madziasto4 Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Asiaczek']Nieeeee, ja je [B]JUŻ[/B] nadrobiłam i stąd moja wiedza! Zaleglości miałam od soboty wieczorem do dzisiaj ... Pzdr.[/QUOTE] Aaaaa, już rozumiem [quote name='dzasta']Ale fajne zdjątka są :loveu: A filmik też superowski :loveu: Hihihihi Masterek już się niecierpliwi i chce żeby już Torek zszedł o niego :evil_lol:[/QUOTE] Dzięki :loveu: Coraz częściej się tak ganiają :razz: [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Madziu :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Zaczne od super filmikow, niezle wariatunki :loveu: ale az chcialoby sie miec takich jak najwiecej :loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]A teraz pytanie? Ile Torus wazy? Bo wciaz wydaje mi sie taki malusi hihi :lol: no i ile on juz ma bo przyznam szczerze, ze sie pogubilam :oops: bo zaleglosci sa a nie ma czasu ich nadrabiac :shake: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pozdrawiamy ;)[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Kope lat :multi: Toro ma 4,5 miesiąca prawie i waży skubaniec 1,8 kg. Świeżo ważony wczoraj :) A pamiętasz ile Oskar ważył w jego wieku może? :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Madziu za cholere nie moge sobie przypomniec ile Oskar wazyl :eviltong: ale wiesz z Oskarka to taki solidny York :loveu: :lol: Jak był mały ważylismy go co tydzien, potem raz w miesiacu a jak skonczyl sie rok, czyli on mial ok 6 m-cy to kalendarz przez pomylke zostal wyrzucony i wszelkie zapisane dane sa nie do odzyskania :placz:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
madziasto4 Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Madziu za cholere nie moge sobie przypomniec ile Oskar wazyl :eviltong: ale wiesz z Oskarka to taki solidny York :loveu: :lol: Jak był mały ważylismy go co tydzien, potem raz w miesiacu a jak skonczyl sie rok, czyli on mial ok 6 m-cy to kalendarz przez pomylke zostal wyrzucony i wszelkie zapisane dane sa nie do odzyskania :placz:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Tak myślałam, bo ja też, nawt nie to, że nie pamietam, ja po prostu nie mam pojęcia, bo nie zapisywałam:eviltong: Ważyłam Mastera regularnie, wagę przyjęłam do wiadomości i wylatywała mi z głowy :eviltong: Toro 4 m-czny waży 1,8 kg, a Master 2,3 kg i wydaje mi się, że Toro będzie chyba większy od Masterka troche :lol: Quote
madziasto4 Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Pati i Daisy']gdzie tam :diabloti: wygrzebałam gdzie[/QUOTE] A już myślałam ;) Quote
Pati i Daisy Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='madziasto4']No tak, przecież szalik i chustka to to samo :splat: :evil_lol: [/quote] Ojjj tam to tylko inny kształt:evil_lol: [quote name='madziasto4'] Po nazwi..po nicku to po pysku :x :evil_lol: Tak :cool3: [/quote] :scared: Dobrze wszechwiedząca Magdaleno :evil_lol: A mi sie już ferie skończyły, ale będę miała cały lipiec i sierpień wolny :p [quote name='madziasto4'] Ooo :cool3: Ty też francuskojęzyczna? :cool3:[/quote] gdzie tam :diabloti: wygrzebałam gdzieś stary słownik i udaje Francuzke:evil_lol: Przepraszam za tamten post, ale niechcący nacisnełam na zatwierdzenie i szybko wyłączyłam strone, ale sie dodało:roll: juz skasowalam Quote
madziasto4 Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Pati i Daisy'] Dobrze wszechwiedząca Magdaleno :evil_lol: ale będę miała cały lipiec i sierpień wolny :p gdzie tam :diabloti: wygrzebałam gdzieś stary słownik i udaje Francuzke:evil_lol: [/QUOTE] Nooo, tak od razu inaczej :cool3: No to nie jesteś wyjątkiem:roflt: lipiec i sierpień to i ja mam wolny :lol: Haha cwaniara :evil_lol: A ja się nabrałam :diabloti: Quote
