misiaczek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='madziasto4'][IMG]http://images20.fotosik.pl/2/51525e5c15afe5e2.jpg[/IMG] [/quote] Oooo..chłopaki znowu koło siebie :lol:?Czyżby powoli Master zaczął akceptować Torka? [quote name='madziasto4']Ja bym wolała, żeby Toruś jednak sprzątanie zostawił mnie :razz: [/quote] A co??? Lubi posprzątać po sobie :evil_lol:??? Quote
madziasto4 Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='misiaczek'] Oooo..chłopaki znowu koło siebie :lol:?Czyżby powoli Master zaczął akceptować Torka? A co??? Lubi posprzątać po sobie :evil_lol:???[/QUOTE] Jak Toro zachowuje się normalnie czyli nie skacze, nie podgryza Mastera to jest OK, chłopaki się zgadzają i wszystko jest w porządku :razz: Właściwie to ogólnie jest w porządku, nie ma żadnej rywalizacji przy jedzeniu ani przy niczym innym :lol: Master się tylko denerwuje jak Torek dostaje głupawki i biega jak szalony, po drodze go podgryzając, skacząc, włażąc na niego :lol: Master wtedy pokazuje, że mu się to nie podoba i tyle :lol: A Toro się nieźle bawi, musi chociaż dotknąć zdenerwowanego Mastera i od razu w nogi :lol: A najlepiej jak się witają oba psiaki z nami, takie 2 szczurki wtedy machają ogonkami :loveu: Quote
Zuza96 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [COLOR=Magenta]Hej, hej słodziaki[/COLOR] Quote
madziasto4 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Zuza96'][COLOR=Magenta]Hej, hej słodziaki[/COLOR][/QUOTE] Cześć Zuza ;) Quote
dzasta Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Madziasto4 jak zwykle się nie zawiodłam bo są nowe fotki i mam czym oko nacieszyć a chłopaki razem super wyglądają :loveu: Zazdroszcze Ci tego spokoju Masterka i mam nadzieje ze mi sie tez taki spokojny egzemplarz trafi bo ja nie wiem czy przeżyje dwa :diabloti: pod jednym dachem a jeszcze diabełki z ADHD :shake: Quote
Nadia86 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ale Ty masz radosci przy tych psiaczkach...az zazdroszcze zawsze cos sie dzieje..fakt mi przy Fibuli tez zawsze ale to nie to co przy 2:) Quote
madziasto4 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='dzasta']Madziasto4 jak zwykle się nie zawiodłam bo są nowe fotki i mam czym oko nacieszyć a chłopaki razem super wyglądają :loveu: Zazdroszcze Ci tego spokoju Masterka i mam nadzieje ze mi sie tez taki spokojny egzemplarz trafi bo ja nie wiem czy przeżyje dwa :diabloti: pod jednym dachem a jeszcze diabełki z ADHD :shake:[/QUOTE] Master spokojny, za to Toreczek nadrabia ;) A co, Dżezik daje Ci w kość? :razz: Czy może mowa o 2 przyszłych diabełkach tj o buldożku i yorku? :cool3: [quote name='Nadia86']ale Ty masz radosci przy tych psiaczkach...az zazdroszcze zawsze cos sie dzieje..fakt mi przy Fibuli tez zawsze ale to nie to co przy 2:)[/QUOTE] Tak, to prawda, radości jest przy nich dużo :loveu: Więcej obowiązków, ale wszystko się rekompensuje :loveu: Przed chwilą zabrałam Torkowi skórkę z ziemniaka, musiał zwinąć z kuchni ;) Quote
madziasto4 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Toro nie ma 2 ząbka :p Właśnie wróciłam z nim ze spaceru z dziś zrobił siusiu pierwszy raz na dworze :multi: Quote
Xiara Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='madziasto4']Toro nie ma 2 ząbka :p Właśnie wróciłam z nim ze spaceru z dziś zrobił siusiu pierwszy raz na dworze :multi:[/quote] Gratulacje :razz: :multi: Quote
madziasto4 Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Xiara']Gratulacje :razz: :multi:[/QUOTE] Dzięki :lol: Jakieś pół godziny temu chłopaki poszaleli na moim łóżku :mad: Głupolki kochane :loveu: A przed chwilą Toro wlazł na mój stolik przy łóżku i wylizał pusty talerz po czymś :mad: Łajza łakoma ;) Trzeba być bardziej porządnym i wynosić naczynia do kuchni ;) Quote
AlKil Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='madziasto4']Trzeba być bardziej porządnym i wynosić naczynia do kuchni ;)[/quote] Albert nas dawno nauczył, że nie można zostawiać resztek pizzy i KFC na stołach i blatach a Killuś, że podłoga ma być czysta...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Jupi Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [img]http://images14.fotosik.pl/100/614cf860aba0e163.jpg[/img] piękna oprawa czarnego noseczka:loveu: Quote
