Anusia & Alutka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Aga76']Całe szczęście nieee, aż żem drgawek dostała na samą myśl[/QUOTE] :roflt: sanitariuszaaaaaa!! a nie, powoli, Tys Agus juz po 25tce nie? cofam wolanie. Quote
Pegaza Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Madzia ja tu chyba dzis nie bylam wieć mowie dobry wieczór:p Quote
madziasto4 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 [quote name='Pegaza']Madzia ja tu chyba dzis nie bylam wieć mowie dobry wieczór:p[/QUOTE] Dobry wieczór:loveu: Quote
Pegaza Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 a dzis dzien dobry:p mam nadzieje ze taki właśnie będzie w końcu weekend mamy:p Quote
Aga76 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']:roflt: sanitariuszaaaaaa!! a nie, powoli, Tys Agus juz po 25tce nie? cofam wolanie.[/quote] [COLOR=magenta]cofaj cofaj !!![/COLOR] Bry Madzia :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Aga76'][COLOR=magenta]cofaj cofaj !!![/COLOR] [/QUOTE] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSteehee.gif[/IMG] chiba skutecznie coflam, bo nikt sie nie zjawil... Bry Madzka :loveu: Quote
Aga76 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSteehee.gif[/IMG] chiba skutecznie coflam, bo nikt sie nie zjawil... [/quote] [COLOR=paleturquoise]w nocy przyszedł nieznajomy...[/COLOR] :cool1::cool1::cool1: Quote
ewelina15051985 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Dobryy:lol: No widzimy nowe fotensje... Masterek w domku się kuruje a Toro na plaży wariuje:lol: hihi ale mi się zrymowało:lol: Świetne foty Pozdro:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Aga76'][COLOR=paleturquoise]w nocy przyszedł nieznajomy...[/COLOR] :cool1::cool1::cool1:[/QUOTE] u la la :loveu::loveu::loveu: [COLOR="PaleTurquoise"]i cio i cio i cio?[/COLOR] Quote
Kasia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] [COLOR=paleturquoise]i cio i cio i cio?[/COLOR] [/quote] Nie wie, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła? :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Kasia']Nie wie, że ciekawość to pierwszy stopień do piekła? :cool1:[/QUOTE] Wie :grins: I tak sie tam wybieram wiec wiesz... Moze szybciej sie uda :multi: Quote
Kasia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] I tak sie tam wybieram wiec wiesz... Moze szybciej sie uda :multi: [/quote] My tu wszystkie sie tam nadajemy :evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']u la la :loveu::loveu::loveu: [COLOR=paleturquoise]i cio i cio i cio?[/COLOR][/quote] [COLOR=paleturquoise]takich menźciznów to możesz mi przysyłać ołjes[/COLOR] [quote name='Kasia']My tu wszystkie sie tam nadajemy :evil_lol:[/quote] W takim wybornym towarzystwie :loveu::loveu::loveu: będzie cudnie! Quote
tigrunia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Aga76'][COLOR=paleturquoise]w nocy przyszedł nieznajomy...[/COLOR] :cool1::cool1::cool1:[/quote] :crazyeye::crazyeye: Aguś zdradz szczegóły bo ja tyz chce :evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='tigrunia']:crazyeye::crazyeye: Aguś zdradz szczegóły bo ja tyz chce :evil_lol:[/quote] Ale, że co? Przecie do kina idziesz niebawem :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Dobry wieczór :hand: [quote name='ewelina15051985']Dobryy:lol: No widzimy nowe fotensje... Masterek w domku się kuruje a Toro na plaży wariuje:lol: hihi ale mi się zrymowało:lol: Świetne foty Pozdro:lol:[/QUOTE] Dobry :hand: Jeszcze kilka dni, szwów się pozbędziemy i będą razem wariować:lol: Quote
madziasto4 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/136/39a8c7615cee370c.jpg[/IMG][/URL] Quote
madziasto4 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Obejrzałam sobie raz jeszcze przemowę Małaszyńskiego z Telekamer 2008:evil_lol: Widzieliście? [url]http://youtube.com/watch?v=hz1yIxq7rK8[/url] Quote
Anusia & Alutka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Malaszynskiego niet wiec zara oblookam. A chopaki-gooptaki hihi :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Lookaj, lookaj:evil_lol: Dwa kosmity :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Dobry Malaszynski. Ale jak dla mnie troche udawany. W koncu to aktor, wiec potrafilby opanowac swoje "zaskoczenie" gdyby tylko chcial. :cool1: Quote
madziasto4 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Ale wyszło śmisznie:evil_lol:, chiba się celowo nie przejęzyczał nie? Cholela uszło nam dzisiaj powietrze z opony. Wychodzimy ze sklepu, a tu kapeć. Quote
tigrunia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='Aga76']Ale, że co? Przecie do kina idziesz niebawem :loveu:[/quote] Oj tam.. to kino tak tylko .. dla stworzenia pozorów :roll: Quote
Aga76 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 [quote name='tigrunia']Oj tam.. to kino tak tylko .. dla stworzenia pozorów :roll:[/quote] Wiedziałam, wiedziałam !!! :cool1: Quote
Recommended Posts