Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madziasto4'][IMG]http://images20.fotosik.pl/2/51525e5c15afe5e2.jpg[/IMG]
[/quote]
Oooo..chłopaki znowu koło siebie :lol:?Czyżby powoli Master zaczął akceptować Torka?
[quote name='madziasto4']Ja bym wolała, żeby Toruś jednak sprzątanie zostawił mnie :razz: [/quote]
A co??? Lubi posprzątać po sobie :evil_lol:???

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='misiaczek']
Oooo..chłopaki znowu koło siebie :lol:?Czyżby powoli Master zaczął akceptować Torka?

A co??? Lubi posprzątać po sobie :evil_lol:???[/QUOTE]
Jak Toro zachowuje się normalnie czyli nie skacze, nie podgryza Mastera to jest OK, chłopaki się zgadzają i wszystko jest w porządku :razz: Właściwie to ogólnie jest w porządku, nie ma żadnej rywalizacji przy jedzeniu ani przy niczym innym :lol: Master się tylko denerwuje jak Torek dostaje głupawki i biega jak szalony, po drodze go podgryzając, skacząc, włażąc na niego :lol: Master wtedy pokazuje, że mu się to nie podoba i tyle :lol: A Toro się nieźle bawi, musi chociaż dotknąć zdenerwowanego Mastera i od razu w nogi :lol:

A najlepiej jak się witają oba psiaki z nami, takie 2 szczurki wtedy machają ogonkami :loveu:

Posted

Madziasto4 jak zwykle się nie zawiodłam bo są nowe fotki i mam czym oko nacieszyć a chłopaki razem super wyglądają :loveu: Zazdroszcze Ci tego spokoju Masterka i mam nadzieje ze mi sie tez taki spokojny egzemplarz trafi bo ja nie wiem czy przeżyje dwa :diabloti: pod jednym dachem a jeszcze diabełki z ADHD :shake:

Posted

[quote name='dzasta']Madziasto4 jak zwykle się nie zawiodłam bo są nowe fotki i mam czym oko nacieszyć a chłopaki razem super wyglądają :loveu: Zazdroszcze Ci tego spokoju Masterka i mam nadzieje ze mi sie tez taki spokojny egzemplarz trafi bo ja nie wiem czy przeżyje dwa :diabloti: pod jednym dachem a jeszcze diabełki z ADHD :shake:[/QUOTE]
Master spokojny, za to Toreczek nadrabia ;) A co, Dżezik daje Ci w kość? :razz: Czy może mowa o 2 przyszłych diabełkach tj o buldożku i yorku? :cool3:

[quote name='Nadia86']ale Ty masz radosci przy tych psiaczkach...az zazdroszcze zawsze cos sie dzieje..fakt mi przy Fibuli tez zawsze ale to nie to co przy 2:)[/QUOTE]
Tak, to prawda, radości jest przy nich dużo :loveu: Więcej obowiązków, ale wszystko się rekompensuje :loveu:
Przed chwilą zabrałam Torkowi skórkę z ziemniaka, musiał zwinąć z kuchni ;)

Posted

[quote name='madziasto4']Toro nie ma 2 ząbka :p
Właśnie wróciłam z nim ze spaceru z dziś zrobił siusiu pierwszy raz na dworze :multi:[/quote]
Gratulacje :razz: :multi:

Posted

[quote name='Xiara']Gratulacje :razz: :multi:[/QUOTE]
Dzięki :lol:

Jakieś pół godziny temu chłopaki poszaleli na moim łóżku :mad: Głupolki kochane :loveu:
A przed chwilą Toro wlazł na mój stolik przy łóżku i wylizał pusty talerz po czymś :mad: Łajza łakoma ;) Trzeba być bardziej porządnym i wynosić naczynia do kuchni ;)

Posted

[quote name='madziasto4']Trzeba być bardziej porządnym i wynosić naczynia do kuchni ;)[/quote]

Albert nas dawno nauczył, że nie można zostawiać resztek pizzy i KFC na stołach i blatach a Killuś, że podłoga ma być czysta...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

cześć Madga :lol:
zadroszczę Ci posiadania takiego małego Torka :loveu: :loveu: z tego jak o nim piszesz i jak go opisujesz to to taki słodki mały diabełek, z którego jest więcej radochy niż wnerwiania się...
ach...może kiedyś też sobie sprawię takiego malca :lol:

Posted

[quote name='AlKil']Albert nas dawno nauczył, że nie można zostawiać resztek pizzy i KFC na stołach i blatach a Killuś, że podłoga ma być czysta...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
A ludzie myślą, że jak się ma psa, to mieszkanie jest zarośnięte brudem:razz: A nasze psiaki na prawdę uczą nas porządku :cool3:

[quote name='Jupi'][img]http://images14.fotosik.pl/100/614cf860aba0e163.jpg[/img]
piękna oprawa czarnego noseczka:loveu:[/QUOTE]
:lol: Nieskromnie przytaknę ;)

[quote name='fidelek2']cześć Madga :lol:
zadroszczę Ci posiadania takiego małego Torka :loveu: :loveu: z tego jak o nim piszesz i jak go opisujesz to to taki słodki mały diabełek, z którego jest więcej radochy niż wnerwiania się...
ach...może kiedyś też sobie sprawię takiego malca :lol:[/QUOTE]
Jest dokładnie tak jak piszesz :lol: Toro to po prostu taka kochana niedobrota :lol:

[quote name='Nadia86']Kurcze i teraz pozostaje nam myslec dlaczego te brzdace tak szybko nam rosna i sie zmieniaja w dorosle i "w miare" powazne psiaki:)[/QUOTE]
Noooo....Mój mały Toreczek też wcale nie jest już taki mały ;) Chociaż przyznam szczerze, że jak Torek miewa dni szalonych pomysłów to pytam się w duchu kiedy on będzie taki duży i mądry jak Master :lol:

Posted

[quote name='Guffi']No myślę:mad:[/QUOTE]
:eviltong:

[COLOR="Red"][SIZE="3"][B]FILM[/B][/SIZE][/COLOR]

[URL=http://s131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/?action=view&current=DSCI01364561.flv][IMG]http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/th_DSCI01364561.jpg[/IMG][/URL]
Tam w przejściu, w drzwiach cały czas stoi Master

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Madziu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ale sie usmaialam z filmu, Toro jest rewelacyjny :lol: a Masterek to widze, ze wziac nieco zazdrosny o malego co? Pewnie tak jeszcze bedzie :cool3: Wymiziaj chlopakow :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pozdrawiam,[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Dagusia :buzi:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]Ale ten Torek jest szalony, strasznie się śmiałam z filmiku !! :loveu:
Ja musze czekać na małe brzdąca do końca maja...:loveu: :p A foty gdzie....? :mad: :evil_lol:
[/FONT][/COLOR]