Kasia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 cześć Madga :lol: zadroszczę Ci posiadania takiego małego Torka :loveu: :loveu: z tego jak o nim piszesz i jak go opisujesz to to taki słodki mały diabełek, z którego jest więcej radochy niż wnerwiania się... ach...może kiedyś też sobie sprawię takiego malca :lol: Quote
Nadia86 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Kurcze i teraz pozostaje nam myslec dlaczego te brzdace tak szybko nam rosna i sie zmieniaja w dorosle i "w miare" powazne psiaki:) Quote
madziasto4 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='AlKil']Albert nas dawno nauczył, że nie można zostawiać resztek pizzy i KFC na stołach i blatach a Killuś, że podłoga ma być czysta...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] A ludzie myślą, że jak się ma psa, to mieszkanie jest zarośnięte brudem:razz: A nasze psiaki na prawdę uczą nas porządku :cool3: [quote name='Jupi'][img]http://images14.fotosik.pl/100/614cf860aba0e163.jpg[/img] piękna oprawa czarnego noseczka:loveu:[/QUOTE] :lol: Nieskromnie przytaknę ;) [quote name='fidelek2']cześć Madga :lol: zadroszczę Ci posiadania takiego małego Torka :loveu: :loveu: z tego jak o nim piszesz i jak go opisujesz to to taki słodki mały diabełek, z którego jest więcej radochy niż wnerwiania się... ach...może kiedyś też sobie sprawię takiego malca :lol:[/QUOTE] Jest dokładnie tak jak piszesz :lol: Toro to po prostu taka kochana niedobrota :lol: [quote name='Nadia86']Kurcze i teraz pozostaje nam myslec dlaczego te brzdace tak szybko nam rosna i sie zmieniaja w dorosle i "w miare" powazne psiaki:)[/QUOTE] Noooo....Mój mały Toreczek też wcale nie jest już taki mały ;) Chociaż przyznam szczerze, że jak Torek miewa dni szalonych pomysłów to pytam się w duchu kiedy on będzie taki duży i mądry jak Master :lol: Quote
madziasto4 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='Guffi']Widzisz, widzisz, znowu tu wróciłam:p[/QUOTE] Cieszę się niezmiernie :cool3: Quote
Guffi Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='madziasto4']Cieszę się niezmiernie :cool3:[/quote] No myślę:mad: Quote
madziasto4 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='Guffi']No myślę:mad:[/QUOTE] :eviltong: [COLOR="Red"][SIZE="3"][B]FILM[/B][/SIZE][/COLOR] [URL=http://s131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/?action=view¤t=DSCI01364561.flv][IMG]http://i131.photobucket.com/albums/p301/madziasto4/th_DSCI01364561.jpg[/IMG][/URL] Tam w przejściu, w drzwiach cały czas stoi Master Quote
madziasto4 Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 [quote name='Guffi']Jaki on jest ruchliwy:crazyeye:[/QUOTE] Haha a co Ty myślałaś :razz: Czasami mu 'odpala' i tak lata po mieszkaniu :eviltong: Quote
misiaczek Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Hi hi...ale sie uśmiałam z filmiku :evil_lol:.U mnie taka głupawka jest obowiązkowa co wieczór :evil_lol:. Quote
Daga_i_Oskar Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Madziu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Ale sie usmaialam z filmu, Toro jest rewelacyjny :lol: a Masterek to widze, ze wziac nieco zazdrosny o malego co? Pewnie tak jeszcze bedzie :cool3: Wymiziaj chlopakow :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pozdrawiam,[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Dagusia :buzi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Kasia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 cześć Madziu :multi: filmik rewelacyjny, chyba Ci ukradnę tego małego brzdąca :eviltong: :eviltong: Quote
Zuza96 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]Ale ten Torek jest szalony, strasznie się śmiałam z filmiku !! :loveu: Ja musze czekać na małe brzdąca do końca maja...:loveu: :p A foty gdzie....? :mad: :evil_lol: [/FONT][/COLOR] Quote
Recommended Posts