Pati i Daisy Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='madziasto4']Nooo, tak od razu inaczej :cool3: No to nie jesteś wyjątkiem:roflt: lipiec i sierpień to i ja mam wolny :lol: Haha cwaniara :evil_lol: A ja się nabrałam :diabloti:[/quote] no to sie napatrz, bo dobroci sie mogą zawsze skończyć:diabloti: ooo Ty też masz wtedy wolne?:cool3: to nowość bo wszyscy chyba nie mają:p myslalam, że tylko ja będe leniuchować w te dwa miesiące:evil_lol: cwaniara... jak zawsze :multi: :lol: Quote
madziasto4 Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Pati i Daisy']no to sie napatrz, bo dobroci sie mogą zawsze skończyć:diabloti: [/quote] Taaaak? To ja Wam nie pokażę więcej zdjęć :diabloti: [quote name='Pati i Daisy']ooo Ty też masz wtedy wolne?:cool3: to nowość bo wszyscy chyba nie mają:p myslalam, że tylko ja będe leniuchować w te dwa miesiące:evil_lol:[/QUOTE] Dobrze się czujesz? :cool3: Quote
Pati i Daisy Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 [quote name='madziasto4']Taaaak? To ja Wam nie pokażę więcej zdjęć :diabloti: Dobrze się czujesz? :cool3:[/quote] O nie nie! :placz: Tylko nie takie tortury! :placz: Nie bądź bez serca miej litość:placz: No dobrze będą dobroci, będą wszechwiedząca Magdalenko :roll: :eviltong: :chaos: Źle się czuję musze wziąść lek (foty Twoich psiaków:evil_lol: ) PS. Mr. MASTER - york brytan oraz mały TORO mają już 200 stron w galerii, gratuluję:p Quote
Medorowa Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Cholera, ale z Was gaduły:shake: :shake: :evil_lol: Bardzo fajny filmik i foteczki również:multi: Quote
madziasto4 Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 [quote name='Pati i Daisy']O nie nie! :placz: Tylko nie takie tortury! :placz: Nie bądź bez serca miej litość:placz: No dobrze będą dobroci, będą wszechwiedząca Magdalenko :roll: :eviltong: :chaos: Źle się czuję musze wziąść lek (foty Twoich psiaków:evil_lol: ) PS. Mr. MASTER - york brytan oraz mały TORO mają już 200 stron w galerii, gratuluję:p[/QUOTE] Bę-dę bez ser-ca, sialalalalala :evil_lol: :diabloti: Oj fotek to już dziś niestety nie będzie, bo piszę na laptopie, bo internet w dużym komputerze (duży to w moim języku stacjonarny :eviltong: )szwankuje :angryy: Rzeczywiscie 200 stron :laola: :cunao: [quote name='madzia i medor']Cholera, ale z Was gaduły:shake: :shake: :evil_lol: Bardzo fajny filmik i foteczki również:multi:[/QUOTE] Hyhy :evil_lol: Toż musi sobie człowiek trochę pogadać :evil_lol: Mam jeszcze 1 filmik, ale wstawię jutro :eviltong: Quote
Magda Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Hej Madzia! Ale super filmik:multi: To Master tak szczeka zajadle na Torka?:loveu: A maly caly czas z tym szalikiem:evil_lol: Quote
Nadia86 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Oj bedzie wiekszy bedzie ...moja miala skok wzrostu wlasnie w wieku 4 miesiecy tak ze poleciala i w gore w cm i waga i wazy 3.5 kg a dalej ydaje sie chudziutka. ale waga wtedy szybko poszla w gore po 4 m i chyba wazyla podobnie jak Toro Quote
Kasia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 oszszsz cholercia ale z Was baby-gaduły :evil_lol: ...pół dnia człowieka nie ma a stron do nadrobienia masa :crazyeye: :crazyeye: no ale juz jestem na bierząco :p filmik obejrzany - ekstra :lol: gratulacje zaliczenia 200 stronki :lol: Quote
Basia&Safi Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [B][I]U nas tez 200 :):):):):) gratuluje :):):)[/I][/B] Quote
nadzieja Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Witamy:) ciesze sie ze odnalazlam blog Yorko- kumpla Aviego:) pozdrawiamy serdecznie i gratulacje rekordowej stronki:) Quote
Zuza96 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]gratulacje :laola:[/FONT][/COLOR] Quote
Pati i Daisy Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='madziasto4']Bę-dę bez ser-ca, sialalalalala :evil_lol: :diabloti: [/quote] :watpliwy: Quote
