Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PositiveThought']myślę, że byłybyśmy zaskoczone, gdyby Torek nagle zaczął odpoczywać, a Master stał się aktywniejszy :p

pizzy zazdroszczę. ja się odchudzam :p i nie śmiać się, są efekty - 5 kg w 2 miechy :grins:[/QUOTE]
Z pewnością :lol:

Ja nie wiem czy się odchudzam, ale nic słodkiego nie jem i ograniczyłam pieczywo. Kurde i brzuszki miałam robić :evil_lol:

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

[quote name='madziasto4']
No, szkoda, że nie płacą. Wtedy byłabym chyba milionerką :evil_lol:
[/quote]

To jak ja. Też uwielbiam nic nie robic, nie narobić się i wciąż odpoczywać :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']To jak ja. Też uwielbiam nic nie robic, nie narobić się i wciąż odpoczywać :loveu:[/QUOTE]
Bratnia duszo ma :loveu:

Na ten weekend długi na Boże Ciało planujemy nocować na działencji :sweetCyb: :loveu: Nie mogę się doczekać :loveu:

Posted

Cześć Madziu.

Ja teraz przez całe gimnazjum walczę o oceny, ale lektur i tak nie czytałam :grins: Chyba, że była jakaś fajna, ale to naprawdę rzadko...

Aris też jest nudny, bo on tylko na dworzu biega, nawet zabawką się nie pobawi... albo pozuje :lol:

Madzia, a z angielskiego czemu nie chciałaś zdawać matury? To super język jest :loveu:

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Madziu.

Ja teraz przez całe gimnazjum walczę o oceny, ale lektur i tak nie czytałam :grins: Chyba, że była jakaś fajna, ale to naprawdę rzadko...

Aris też jest nudny, bo on tylko na dworzu biega, nawet zabawką się nie pobawi... albo pozuje :lol:

Madzia, a z angielskiego czemu nie chciałaś zdawać matury? To super język jest :loveu:[/QUOTE]
Cze Sarka.

Bo nie cierpię angielskiego.
Uwielbiam języki romańskie, francuski to jest to :p

Posted

[quote name='PositiveThought']łeeee

on na dworzu się już wogle ze mną nie bawi, tylko łazi i wącha :cool1: tylko.[/QUOTE]
No Atka, no bo jak Ty się tak: [IMG]http://foolstown.com/sm/zha.gif[/IMG] zachowujesz, no to co się Siusiakowi dziwić :roll:

Posted

[quote name='madziasto4']A to małpa jedna, ale to do niej na balkon spada? Nie na zewnątrz na ziemię?
To się nie baw gamoniu na balkonie :cool1:[/quote]

to spada na ziemię, ale ona se na tej ziemi(państwowej zreszta) ogródek zrobiła, i se z balkonu na ogródek schodzi...

ja się nie bawię, to Aidi zawsze wszystko tam wynosi!

[quote name='Kasia']fajna sąsiadka :evil_lol:[/quote]

zabójcza :mdleje:
[COLOR=paleturquoise]a jak potrzebowała lekarza to wiedziała, gdzie nas szukać...[/COLOR]

Posted

[quote name='PositiveThought']to spada na ziemię, ale ona se na tej ziemi(państwowej zreszta) ogródek zrobiła, i se z balkonu na ogródek schodzi...

[COLOR=paleturquoise]a jak potrzebowała lekarza to wiedziała, gdzie nas szukać...[/COLOR][/QUOTE]
:roflt: :roflt: :roflt:

Posted

Ja bym jej dała kurna ogródek na ziemi państwowej. Ty se Atka wędkę kup i zacznij wyławiać szybko wypadnięte zabawki. A jak nie zdążysz, to chociaż sąsiadkę za fraki przytrzymasz wędką :cool1:

Posted

[quote name='madziasto4']
Ty se Atka wędkę kup i zacznij wyławiać szybko wypadnięte zabawki. A jak nie zdążysz, to chociaż sąsiadkę za fraki przytrzymasz wędką :cool1:
[/quote]

Na przykład kieckę tą wędką do góry Jej zatargaj co by pantalony światło dzienne ujrzały a sąsiedzi owe pantalony :p

Posted

[quote name='madziasto4']Ja bym jej dała kurna ogródek na ziemi państwowej. Ty se Atka wędkę kup i zacznij wyławiać szybko wypadnięte zabawki. A jak nie zdążysz, to chociaż sąsiadkę za fraki przytrzymasz wędką :cool1:[/quote]
:roflt::roflt:Nic dodać nic ująć :roflt::roflt:

Posted

[quote name='PositiveThought']romantycznie :loveu:

[/QUOTE]

Nie romantycznie tylko perwers bo chopaki w l.mn.

[quote name='madziasto4']Nie martw się, ja teraz też ślepak jestem, muszę iść zaraz oczy założyć, a tak mi się nie chceeee...[/QUOTE]

Chiba zdjac..

[quote name='madziasto4']Ja bym jej dała kurna ogródek na ziemi państwowej. Ty se Atka wędkę kup i zacznij wyławiać szybko wypadnięte zabawki. A jak nie zdążysz, to chociaż sąsiadkę za fraki przytrzymasz wędką :cool1:[/QUOTE]

a w zabawki magnesy powszywaj i wedka taka jak do tej gierki w jibki. :grins:

za mature :drink1: