Anusia & Alutka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Kasia']Krawężników wszędzie masa więc sie pewnie teraz o nie potyka...[/QUOTE] No. I te chodniki zamiast proste być to one zakrety maja i człek idzie sladem węża... Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] No. I te chodniki zamiast proste być to one zakrety maja i człek idzie sladem węża... [/quote] Człek to jeszcze jakoś da radę ale człek nabombiony to nie bardzo...tu latarnia stoi, tu jakiś rower. A potem pytania: Skąd ten siniak, skąd ten guz? Quote
Anusia & Alutka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Kasia']Człek to jeszcze jakoś da radę ale człek nabombiony to nie bardzo...tu latarnia stoi, tu jakiś rower. A potem pytania: Skąd ten siniak, skąd ten guz?[/QUOTE] Nooo czlek to tak, ale Madzka... :shake: Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Nooo czlek to tak, ale Madzka... :shake: [/quote] Myślisz, że zajrzy tu i się przyzna? Quote
madziasto4 Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 [quote name='Kasia'] Madźka jak nauka Ci idzie?[/QUOTE] Będzie po wszytskim, to odetchnę, następne pytanie proszę :eviltong: [quote name='Anusia & Alutka']A co to jelopa nie ma? Aaaaa ja dzisiaj zegnali w szkole, to pewnie zalała pale na ta okolicznosc...[/QUOTE] No, wreszcie koniec liceum :cool1: Pały nie zalałam, bo się towarzystwo nie zgrało. Mielimy isć od razu po zakończeniu, ale się porozchodzili, nie wiadomo kto, gdzie i kiedy idzie, to ja mam w doopie, czekać nie będę :cool1: Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='madziasto4'] Mielimy isć od razu po zakończeniu, ale się porozchodzili, nie wiadomo kto, gdzie i kiedy idzie, to ja mam w doopie, czekać nie będę :cool1: [/quote] Masz rację, tu z nami wypijesz a nie z gamoniami co sami ie wiedza czego chcą! :p Quote
Pegaza Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 cze Madzka i wal ich wszytskich niech idą w pierony:evil_lol: Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Weź se piwaka, a jak. W piątkowy wieczór smakuje najlepiej :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Kasia']Masz rację, tu z nami wypijesz a nie z gamoniami co sami ie wiedza czego chcą! :p[/QUOTE] [quote name='Pegaza']cze Madzka i wal ich wszytskich niech idą w pierony:evil_lol:[/QUOTE] Dobrze gadajo! A ja Ci zara poleje, bo okazja podwojna bydzie. Quote
madziasto4 Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 [quote name='Kasia']Masz rację, tu z nami wypijesz a nie z gamoniami co sami ie wiedza czego chcą! :p[/QUOTE] Pójdę se zaraz chyba do lodówki po piwo z sokiem i już. Średnie wykształcenie mam, to se mogę wypić nie? :evil_lol: [quote name='Pegaza']cze Madzka i wal ich wszytskich niech idą w pierony:evil_lol:[/QUOTE] Ooooooo kogóż to moje piękne oczy widzą :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] A ja Ci zara poleje, bo okazja podwojna bydzie.[/QUOTE] Juz polewam :drink1: Piwko mowicie? To moze ja tyz? Quote
madziasto4 Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Juz polewam :drink1: Piwko mowicie? To moze ja tyz?[/QUOTE] Ooo 1300 stronica :loveu: No, dobre zimne piwko. Quote
Pegaza Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 jesu a ja nie mam ochoty na picie :roll: no ale dobra za Madzke :beerchug: Quote
Kasia Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Pegaza'] jesu a ja nie mam ochoty na picie :roll: no ale dobra za Madzke :beerchug: [/quote] Oj Dario, czy jest cos na co masz ochotę...? :cool3: Quote
Anusia & Alutka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='Kasia']Oj Dario, czy jest cos na co masz ochotę...? :cool3:[/QUOTE] kwadrature kola moze? Quote
Pegaza Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 hmm dzis chyba nie :roll:choc znam kogos kto ma ochote... Quote
Pegaza Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 wiecie co tego sie czytac nie da ja tez spadam bo oczopląsu dostane Quote
tigrunia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Nio .. załapałam sie jeszcze na tą 1300 str :lol: Doby średnio-wykształcona Madziu :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 cze Madźka :loveu: Zaś Cie ni ma... normalnie to aż nienormalne jest :shake: I wszystko przez matury!!! Quote
Pegaza Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Cze Madzka mialm po drodze wiec wpadlam a Cie zas nie ma:razz: Kasiu ja jestem:eviltong: Quote
Kasia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Komunię w knajpie robisz, że na dogo siedzisz? :p Quote
Pegaza Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 a jak co ty syfu se w chalupie robic nie bede dam Ci linka chyba mozna co nie... [URL]http://www.wisniowysad.com.pl/[/URL] Quote
Kasia Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Pegaza'] a jak co ty syfu se w chalupie robic nie bede dam Ci linka chyba mozna co nie... [URL]http://www.wisniowysad.com.pl/[/URL] [/quote] Wiem przeca bo sama bym tak zrobiła ;) Super :loveu: Już mi ślinka cieknie na tej komunijny obiad... Quote
Pegaza Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 no tak w sumie tez sie doczekac nie moge haha tam pracuje przystojniak kelner mam nadzieje ze akurat bedzie nas obslugiwal:loveu: bo oprocz nas sa 3 lub 4 inne komunie:roll: Quote
Pegaza Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 no ba Kasia tylko powiedz mi jak jemu fotke cyknąc coby nikt nie zauwazyl haha Quote
Recommended Posts