Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 [quote name='GoskaGoska']dzięki jeszcze był taki , ale czy jest dalej to już Koperek musi się wypowiedzieć http://www.dogomania.pl/threads/180417-Astek-z-podszerstkiem-Proludzki-WROCA-AW Koperek się wypowiada, że chłopak już w nowym domu :)- jakim to nie wiem niestety i dzisiaj się nie dowiedziałam, kto go wydawał, ale to był super chłopak, więc problemów stwarzać (tfu, tfu!) nie będzie ;) Dzisiejsza FIONKA... Quote
agaga21 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 ona jest taka spokojna czy zrezygnowana? czy moze tylko takie wrażenie ze zdjęć? Quote
Koperek Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 [quote name='agaga21']ona jest taka spokojna czy zrezygnowana? czy moze tylko takie wrażenie ze zdjęć?[/QUOTE] A i jedno i drugie i po trochu trzecie ;) Bo to nie jest typ "wariatki samonakręcającej się" :) Pewnie po adopcji rozkręci się troszkę, bo w końcu poczuje tlen w płuckach, ale na boksie tęskni- jak to bullowate mają w zwyczaju :( Quote
andzia69 Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 chyba raczej zrezygnowana...takie wrazenie odniosłam "od pierwszych" zdjęć suni...:( na tych ostatnich widać, ze to urocza sunieczka...:( Quote
Koperek Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='andzia69']chyba raczej zrezygnowana...[/QUOTE] To także... Niestety to domowy psiak, który został oddany z powodu demolek, jakie robiła. Nie wiem, czy to kwestia niewybiegania, brak wysiłku fizycznego/umysłowego, czy blef. Tak czy owak do ludzi jest fantastyczna i na boksie u samców nie robi takiego "tajfunu" jak u suk ;) Quote
Koperek Posted April 17, 2010 Author Posted April 17, 2010 xmartix napisał(a):odnowiłam allegro Dziękuję ślicznie! :) A są jakieś efekty- obserwatorzy? ...bo NADAL MAŁA CZEKAAAAAAAAAAAAAA!!! Quote
xmartix Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 przed chwilą się skończyła aukcja i jest jeden obserwator.. Quote
Koperek Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 xmartix napisał(a):przed chwilą się skończyła aukcja i jest jeden obserwator.. Oby....!!! Quote
Koperek Posted July 2, 2010 Author Posted July 2, 2010 [quote name='Dakar']Co z niuńką?[/QUOTE] Nadal "kwitnie" w schronie. Trzyma się dobrze- jak na takie warunki. Siedzi ciągle w boksie ogólnym u dużych samców. Oni jej krzywdy nie robią, ona im także. Quote
agaga21 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 widzę, że xmatrix zbanowana. czy ktos wie, czy sunia ma odnawiane allegro? czy ma i8nne aktualne ogłoszenia? Quote
Tiesto_kennel Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Trzymam kciuki za sunieczke , oby znalazła domek Quote
Koperek Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 andzia69 napisał(a):co z sunią????? Gdyby coś się zmieniło, to bym dała znać ;), czyli szkoda, ale BEZ ZMIAN. Dalej urzęduje w boksie ogólnym z dużymi samcami i rząąąądzi, że aż miło :D Nie wygląda na zabiedzoną, jeśli wiecie o co chodzi hehe Natomiast pewnie jak każdemu bulowatemu- POTRZEBUJE SWOJEGO LUDZIA!!! Quote
MyrkurDagur Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Przepraszam za offa... Poszukuję osób z Brzegu Dolnego lub okolic, które w jakikolwiek sposób mogłyby pomóc w ustaleniu miejsca zamieszkania ludzi - "bohaterów" programu TVP "Celownik" z 9.08., którzy na swoim podwórku trzymają psa, na krótkim łańcuch, przytwierdzonym do czegoś, co chyba ma spełniać rolę budy... Pani z oławskiego TOZu chce pojechać do tych ludzi, ale potrzebuje na nich namiary, a najprawdopodobniej redakcja "Celownika" nie udzieli jej żadnych informacji. Jeśli ktokolwiek może pomóc - proszę o PW. Ten pies ma naprawdę ciężkie warunki, spójrzcie sami... - odcinek z 9.08 http://www.tvp.pl/publicystyka/magazyny-reporterskie/celownik (odcinek nie dotyczy samego psa, ale jest on wiele razy pokazywany...) Quote
Recommended Posts