Claudia_Jazz Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Mam może głupie pytanie... Czy mogę z westem iść na szkolenie IPO? Mówiłam... Głupie pytanko. No ale Jazz ma skłonności do obrony. Jest duży i mocno zbudowany. Jak nie to czy mogę sama go szkolić? I jak? Quote
black spirit Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='Claudia_Jazz']Mam może głupie pytanie... Czy mogę z westem iść na szkolenie IPO? Mówiłam... Głupie pytanko. No ale Jazz ma skłonności do obrony. Jest duży i mocno zbudowany. Jak nie to czy mogę sama go szkolić? I jak?[/QUOTE] Wydaje mi się że lepiej będzie jak dobierzecie sobie jakąś zabawę, w gryzienie. Ale pamiętaj grycienie np linki a nie Ciebie. Co do treningów z pozorantem, lepiej zapytaj profesjonalistów. Wydaje mi się że raczej nie bo Westa niechcący łatwo "uszkodzić" a obrona to dośc kontuzyjny sport. Quote
Claudia_Jazz Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 No jak Jazz wyczuje że ktoś chce nam (właścicielom) zrobić krzywdę to warczy, szczeka i jak by mógł to nawet by ugryzł :D Ja się z nim bawię tak, że jak powiem bierz to "atakuje" zabawkę którą trzymam :) Quote
nefesza Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Moze trudno by mowic tutaj o IPO, ale nic nie stoi na przeszkodzie, by umowic sie na kilka sesji ze szkoleniowcem i zobaczyc jak mu pojda elementy obrony. Skoro cardigany porafia gryzc rekaw, dlaczego nie terier? Quote
gops Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 widzialam swego czasu 10kg suczke kuindelka ktora skonczyla ipo:) wiec mozesz sporbowac Quote
Claudia_Jazz Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Dzięki za odpowiedzi! Pewnie spróbujemy! Jak coś ruszy to będę pisać ;) Quote
Recommended Posts