madziasto4 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='Magda_Miki']Hej Madzia! Ale super filmik:multi: To Master tak szczeka zajadle na Torka?:loveu: A maly caly czas z tym szalikiem:evil_lol:[/QUOTE] No :p Szczeka :p Ale tylko jak się wściekają, normalnie to jest spokojnie :lol: [quote name='Nadia86']Oj bedzie wiekszy bedzie ...moja miala skok wzrostu wlasnie w wieku 4 miesiecy tak ze poleciala i w gore w cm i waga i wazy 3.5 kg a dalej ydaje sie chudziutka. ale waga wtedy szybko poszla w gore po 4 m i chyba wazyla podobnie jak Toro[/QUOTE] No właśnie Toro też tak gwałtownie jakiś większy się zrobił :cool3: Master będzie miał kompleksy :placz: [quote name='fidelek2']oszszsz cholercia ale z Was baby-gaduły :evil_lol: ...pół dnia człowieka nie ma a stron do nadrobienia masa :crazyeye: no ale juz jestem na bierząco :p filmik obejrzany - ekstra gratulacje zaliczenia 200 stronki [/QUOTE] A to Pati taka nienagadana :niewiem: :evil_lol: Dzięki :loveu: [quote name='basiulka22tychy'][B][I]U nas tez 200 :) gratuluje :)[/I][/B][/QUOTE] Zaraz do Was lecę przekonać się czy mówisz prawdę z tą 200 stroną :diabloti: [quote name='nadzieja']Witamy:) ciesze sie ze odnalazlam blog Yorko- kumpla Aviego:) pozdrawiamy serdecznie i gratulacje rekordowej stronki:)[/QUOTE] Witaj Nadziejo :) I dzięuję za gratulacje :p [quote name='Zuza96'][COLOR=Magenta][FONT=Comic Sans MS]gratulacje :laola:[/FONT][/COLOR][/QUOTE] Dzięki :p [quote name='Pati i Daisy']:watpliwy:[/QUOTE] Co tam mamroczesz? :evil_lol: P.S. Limit emotikonek :angryy: Quote
Pati i Daisy Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='madziasto4'] A to Pati taka nienagadana :niewiem: :evil_lol: [/quote] :stormy-sad: Chcesz się bić, chcesz?! :-x :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ta to tylko by zganiała jak nie na niewinne psy to na mnie :shake: :D [quote name='madziasto4'] Co tam mamroczesz? :evil_lol: [/quote] Tajemnica :cool3: Quote
madziasto4 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='Pati i Daisy']:stormy-sad: Chcesz się bić, chcesz?! :-x :eviltong: :eviltong: :eviltong: Ta to tylko by zganiała jak nie na niewinne psy to na mnie :shake: :D [/QUOTE] No masz, masz, fotki :eviltong: Napatrz się to Ci złość minie :p [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images14.fotosik.pl/81/9c6af9bfc8dc6d9d.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images14.fotosik.pl/81/8bcb811359d71b5b.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images14.fotosik.pl/81/93c3159dbb1bb373.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images14.fotosik.pl/81/9a208a80290db6ab.jpg[/IMG][/URL] Quote
Kasia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='madziasto4'] [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images14.fotosik.pl/81/93c3159dbb1bb373.jpg[/IMG][/URL] [/quote] a to to co :crazyeye::crazyeye: czyżby Master potrafił okręcać głowę o 360 stopni....:diabloti: Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [B][I]Hej dziewczyny :evil_lol:. Widzę że kłócicie się o foty :evil_lol:. [/I][/B] [B][I]Ja wiedziałam że o zdjęcie CHŁOPAKÓW to się można kłocić ale nie tak :evil_lol:. [/I][/B] Quote
madziasto4 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='fidelek2']a to to co :crazyeye::crazyeye: czyżby Master potrafił okręcać głowę o 360 stopni....:diabloti:[/QUOTE] :megagrin: Mam psa robota :lol: [quote name='Kamcia_14'] [B][I]Hej dziewczyny :evil_lol:. Widzę że kłócicie się o foty :evil_lol:. [/I][/B] [B][I]Ja wiedziałam że o zdjęcie CHŁOPAKÓW to się można kłocić ale nie tak :evil_lol:. [/I][/B][/QUOTE] Cześć Kamcia :p My się kłócimy? Nieeeee :shake: To nie my :eviltong: Quote
Pati i Daisy Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Złosć mineła :lol: [quote name='madziasto4'] My się kłócimy? Nieeeee :shake: To nie my :eviltong:[/quote] To napewno nie my ;) Quote
Recommended Posts