Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madziasto4']
TORUŃ właśnie narobił kupke do miski z wodą :lol: Bunt jaki cy co? :evil_lol:
Ale że trafił skubany! :lol:
[/quote]

:roflt::roflt: ten to ma pomysły
wesoło u Ciebie w domku musi być :lol:

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

O! O! O! Dokładnie! :lol:

Najczęściej jest tak: Toro jest na łóżku i się bawi czymś, Master wchodzi do pokoju i człapie powoli, Toro jak tylko to usłyszy, momentalnie puszcza zabawkę, skrada się powoli do brzegu łóżka, czeka, aż nieświadomy niczego Master się zbliży i skacze obok Mastera i go zaczepia albo próbuje go kłapnąć z łóżka :mad:
[/quote]

ale pewnie za jakis czas jak TORUŃ troszkę "zmądrzeje" to będą z nich przyjaciele jak się patrzy :lol: jeden nie będzie odstępował drugiego na krok...

Posted

[quote name='fidelek2']ale pewnie za jakis czas jak TORUŃ troszkę "zmądrzeje" to będą z nich przyjaciele jak się patrzy :lol: jeden nie będzie odstępował drugiego na krok...[/QUOTE]
Mam taką nadzieję :roll:
Mam nadzieję, że jak już zgubi zęby to mu te głupoty i podgryzanie Mastera przejdą :mad:

Posted

[quote name='misiaczek']Ciężkie jest życie starszego :eviltong:.
A małe diablatko Toruń,może wyrosnie z podgryzania Masterka za jakiś rok ;):lol:.[/QUOTE]
:mdleje: To Master się wykończy nerwowo przez ten rok :lol:

A Twoje psiurki w jakim są wieku?

Posted

Jak tak dalej pójdzie Masterek będzie musiał jechać na lekach uspokajających bo nerwowo nie zniesie pomysłów i brykania :angryy: Torusia jak on takie żywe sreberko jest :evil_lol:

Posted

[quote name='dzasta']No to jeszcze jeden powód do uciechy :loveu: Chłopaki jak zwykle pięknie wyglądają i jak słodko :loveu:[/QUOTE]
[quote name='misiaczek']Chłopaki słodziaki :loveu:[/QUOTE]
[quote name='Pati i Daisy']Jak ślicznie, nie moge sie napatrzeć na to zdjęcie:loveu:[/QUOTE]
:loveu: :loveu:

[quote name='Nadia86']Sliczniaste chlopaki:)strasznie ladnie Ci pozuja zanim ja mojej zrobie ladne zdjecie to musze sie nagodzic z aparatem i zazwyczaj z 50 zdjec wybieram 3 na ktorych w miare normalnie wyszla:D[/QUOTE]
Cześć Nadia! :multi:
Oj ja też masę zdjęć usuwam, ale mówie Ci, ufocenie jednego psa to pikuś, w porównaniu z dwoma :evil_lol: w tym jeden to postrzelony Toro :diabloti:

Właśnie wróciliśmy ze sklepu, pojechaliśmy tylko po masło, a wróciliśmy z pełnymi siatami :evil_lol: Czasami się śmiejemy, że to nasze mieszkanie to chyba z gumy, że się wszystko mieści :lol:

Posted

[quote name='Jupi']
ale słodziak:loveu:[/QUOTE]
Czeeeść Jupi :multi: To znaczy Magda ;)

A Twoi chłopcy od początku się dobrze dogadywali?

[quote name='dzasta']Jak tak dalej pójdzie Masterek będzie musiał jechać na lekach uspokajających bo nerwowo nie zniesie pomysłów i brykania :angryy: Torusia jak on takie żywe sreberko jest :evil_lol:[/QUOTE]
Dokładnie :diabloti:

A ciekawa jestem jak będzie się zachowywał w stosunku do Mastera na dworze :razz:

Posted

Zapomniałabym :splat:

:BIG:[SIZE="3"][B][COLOR="DarkOrchid"]TORO kończy dzisiaj 4 miesiące[/COLOR][/B][/SIZE] :BIG:

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10601;104/st/20060919/e/Toro/dt/7/k/bfb5/event.png[/img]

Posted

:smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol:

Wszystkiego naj Torusiu z okazji 4 miesięcznicy i życze CI żebyś wreszcie przestał jak najszybciej napastować Masterka swoimi pomysłami szczenięcymi hihihih :bday:

:smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol:

Posted

Zapomniałabym :splat:

:BIG:[SIZE=3][B][COLOR=DarkOrchid]TORO kończy dzisiaj 4 miesiące[/COLOR][/B][/SIZE] :BIG:

[IMG]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10601;104/st/20060919/e/Toro/dt/7/k/bfb5/event.png[/IMG]
[/quote]

fiu fiu fiu kawaler rosnie jak się patrzy :evil_lol::evil_lol: prawie mężczyzna...:eviltong:

a ja zaś ciemnota pospolita zapytam - skąd wziełaś ten "kalendarz" psiowo-urodzinowy ??? :p

Posted

[quote name='fidelek2']fiu fiu fiu kawaler rosnie jak się patrzy :evil_lol::evil_lol: prawie mężczyzna...:eviltong:

a ja zaś ciemnota pospolita zapytam - skąd wziełaś ten "kalendarz" psiowo-urodzinowy ??? :p[/QUOTE]
Kasia, standardowo z zapytaniem :megagrin:
Wejdź Kasiu na [URL="www.tickerfactory.com"]www.tickerfactory.com
[/URL] ;) Wybierasz Birthday i dalej to już prosto ;)

Zaraz pewnie Ala przyjdzie i nam powie, że ona ma łatwiejszy sposób na taki kalendarzyk :evil_lol: :evil_lol: :lol:

Posted

Kasia, standardowo z zapytaniem :megagrin:
Wejdź Kasiu na [URL="http://www.tickerfactory.com"]www.tickerfactory.com
[/URL] ;) Wybierasz Birthday i dalej to już prosto ;)

Zaraz pewnie Ala przyjdzie i nam powie, że ona ma łatwiejszy sposób na taki kalendarzyk :evil_lol: :evil_lol: :lol:
[/quote]

wyciągnęłaś mi to z ust :evil_lol::evil_lol: Alutka, gdzie jesteś??? :evil_lol:

Magda ale nie masz pojęcia jak ja wiele sie dzisiaj nauczyłam :eviltong:

Posted

[quote name='fidelek2']wyciągnęłaś mi to z ust :evil_lol::evil_lol: Alutka, gdzie jesteś??? :evil_lol:

Magda ale nie masz pojęcia jak ja wiele sie dzisiaj nauczyłam :eviltong:[/QUOTE]
:evil_lol: :evil_lol:

Człowiek uczy się przez całe życie, nie? :lol:

Posted

Cześć!!!
Nie było mnie tu... to teraz już jestem:evil_lol: . Widzisz! Nie obraziłam się! Jaka ja jestem dobraaa!

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=darkorange][I]100 lat Toro!!![/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]
:smilecol: :cunao:

Posted

[quote name='Guffi']
Cześć!!!
Nie było mnie tu... to teraz już jestem:evil_lol: . Widzisz! Nie obraziłam się! Jaka ja jestem dobraaa!
[/quote]

zdrajczyni, zdrajczyni :evil_lol:

Posted

[quote name='fidelek2']zdrajczyni, zdrajczyni :evil_lol:[/quote]
Nie ma... Teraz się już nie wycofam:oops: !
Dobrze tylko, że nie napisałaś tego postu przed moim:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Guffi']
Nie ma... Teraz się już nie wycofam:oops: !
Dobrze tylko, że nie napisałaś tego postu przed moim:evil_lol::evil_lol:
[/quote]

jak nie jak tak - na 1000% pisałam go przed Tobą :evil_lol:

Posted

[quote name='fidelek2']jak nie jak tak - na 1000% pisałam go przed Tobą :evil_lol:[/quote]
Chciałoby się:evil_lol: . Godziny mówia same za siebie:diabloti: , no że oczywiście Ty napisałaś przede mną;) .

Posted

[quote name='Guffi']
Chciałoby się:evil_lol: . Godziny mówia same za siebie:diabloti: , no że oczywiście Ty napisałaś przede mną;) .
[/quote]

jak ja lubie kiedy wszyscy przyznają mi racje :eviltong: :evil_lol::evil_lol: