Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Nieeeee, ja je [B]JUŻ[/B] nadrobiłam i stąd moja wiedza!
Zaleglości miałam od soboty wieczorem do dzisiaj ...
Pzdr.[/QUOTE]
Aaaaa, już rozumiem

[quote name='dzasta']Ale fajne zdjątka są :loveu: A filmik też superowski :loveu:
Hihihihi Masterek już się niecierpliwi i chce żeby już Torek zszedł o niego :evil_lol:[/QUOTE]
Dzięki :loveu:
Coraz częściej się tak ganiają :razz:

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Madziu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Zaczne od super filmikow, niezle wariatunki :loveu: ale az chcialoby sie miec takich jak najwiecej :loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A teraz pytanie? Ile Torus wazy? Bo wciaz wydaje mi sie taki malusi hihi :lol: no i ile on juz ma bo przyznam szczerze, ze sie pogubilam :oops: bo zaleglosci sa a nie ma czasu ich nadrabiac :shake: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pozdrawiamy ;)[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Kope lat :multi:

Toro ma 4,5 miesiąca prawie i waży skubaniec 1,8 kg. Świeżo ważony wczoraj :) A pamiętasz ile Oskar ważył w jego wieku może? :roll:

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Madziu za cholere nie moge sobie przypomniec ile Oskar wazyl :eviltong: ale wiesz z Oskarka to taki solidny York :loveu: :lol: Jak był mały ważylismy go co tydzien, potem raz w miesiacu a jak skonczyl sie rok, czyli on mial ok 6 m-cy to kalendarz przez pomylke zostal wyrzucony i wszelkie zapisane dane sa nie do odzyskania :placz:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Madziu za cholere nie moge sobie przypomniec ile Oskar wazyl :eviltong: ale wiesz z Oskarka to taki solidny York :loveu: :lol: Jak był mały ważylismy go co tydzien, potem raz w miesiacu a jak skonczyl sie rok, czyli on mial ok 6 m-cy to kalendarz przez pomylke zostal wyrzucony i wszelkie zapisane dane sa nie do odzyskania :placz:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]
Tak myślałam, bo ja też, nawt nie to, że nie pamietam, ja po prostu nie mam pojęcia, bo nie zapisywałam:eviltong: Ważyłam Mastera regularnie, wagę przyjęłam do wiadomości i wylatywała mi z głowy :eviltong:

Toro 4 m-czny waży 1,8 kg, a Master 2,3 kg i wydaje mi się, że Toro będzie chyba większy od Masterka troche :lol:

Posted

[quote name='madziasto4']No tak, przecież szalik i chustka to to samo :splat: :evil_lol: [/quote]

Ojjj tam to tylko inny kształt:evil_lol:

[quote name='madziasto4']
Po nazwi..po nicku to po pysku :x :evil_lol:

Tak :cool3:
[/quote]
:scared:
Dobrze wszechwiedząca Magdaleno :evil_lol:

A mi sie już ferie skończyły, ale będę miała cały lipiec i sierpień wolny :p

Ooo :cool3: Ty też francuskojęzyczna? :cool3:[/quote]

gdzie tam :diabloti: wygrzebałam gdzieś stary słownik i udaje Francuzke:evil_lol:

Przepraszam za tamten post, ale niechcący nacisnełam na zatwierdzenie i szybko wyłączyłam strone, ale sie dodało:roll: juz skasowalam

Posted

[quote name='Pati i Daisy']
Dobrze wszechwiedząca Magdaleno :evil_lol:

ale będę miała cały lipiec i sierpień wolny :p

gdzie tam :diabloti: wygrzebałam gdzieś stary słownik i udaje Francuzke:evil_lol:

[/QUOTE]
Nooo, tak od razu inaczej :cool3:

No to nie jesteś wyjątkiem:roflt: lipiec i sierpień to i ja mam wolny :lol:

Haha cwaniara :evil_lol: A ja się nabrałam :diabloti:

