Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='Kasia']przynajmniej nie będziecie musieli do weta z tym iść. my chirurgicznie musielismy usuwac wszystkie kły :shake:[/quote]

ciesze sie strasznie :) jeszcze jeden do "wypadnięcia"

Posted

[quote name='Mała Rita']Fidkowie właśnie wyleciał kieł :) Dobrze bo juz drugi rósł :cool3:[/quote]

oby syskie mleczne poszły precz same z siebie :thumbs:

Posted

[quote name='Mała Rita']eee będzie zabieg bo to moje ma zgryz krzywy i te stałe kły bedzie trza usuwać :([/quote]

o kuciaki, szkoda :roll:

moja miała dwa zabiegi na mleczaki... tyle ich zostało

Posted

[quote name='Mała Rita']eee będzie zabieg bo to moje ma zgryz krzywy i te stałe kły bedzie trza usuwać :([/quote]
Jak to stałe usuwać ?? :-o A to niby dlaczego? Przecież chyba aż tak krzywych nie ma, zeby mu w jakikolwiek sposób przeszkadzały ?:roll:

Posted

[quote name='tigrunia']Jak to stałe usuwać ?? :-o A to niby dlaczego? Przecież chyba aż tak krzywych nie ma, zeby mu w jakikolwiek sposób przeszkadzały ?:roll:[/quote]

Witam :loveu: tak wet stwierdził, że trza usuwać bo będą mu przeszkadzac

Posted

[quote name='Jagódka&Uzi']A Toruś też tak skacze przez braciszka?:diabloti:[/QUOTE]
Za Torka wezmę się niebawem, narazie jego rola kończy się na leżeniu :evil_lol:

Dobry wieczór, wróciliśmy :p

Posted

[quote name='madziasto4']Za Torka wezmę się niebawem, narazie jego rola kończy się na leżeniu :evil_lol:

Dobry wieczór, wróciliśmy :p[/quote]

i nas nie zabraliście, a my czekali i czekali :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Kasia']Leży chociaż w jednym miejscu i bez ruchu? Nie denerwuja go te skoki Masterkowe?

dobry. jutro poniedziałek :loveu:[/QUOTE]
Leżał cały czas, za co dostawał smaczki :p
Nie okazywał żadnych oznak strachu, zdenerwowania, itp. On leżał, Master skakał. I za to dostawali smaczki :lol: Wydawało mi się, że Master nawet nie zwracał szczególnie uwagi przez co skacze- przez jakiś kij, czy przez Tora :evil_lol:

[quote name='Mała Rita']i nas nie zabraliście, a my czekali i czekali :placz::placz::placz:[/QUOTE]
Koniec pracy o 17, ojoj, za późno, za późno :eviltong:

[quote name='tigrunia']Cze Madzka :multi:[/QUOTE]
Cze 2B :loveu:

Posted

[quote name='PositiveThought']Witaj studentko :loveu:

Tak trochę dziwnie, Master skacze, Toro leży :roll: Coś mi nie pasi :p
Chyba że to tak, że Master by się bał, gdyby Torek skakał nad nim :hmmmm:[/QUOTE]
Po prostu musiałam od któregoś zacząć :evil_lol: Następnym razem będzie leżał Master, a Toro będzie skakał :p
Któryś musi leżeć, żeby drugi mógł skakać :evil_lol:

Posted

[quote name='PositiveThought']Madźka, zaskoczyłaś mnie teraz! :-o

:eviltong:[/QUOTE]
A widzisz, jednak te trzy lata różnicy między nami robią swoje :evil_lol:

[COLOR="PaleTurquoise"]No to co się dziwujesz, że jeden leży, a drugi skacze :evil_lol:[/COLOR]