madziasto4 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 [quote name='PositiveThought']myślę, że byłybyśmy zaskoczone, gdyby Torek nagle zaczął odpoczywać, a Master stał się aktywniejszy :p pizzy zazdroszczę. ja się odchudzam :p i nie śmiać się, są efekty - 5 kg w 2 miechy :grins:[/QUOTE] Z pewnością :lol: Ja nie wiem czy się odchudzam, ale nic słodkiego nie jem i ograniczyłam pieczywo. Kurde i brzuszki miałam robić :evil_lol: Quote
Kasia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='madziasto4'] No, szkoda, że nie płacą. Wtedy byłabym chyba milionerką :evil_lol: [/quote] To jak ja. Też uwielbiam nic nie robic, nie narobić się i wciąż odpoczywać :loveu: Quote
PositiveThought Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 marzenia :cool1: powinien co jakiś czas przychodzić taki deszcz piniondzowy, jak w reklamie lotto :loveu: Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 [quote name='Kasia']To jak ja. Też uwielbiam nic nie robic, nie narobić się i wciąż odpoczywać :loveu:[/QUOTE] Bratnia duszo ma :loveu: Na ten weekend długi na Boże Ciało planujemy nocować na działencji :sweetCyb: :loveu: Nie mogę się doczekać :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Cześć Madziu. Ja teraz przez całe gimnazjum walczę o oceny, ale lektur i tak nie czytałam :grins: Chyba, że była jakaś fajna, ale to naprawdę rzadko... Aris też jest nudny, bo on tylko na dworzu biega, nawet zabawką się nie pobawi... albo pozuje :lol: Madzia, a z angielskiego czemu nie chciałaś zdawać matury? To super język jest :loveu: Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Madziu. Ja teraz przez całe gimnazjum walczę o oceny, ale lektur i tak nie czytałam :grins: Chyba, że była jakaś fajna, ale to naprawdę rzadko... Aris też jest nudny, bo on tylko na dworzu biega, nawet zabawką się nie pobawi... albo pozuje :lol: Madzia, a z angielskiego czemu nie chciałaś zdawać matury? To super język jest :loveu:[/QUOTE] Cze Sarka. Bo nie cierpię angielskiego. Uwielbiam języki romańskie, francuski to jest to :p Quote
PositiveThought Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 proszę bardzo, jaki Aidi podobny do Arisa jest. dwa chudzielce, które tylko latają po dworzu. Dusiak się nie chce już bawić ze mną :( Quote
Sara_i_Aris Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ja uwielbiam wszystkie języki :loveu: Dlatego lubię się ich tak uczyć :loveu: Quote
Kasia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='PositiveThought'] Dusiak się nie chce już bawić ze mną :( [/quote] A to ciemu...? Może za bardzo go mementoczysz? :evil_lol: Quote
Kasia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Coś wąchać musi to i wącha zapachy... W chałupie sie z nim baw czy też nie chce? Quote
PositiveThought Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 łeeee on na dworzu się już wogle ze mną nie bawi, tylko łazi i wącha :cool1: tylko. Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 [quote name='PositiveThought']łeeee on na dworzu się już wogle ze mną nie bawi, tylko łazi i wącha :cool1: tylko.[/QUOTE] No Atka, no bo jak Ty się tak: [IMG]http://foolstown.com/sm/zha.gif[/IMG] zachowujesz, no to co się Siusiakowi dziwić :roll: Quote
PositiveThought Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 nieprawda! :cool1: tylko nam piłka spadła przez balkon fajowa, a jak piłka spadnie, to już jej nie odzyskamy - sąsiadka nam nie oddaje, [COLOR=paleturquoise]chyba na alledrogo jędza sprzedaje :cool1:[/COLOR] Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 A to małpa jedna, ale to do niej na balkon spada? Nie na zewnątrz na ziemię? To się nie baw gamoniu na balkonie :cool1: Quote
PositiveThought Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='madziasto4']A to małpa jedna, ale to do niej na balkon spada? Nie na zewnątrz na ziemię? To się nie baw gamoniu na balkonie :cool1:[/quote] to spada na ziemię, ale ona se na tej ziemi(państwowej zreszta) ogródek zrobiła, i se z balkonu na ogródek schodzi... ja się nie bawię, to Aidi zawsze wszystko tam wynosi! [quote name='Kasia']fajna sąsiadka :evil_lol:[/quote] zabójcza :mdleje: [COLOR=paleturquoise]a jak potrzebowała lekarza to wiedziała, gdzie nas szukać...[/COLOR] Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 [quote name='PositiveThought']to spada na ziemię, ale ona se na tej ziemi(państwowej zreszta) ogródek zrobiła, i se z balkonu na ogródek schodzi... [COLOR=paleturquoise]a jak potrzebowała lekarza to wiedziała, gdzie nas szukać...[/COLOR][/QUOTE] :roflt: :roflt: :roflt: Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Ja bym jej dała kurna ogródek na ziemi państwowej. Ty se Atka wędkę kup i zacznij wyławiać szybko wypadnięte zabawki. A jak nie zdążysz, to chociaż sąsiadkę za fraki przytrzymasz wędką :cool1: Quote
PositiveThought Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 taka średnia powiedziałabym. Madźka, czego się cieszysz :cool1: to płakać trza. Quote
Kasia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='madziasto4'] Ty se Atka wędkę kup i zacznij wyławiać szybko wypadnięte zabawki. A jak nie zdążysz, to chociaż sąsiadkę za fraki przytrzymasz wędką :cool1: [/quote] Na przykład kieckę tą wędką do góry Jej zatargaj co by pantalony światło dzienne ujrzały a sąsiedzi owe pantalony :p Quote
PositiveThought Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Wy to pomysły macie :roflt: zatrudnię Was jako ekipę Towarzystwa Opieki nad Sąsiadami :cool1: Quote
tigrunia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='madziasto4']Ja bym jej dała kurna ogródek na ziemi państwowej. Ty se Atka wędkę kup i zacznij wyławiać szybko wypadnięte zabawki. A jak nie zdążysz, to chociaż sąsiadkę za fraki przytrzymasz wędką :cool1:[/quote] :roflt::roflt:Nic dodać nic ująć :roflt::roflt: Quote
Anusia & Alutka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='PositiveThought']romantycznie :loveu: [/QUOTE] Nie romantycznie tylko perwers bo chopaki w l.mn. [quote name='madziasto4']Nie martw się, ja teraz też ślepak jestem, muszę iść zaraz oczy założyć, a tak mi się nie chceeee...[/QUOTE] Chiba zdjac.. [quote name='madziasto4']Ja bym jej dała kurna ogródek na ziemi państwowej. Ty se Atka wędkę kup i zacznij wyławiać szybko wypadnięte zabawki. A jak nie zdążysz, to chociaż sąsiadkę za fraki przytrzymasz wędką :cool1:[/QUOTE] a w zabawki magnesy powszywaj i wedka taka jak do tej gierki w jibki. :grins: za mature :drink1: Quote
Recommended Posts