tigrunia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 A nad kim Fidlak będzie skakał ? Bo jeśli o parze z łukaszkiem myślisz to pewnie dłużej Ci zajmie szkolenie Łukaszka, żeby trochę w miejscu "uleżał" :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='Aga76'] Do pary z ...? [/QUOTE] z moim drugim dzieckiem :evil_lol: ino który przez którego będzie skakał? Quote
Kasia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Madźka i chłopaki pewnie już pieką kiełbachy na kijach i brudne i gorkie kartoszki z ogniska wsuwają :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Fidkowie właśnie wyleciał kieł :) Dobrze bo juz drugi rósł :cool3: Quote
Kasia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 przynajmniej nie będziecie musieli do weta z tym iść. my chirurgicznie musielismy usuwac wszystkie kły :shake: Quote
Mała Rita Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='Kasia']przynajmniej nie będziecie musieli do weta z tym iść. my chirurgicznie musielismy usuwac wszystkie kły :shake:[/quote] ciesze sie strasznie :) jeszcze jeden do "wypadnięcia" Quote
Aga76 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='Mała Rita']Fidkowie właśnie wyleciał kieł :) Dobrze bo juz drugi rósł :cool3:[/quote] oby syskie mleczne poszły precz same z siebie :thumbs: Quote
Mała Rita Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='Aga76']oby syskie mleczne poszły precz same z siebie :thumbs:[/quote] eee będzie zabieg bo to moje ma zgryz krzywy i te stałe kły bedzie trza usuwać :( Quote
Aga76 Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='Mała Rita']eee będzie zabieg bo to moje ma zgryz krzywy i te stałe kły bedzie trza usuwać :([/quote] o kuciaki, szkoda :roll: moja miała dwa zabiegi na mleczaki... tyle ich zostało Quote
tigrunia Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='Mała Rita']eee będzie zabieg bo to moje ma zgryz krzywy i te stałe kły bedzie trza usuwać :([/quote] Jak to stałe usuwać ?? :-o A to niby dlaczego? Przecież chyba aż tak krzywych nie ma, zeby mu w jakikolwiek sposób przeszkadzały ?:roll: Quote
Mała Rita Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 [quote name='tigrunia']Jak to stałe usuwać ?? :-o A to niby dlaczego? Przecież chyba aż tak krzywych nie ma, zeby mu w jakikolwiek sposób przeszkadzały ?:roll:[/quote] Witam :loveu: tak wet stwierdził, że trza usuwać bo będą mu przeszkadzac Quote
Pegaza Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 My tez sie wybieramy zostaly jej dwa gorne kly i nie chca same wyleciec noo kuna a szkoda zaoszczedzilabym sobie i jej stresu:roll: Quote
madziasto4 Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 [quote name='Jagódka&Uzi']A Toruś też tak skacze przez braciszka?:diabloti:[/QUOTE] Za Torka wezmę się niebawem, narazie jego rola kończy się na leżeniu :evil_lol: Dobry wieczór, wróciliśmy :p Quote
Kasia Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Leży chociaż w jednym miejscu i bez ruchu? Nie denerwuja go te skoki Masterkowe? dobry. jutro poniedziałek :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='madziasto4']Za Torka wezmę się niebawem, narazie jego rola kończy się na leżeniu :evil_lol: Dobry wieczór, wróciliśmy :p[/quote] i nas nie zabraliście, a my czekali i czekali :placz::placz::placz: Quote
madziasto4 Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 [quote name='Kasia']Leży chociaż w jednym miejscu i bez ruchu? Nie denerwuja go te skoki Masterkowe? dobry. jutro poniedziałek :loveu:[/QUOTE] Leżał cały czas, za co dostawał smaczki :p Nie okazywał żadnych oznak strachu, zdenerwowania, itp. On leżał, Master skakał. I za to dostawali smaczki :lol: Wydawało mi się, że Master nawet nie zwracał szczególnie uwagi przez co skacze- przez jakiś kij, czy przez Tora :evil_lol: [quote name='Mała Rita']i nas nie zabraliście, a my czekali i czekali :placz::placz::placz:[/QUOTE] Koniec pracy o 17, ojoj, za późno, za późno :eviltong: [quote name='tigrunia']Cze Madzka :multi:[/QUOTE] Cze 2B :loveu: Quote
PositiveThought Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Witaj studentko :loveu: Tak trochę dziwnie, Master skacze, Toro leży :roll: Coś mi nie pasi :p Chyba że to tak, że Master by się bał, gdyby Torek skakał nad nim :hmmmm: Quote
madziasto4 Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 [quote name='PositiveThought']Witaj studentko :loveu: Tak trochę dziwnie, Master skacze, Toro leży :roll: Coś mi nie pasi :p Chyba że to tak, że Master by się bał, gdyby Torek skakał nad nim :hmmmm:[/QUOTE] Po prostu musiałam od któregoś zacząć :evil_lol: Następnym razem będzie leżał Master, a Toro będzie skakał :p Któryś musi leżeć, żeby drugi mógł skakać :evil_lol: Quote
PositiveThought Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 [quote name='madziasto4']Któryś musi leżeć, żeby drugi mógł skakać :evil_lol:[/quote] Madźka, zaskoczyłaś mnie teraz! :-o :eviltong: Quote
madziasto4 Posted September 7, 2008 Author Posted September 7, 2008 [quote name='PositiveThought']Madźka, zaskoczyłaś mnie teraz! :-o :eviltong:[/QUOTE] A widzisz, jednak te trzy lata różnicy między nami robią swoje :evil_lol: [COLOR="PaleTurquoise"]No to co się dziwujesz, że jeden leży, a drugi skacze :evil_lol:[/COLOR] Quote
PositiveThought Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Noo, do takich spostrzeżeń trza dojrzeć :p No bo zazwyczaj na Twoich fotkach to Master leży, a Torek skacze!!! [COLOR=paleturquoise]Chciałam napisać "Aidi skacze" :roll: idę spać, już zmęczona jestem :shake:[/COLOR] Quote
AlKil Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Cze MAsterkoTorowcy!:lol: Widziałam bardzo spokojnego Torka i Masterka na sprężynkach.:loveu: Super! Quote
Kasia Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Cze Madźka. Cze Chłopaki. Dziś poniedziałek :loveu: Quote
Recommended Posts