Posted

[quote name='madziasto4']Nooo, tak od razu inaczej :cool3:

No to nie jesteś wyjątkiem:roflt: lipiec i sierpień to i ja mam wolny :lol:

Haha cwaniara :evil_lol: A ja się nabrałam :diabloti:[/quote]

no to sie napatrz, bo dobroci sie mogą zawsze skończyć:diabloti:

ooo Ty też masz wtedy wolne?:cool3: to nowość bo wszyscy chyba nie mają:p myslalam, że tylko ja będe leniuchować w te dwa miesiące:evil_lol:

cwaniara... jak zawsze :multi: :lol:

Posted

[quote name='Pati i Daisy']no to sie napatrz, bo dobroci sie mogą zawsze skończyć:diabloti: [/quote]
Taaaak? To ja Wam nie pokażę więcej zdjęć :diabloti:

[quote name='Pati i Daisy']ooo Ty też masz wtedy wolne?:cool3: to nowość bo wszyscy chyba nie mają:p myslalam, że tylko ja będe leniuchować w te dwa miesiące:evil_lol:[/QUOTE]
Dobrze się czujesz? :cool3:

Posted

[quote name='madziasto4']Taaaak? To ja Wam nie pokażę więcej zdjęć :diabloti:

Dobrze się czujesz? :cool3:[/quote]

O nie nie! :placz: Tylko nie takie tortury! :placz: Nie bądź bez serca miej litość:placz:
No dobrze będą dobroci, będą wszechwiedząca Magdalenko :roll: :eviltong:
:chaos:

Źle się czuję musze wziąść lek (foty Twoich psiaków:evil_lol: )

PS. Mr. MASTER - york brytan oraz mały TORO mają już 200 stron w galerii, gratuluję:p

Posted

[quote name='Pati i Daisy']O nie nie! :placz: Tylko nie takie tortury! :placz: Nie bądź bez serca miej litość:placz:
No dobrze będą dobroci, będą wszechwiedząca Magdalenko :roll: :eviltong:
:chaos:

Źle się czuję musze wziąść lek (foty Twoich psiaków:evil_lol: )

PS. Mr. MASTER - york brytan oraz mały TORO mają już 200 stron w galerii, gratuluję:p[/QUOTE]
Bę-dę bez ser-ca, sialalalalala :evil_lol: :diabloti:

Oj fotek to już dziś niestety nie będzie, bo piszę na laptopie, bo internet w dużym komputerze (duży to w moim języku stacjonarny :eviltong: )szwankuje :angryy:

Rzeczywiscie 200 stron :laola: :cunao:

[quote name='madzia i medor']Cholera, ale z Was gaduły:shake: :shake: :evil_lol:
Bardzo fajny filmik i foteczki również:multi:[/QUOTE]
Hyhy :evil_lol: Toż musi sobie człowiek trochę pogadać :evil_lol:
Mam jeszcze 1 filmik, ale wstawię jutro :eviltong:

Posted

Oj bedzie wiekszy bedzie ...moja miala skok wzrostu wlasnie w wieku 4 miesiecy tak ze poleciala i w gore w cm i waga i wazy 3.5 kg a dalej ydaje sie chudziutka. ale waga wtedy szybko poszla w gore po 4 m i chyba wazyla podobnie jak Toro

Posted

oszszsz cholercia ale z Was baby-gaduły :evil_lol: ...pół dnia człowieka nie ma a stron do nadrobienia masa :crazyeye: :crazyeye: no ale juz jestem na bierząco :p

filmik obejrzany - ekstra :lol:
gratulacje zaliczenia 200 stronki :lol:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Hej Madzia!
Ale super filmik:multi: To Master tak szczeka zajadle na Torka?:loveu:

A maly caly czas z tym szalikiem:evil_lol:[/QUOTE]
No :p Szczeka :p Ale tylko jak się wściekają, normalnie to jest spokojnie :lol:

