madziasto4 Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [SIZE="3"][B][COLOR="DarkSlateBlue"]USZY STOJĄ! TORKOWI STOJĄ USZY![/COLOR][/B][/SIZE]:multi: Quote
madziasto4 Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Magda_Miki']Trzeba im zaaplikowac duuza dawke:mad: madziu kiedy masz ferie?[/QUOTE] Tylko jak :razz: W połowie lutego :roll: Quote
Kasia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='madziasto4'][SIZE=3][B][COLOR=DarkSlateBlue] USZY STOJĄ! TORKOWI STOJĄ USZY![/COLOR][/B][/SIZE]:multi: [/quote] [SIZE=3]jaka euforia [/SIZE]:evil_lol: ale i tak gratulujemy - nie wszystkim yoraskom uszy stają :p Quote
Xiara Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='madziasto4'][SIZE=3][B][COLOR=darkslateblue]USZY STOJĄ! TORKOWI STOJĄ USZY![/COLOR][/B][/SIZE]:multi:[/quote] Super!! :cool3: :multi: :lol: Quote
madziasto4 Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='fidelek2'][SIZE=3]jaka euforia [/SIZE]:evil_lol: ale i tak gratulujemy - nie wszystkim yoraskom uszy stają :p[/QUOTE] No co :eviltong: Tym bardziej się cieszę :p [quote name='Xiara']Super!! :cool3: :multi: :lol:[/QUOTE] :multi: Quote
dzasta Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Graty z okazji Ucholi :multi: A wiecie że ta choroba na kolejnego psa to jest naprawde bardzo zaraźliwa nawet powiedziałabym że nieuleczalna :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='dzasta']Graty z okazji Ucholi :multi: A wiecie że ta choroba na kolejnego psa to jest naprawde bardzo zaraźliwa nawet powiedziałabym że nieuleczalna :evil_lol:[/QUOTE] Dziękujemy :Rose: Haha racja, racja :cool3: Quote
Magda Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='madziasto4'][SIZE=3][B][COLOR=DarkSlateBlue]USZY STOJĄ! TORKOWI STOJĄ USZY![/COLOR][/B][/SIZE]:multi:[/quote] Madziu ja wlasnie widzialam na zdjeciach w rameczkach, ze ucholki stoja i juz mialam pisac, ale cos sie nie udalo...:mad:znowu forum sie zacina. Ojej...od polowy lutego:shake: cholibcia. Wiesz, ze przeszlo mi przez mysl wybrac sie do Was?:razz: Quote
Zuza96 Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 :Rose: [COLOR=Red][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]Gratulacje stojących uszu !!![/SIZE][/FONT][/COLOR] Quote
madziasto4 Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Magda_Miki']Madziu ja wlasnie widzialam na zdjeciach w rameczkach, ze ucholki stoja i juz mialam pisac, ale cos sie nie udalo...:mad:znowu forum sie zacina. Ojej...od polowy lutego:shake: cholibcia. Wiesz, ze przeszlo mi przez mysl wybrac sie do Was?:razz:[/QUOTE] Taaaa...teraz mówi cawaniara, że zauważyła wczesniej :diabloti: Akurat :obrazic: Taaaaak? :cool3: To przyjeżdżaj :p A Ty kiedy masz ferie? Quote
Jupi Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [B][SIZE=3]Gratuluje stojących uszu[/SIZE][/B]:laola: Quote
madziasto4 Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Zuza96']:Rose: [COLOR=Red][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5]Gratulacje stojących uszu !!![/SIZE][/FONT][/COLOR][/QUOTE] [quote name='Jupi'][B][SIZE=3]Gratuluje stojących uszu[/SIZE][/B]:laola:[/QUOTE] [CENTER]Dzię - ku - je - my :lol: [/CENTER] Quote
Guffi Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Cześć! Wlazłam dopiero teraz, bo mnie dopołudnia nie bylo w domu. No i także... [SIZE=6][COLOR=darkorange][I]Gratuluję stojących uszu![/I][/COLOR][/SIZE] Quote
madziasto4 Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Guffi']Cześć! Wlazłam dopiero teraz, bo mnie dopołudnia nie bylo w domu. No i także... [SIZE=6][COLOR=darkorange][I]Gratuluję stojących uszu![/I][/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Cześć :) Dziekujemy :multi: Hihi ale sensacja się zrobiła z uszek :lol: Quote
Meritt Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Ładniochy:) GRATULACJE DLA USZEK:))))))))!!!!!!! Quote
Asiaczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='madziasto4']Haha :lol: Uwaga dogomaniacy, zarażamy :cool3:[/quote] Wydaje mi się, że nie tylko yoraski zarażają...:evil_lol: Pzdr. Quote
Kasia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 niedługo zacznie sie trzecia strona na temat stojących ucholi i gratulacji :evil_lol::evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='fidelek2']4 miechy skończone a ino trzy babeczki upieczone i to jeszcze z trzema świeczuszkami każda - ni jak licząc nie wychodzi mi 4 :hmmmm::hmmmm: [/quote] 3 babeczki i 9 świeczek = 12 12 : 3 = 4 :multi: A maluchy już stoją:multi: , też oczywiście dołączam sie do gratulacji:cool3: Quote
madziasto4 Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Meritt']Ładniochy:) GRATULACJE DLA USZEK:))))))))!!!!!!![/QUOTE] Witamy u nas :multi: [quote name='Asiaczek']Wydaje mi się, że nie tylko yoraski zarażają...:evil_lol: Pzdr.[/QUOTE] :lol: :lol: [quote name='fidelek2']niedługo zacznie sie trzecia strona na temat stojących ucholi i gratulacji :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Dobrze, dobrze :cool3: Ja tu sobie zapisuję kto nam gratulował, a kto jeszcze nie :cool3: :diabloti: Quote
Asiaczek Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 No to ja nie GRATULUĘ stojących uszków...:evil_lol: Pzdr. Quote
madziasto4 Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Pati i Daisy']3 babeczki i 9 świeczek = 12 12 : 3 = 4 :multi: A maluchy już stoją:multi: , też oczywiście dołączam sie do gratulacji:cool3:[/QUOTE] Łaaał, Pati cóż za złożony rachunek :cool3: Dziękujemy :eviltong: Quote
Pati i Daisy Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 O o i zaczelam 3 strone o uszkach :lol: Quote
madziasto4 Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 [quote name='Asiaczek']No to ja nie GRATULUĘ stojących uszków...:evil_lol: Pzdr.[/QUOTE] Ojjj, bo się pogniewamy :evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='madziasto4']Łaaał, Pati cóż za złożony rachunek :cool3: Dziękujemy :eviltong:[/quote] oj dziękuje :cool3: przez przypadek to "odkryłam" :lol: Quote
Kasia Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 [quote name='Pati i Daisy'] 3 babeczki i 9 świeczek = 12 12 : 3 = 4 :multi: [/quote] hahahahahahha...też do tego doszłam, ale najpierw napisałam a potem policzyłam i doliczyłam sie ale nie chciałam już tego pisać :eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts