Kasia Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='madziasto4'] TORUŃ właśnie narobił kupke do miski z wodą :lol: Bunt jaki cy co? :evil_lol: Ale że trafił skubany! :lol: [/quote] :roflt::roflt: ten to ma pomysły wesoło u Ciebie w domku musi być :lol: Quote
Kasia Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 [quote name='madziasto4'] O! O! O! Dokładnie! :lol: Najczęściej jest tak: Toro jest na łóżku i się bawi czymś, Master wchodzi do pokoju i człapie powoli, Toro jak tylko to usłyszy, momentalnie puszcza zabawkę, skrada się powoli do brzegu łóżka, czeka, aż nieświadomy niczego Master się zbliży i skacze obok Mastera i go zaczepia albo próbuje go kłapnąć z łóżka :mad: [/quote] ale pewnie za jakis czas jak TORUŃ troszkę "zmądrzeje" to będą z nich przyjaciele jak się patrzy :lol: jeden nie będzie odstępował drugiego na krok... Quote
madziasto4 Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='fidelek2']ale pewnie za jakis czas jak TORUŃ troszkę "zmądrzeje" to będą z nich przyjaciele jak się patrzy :lol: jeden nie będzie odstępował drugiego na krok...[/QUOTE] Mam taką nadzieję :roll: Mam nadzieję, że jak już zgubi zęby to mu te głupoty i podgryzanie Mastera przejdą :mad: Quote
misiaczek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Ciężkie jest życie starszego :eviltong:. A małe diablatko Toruń,może wyrosnie z podgryzania Masterka za jakiś rok ;):lol:. Quote
madziasto4 Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 [quote name='misiaczek']Ciężkie jest życie starszego :eviltong:. A małe diablatko Toruń,może wyrosnie z podgryzania Masterka za jakiś rok ;):lol:.[/QUOTE] :mdleje: To Master się wykończy nerwowo przez ten rok :lol: A Twoje psiurki w jakim są wieku? Quote
Jupi Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [img]http://images14.fotosik.pl/39/b78b8ef0aaeff6cc.jpg[/img] ale słodziak:loveu: Quote
dzasta Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Jak tak dalej pójdzie Masterek będzie musiał jechać na lekach uspokajających bo nerwowo nie zniesie pomysłów i brykania :angryy: Torusia jak on takie żywe sreberko jest :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [quote name='dzasta']No to jeszcze jeden powód do uciechy :loveu: Chłopaki jak zwykle pięknie wyglądają i jak słodko :loveu:[/QUOTE] [quote name='misiaczek']Chłopaki słodziaki :loveu:[/QUOTE] [quote name='Pati i Daisy']Jak ślicznie, nie moge sie napatrzeć na to zdjęcie:loveu:[/QUOTE] :loveu: :loveu: [quote name='Nadia86']Sliczniaste chlopaki:)strasznie ladnie Ci pozuja zanim ja mojej zrobie ladne zdjecie to musze sie nagodzic z aparatem i zazwyczaj z 50 zdjec wybieram 3 na ktorych w miare normalnie wyszla:D[/QUOTE] Cześć Nadia! :multi: Oj ja też masę zdjęć usuwam, ale mówie Ci, ufocenie jednego psa to pikuś, w porównaniu z dwoma :evil_lol: w tym jeden to postrzelony Toro :diabloti: Właśnie wróciliśmy ze sklepu, pojechaliśmy tylko po masło, a wróciliśmy z pełnymi siatami :evil_lol: Czasami się śmiejemy, że to nasze mieszkanie to chyba z gumy, że się wszystko mieści :lol: Quote
madziasto4 Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [quote name='Jupi'] ale słodziak:loveu:[/QUOTE] Czeeeść Jupi :multi: To znaczy Magda ;) A Twoi chłopcy od początku się dobrze dogadywali? [quote name='dzasta']Jak tak dalej pójdzie Masterek będzie musiał jechać na lekach uspokajających bo nerwowo nie zniesie pomysłów i brykania :angryy: Torusia jak on takie żywe sreberko jest :evil_lol:[/QUOTE] Dokładnie :diabloti: A ciekawa jestem jak będzie się zachowywał w stosunku do Mastera na dworze :razz: Quote
madziasto4 Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Zapomniałabym :splat: :BIG:[SIZE="3"][B][COLOR="DarkOrchid"]TORO kończy dzisiaj 4 miesiące[/COLOR][/B][/SIZE] :BIG: [img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10601;104/st/20060919/e/Toro/dt/7/k/bfb5/event.png[/img] Quote
dzasta Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: Wszystkiego naj Torusiu z okazji 4 miesięcznicy i życze CI żebyś wreszcie przestał jak najszybciej napastować Masterka swoimi pomysłami szczenięcymi hihihih :bday: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: Quote
Kasia Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='madziasto4'] Zapomniałabym :splat: :BIG:[SIZE=3][B][COLOR=DarkOrchid]TORO kończy dzisiaj 4 miesiące[/COLOR][/B][/SIZE] :BIG: [IMG]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10601;104/st/20060919/e/Toro/dt/7/k/bfb5/event.png[/IMG] [/quote] fiu fiu fiu kawaler rosnie jak się patrzy :evil_lol::evil_lol: prawie mężczyzna...:eviltong: a ja zaś ciemnota pospolita zapytam - skąd wziełaś ten "kalendarz" psiowo-urodzinowy ??? :p Quote
madziasto4 Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [quote name='fidelek2']fiu fiu fiu kawaler rosnie jak się patrzy :evil_lol::evil_lol: prawie mężczyzna...:eviltong: a ja zaś ciemnota pospolita zapytam - skąd wziełaś ten "kalendarz" psiowo-urodzinowy ??? :p[/QUOTE] Kasia, standardowo z zapytaniem :megagrin: Wejdź Kasiu na [URL="www.tickerfactory.com"]www.tickerfactory.com [/URL] ;) Wybierasz Birthday i dalej to już prosto ;) Zaraz pewnie Ala przyjdzie i nam powie, że ona ma łatwiejszy sposób na taki kalendarzyk :evil_lol: :evil_lol: :lol: Quote
Kasia Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='madziasto4'] Kasia, standardowo z zapytaniem :megagrin: Wejdź Kasiu na [URL="http://www.tickerfactory.com"]www.tickerfactory.com [/URL] ;) Wybierasz Birthday i dalej to już prosto ;) Zaraz pewnie Ala przyjdzie i nam powie, że ona ma łatwiejszy sposób na taki kalendarzyk :evil_lol: :evil_lol: :lol: [/quote] wyciągnęłaś mi to z ust :evil_lol::evil_lol: Alutka, gdzie jesteś??? :evil_lol: Magda ale nie masz pojęcia jak ja wiele sie dzisiaj nauczyłam :eviltong: Quote
misiaczek Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [SIZE=3][COLOR=Red][B]100 lat Torciu i dużo zdrówka :BIG: [IMG]http://i1.tinypic.com/2r4olk3.gif[/IMG] [IMG]http://i18.tinypic.com/30svqty.gif[/IMG] [/B][/COLOR][/SIZE] Quote
madziasto4 Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [quote name='fidelek2']wyciągnęłaś mi to z ust :evil_lol::evil_lol: Alutka, gdzie jesteś??? :evil_lol: Magda ale nie masz pojęcia jak ja wiele sie dzisiaj nauczyłam :eviltong:[/QUOTE] :evil_lol: :evil_lol: Człowiek uczy się przez całe życie, nie? :lol: Quote
madziasto4 Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 [B]misiaczku[/B], [B]dzasta[/B] Toreczek ślicznie dziękuje :loveu: :multi: Quote
Guffi Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Cześć!!! Nie było mnie tu... to teraz już jestem:evil_lol: . Widzisz! Nie obraziłam się! Jaka ja jestem dobraaa! [FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=darkorange][I]100 lat Toro!!![/I][/COLOR][/SIZE][/FONT] :smilecol: :cunao: Quote
Kasia Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='Guffi'] Cześć!!! Nie było mnie tu... to teraz już jestem:evil_lol: . Widzisz! Nie obraziłam się! Jaka ja jestem dobraaa! [/quote] zdrajczyni, zdrajczyni :evil_lol: Quote
Guffi Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='fidelek2']zdrajczyni, zdrajczyni :evil_lol:[/quote] Nie ma... Teraz się już nie wycofam:oops: ! Dobrze tylko, że nie napisałaś tego postu przed moim:evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='Guffi'] Nie ma... Teraz się już nie wycofam:oops: ! Dobrze tylko, że nie napisałaś tego postu przed moim:evil_lol::evil_lol: [/quote] jak nie jak tak - na 1000% pisałam go przed Tobą :evil_lol: Quote
Guffi Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='fidelek2']jak nie jak tak - na 1000% pisałam go przed Tobą :evil_lol:[/quote] Chciałoby się:evil_lol: . Godziny mówia same za siebie:diabloti: , no że oczywiście Ty napisałaś przede mną;) . Quote
Kasia Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='Guffi'] Chciałoby się:evil_lol: . Godziny mówia same za siebie:diabloti: , no że oczywiście Ty napisałaś przede mną;) . [/quote] jak ja lubie kiedy wszyscy przyznają mi racje :eviltong: :evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 oooo! Witamy Guffi :cool3: [quote name='fidelek2']jak ja lubie kiedy wszyscy przyznają mi racje :eviltong: :evil_lol: :evil_lol:[/QUOTE] A kto nie lubi :lol: Quote
Guffi Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='madziasto4']oooo! Witamy Guffi :cool3: [/quote] :D No nareszcie mnie Gospodarz przywitał:multi: :evil_lol: . Quote
Recommended Posts