[quote name='Nadia86']Oj bedzie wiekszy bedzie ...moja miala skok wzrostu wlasnie w wieku 4 miesiecy tak ze poleciala i w gore w cm i waga i wazy 3.5 kg a dalej ydaje sie chudziutka. ale waga wtedy szybko poszla w gore po 4 m i chyba wazyla podobnie jak Toro[/QUOTE]
No właśnie Toro też tak gwałtownie jakiś większy się zrobił :cool3:
Master będzie miał kompleksy :placz:

[quote name='fidelek2']oszszsz cholercia ale z Was baby-gaduły :evil_lol: ...pół dnia człowieka nie ma a stron do nadrobienia masa :crazyeye: no ale juz jestem na bierząco :p

filmik obejrzany - ekstra
gratulacje zaliczenia 200 stronki [/QUOTE]
A to Pati taka nienagadana :niewiem: :evil_lol:

Dzięki :loveu:
[quote name='basiulka22tychy'][B][I]U nas tez 200 :) gratuluje :)[/I][/B][/QUOTE]
Zaraz do Was lecę przekonać się czy mówisz prawdę z tą 200 stroną :diabloti:

[quote name='nadzieja']Witamy:) ciesze sie ze odnalazlam blog Yorko- kumpla Aviego:) pozdrawiamy serdecznie i gratulacje rekordowej stronki:)[/QUOTE]
Witaj Nadziejo :) I dzięuję za gratulacje :p

[quote name='Zuza96'][COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]gratulacje :laola:[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
Dzięki :p

[quote name='Pati i Daisy']:watpliwy:[/QUOTE]
Co tam mamroczesz? :evil_lol:

P.S. Limit emotikonek :angryy:

Posted

A to Pati taka nienagadana :niewiem: :evil_lol: [/quote]
:stormy-sad:
Chcesz się bić, chcesz?! :-x :eviltong: :eviltong: :eviltong:
Ta to tylko by zganiała jak nie na niewinne psy to na mnie :shake: :D
Co tam mamroczesz? :evil_lol:
[/quote]
Tajemnica :cool3:

Posted

[quote name='Pati i Daisy']:stormy-sad:
Chcesz się bić, chcesz?! :-x :eviltong: :eviltong: :eviltong:
Ta to tylko by zganiała jak nie na niewinne psy to na mnie :shake: :D
[/QUOTE]
No masz, masz, fotki :eviltong: Napatrz się to Ci złość minie :p
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images14.fotosik.pl/81/9c6af9bfc8dc6d9d.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images14.fotosik.pl/81/8bcb811359d71b5b.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images14.fotosik.pl/81/93c3159dbb1bb373.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images14.fotosik.pl/81/9a208a80290db6ab.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images14.fotosik.pl/81/93c3159dbb1bb373.jpg[/IMG][/URL]
[/quote]

a to to co :crazyeye::crazyeye: czyżby Master potrafił okręcać głowę o 360 stopni....:diabloti:

Guest Kamcia_14
Posted

[B][I]Hej dziewczyny :evil_lol:. Widzę że kłócicie się o foty :evil_lol:. [/I][/B]
[B][I]Ja wiedziałam że o zdjęcie CHŁOPAKÓW to się można kłocić ale nie tak :evil_lol:. [/I][/B]

Posted

[quote name='fidelek2']a to to co :crazyeye::crazyeye: czyżby Master potrafił okręcać głowę o 360 stopni....:diabloti:[/QUOTE]
:megagrin: Mam psa robota :lol:

[quote name='Kamcia_14']
[B][I]Hej dziewczyny :evil_lol:. Widzę że kłócicie się o foty :evil_lol:. [/I][/B]

[B][I]Ja wiedziałam że o zdjęcie CHŁOPAKÓW to się można kłocić ale nie tak :evil_lol:. [/I][/B][/QUOTE]
Cześć Kamcia :p
My się kłócimy? Nieeeee :shake: To nie my :eviltong: