Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='madziasto4']Tralalala, sialala, tralalala, sialala, nie słyszę co mówisz, tralalala...[/QUOTE] Tydzien temu ruskie mialam i za dwa znowu je miec bedem lalala :razz: Quote
madziasto4 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Tydzien temu ruskie mialam i za dwa znowu je miec bedem lalala :razz:[/QUOTE] :roll::roll::roll: Quote
Kasia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Jak dzis pierogaśno tak...:loveu: Cze Madźki i leniwce :grins: Quote
madziasto4 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 [quote name='Kasia']Jak dzis pierogaśno tak...:loveu: Cze Madźki i leniwce :grins:[/QUOTE] Halo Fidlakowa :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='madziasto4']:roll::roll::roll:[/QUOTE] Z prawdziwa smietanka od krowy a nie z plastikowego kubka :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Z prawdziwa smietanka od krowy a nie z plastikowego kubka :loveu:[/QUOTE] Ruskie ze śmietanką? Pogło Cię? Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='Kasia']Jak dzis pierogaśno tak...:loveu: Cze Madźki i leniwce :grins:[/QUOTE] O cze Fidlaki! Quote
Kasia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ja jutro robię frytki po wiedeńsku :loveu: I panele będę kłaść :p Quote
Kasia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] O cze Fidlaki! [/quote] O cze Anki i Alki! Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='madziasto4']Ruskie ze śmietanką? Pogło Cię?[/QUOTE] No jak poglo. A jak ruskie inaczej? Quote
madziasto4 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']No jak poglo. A jak ruskie inaczej?[/QUOTE] No halo- ze skwareczkami i cebulką! Quote
Kasia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='madziasto4'] No halo- ze skwareczkami i cebulką! [/quote] Dokłóadnie tak!!! Tylko i wyłącznie z cebulką!!! Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='madziasto4']No halo- ze skwareczkami i cebulką![/QUOTE] No i smitanka do tego. Quote
madziasto4 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 [quote name='Kasia']Dokłóadnie tak!!! Tylko i wyłącznie z cebulką!!![/QUOTE] No! [quote name='Anusia & Alutka']No i smitanka do tego.[/QUOTE] No pogło ją normalnie! Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='madziasto4'] No pogło ją normalnie![/QUOTE] No kurde. A co masz do smietanki?? Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Eeee Madzka, Tys to cwinia jezd jednak. Quote
madziasto4 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']No kurde. A co masz do smietanki??[/QUOTE] No śmietanka do ruskich no? No śmietanka? [quote name='Anusia & Alutka']Eeee Madzka, Tys to cwinia jezd jednak.[/QUOTE] Oj ciemu? Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='madziasto4']No śmietanka do ruskich no? No śmietanka? Oj ciemu?[/QUOTE] No smietanka, no sprobuj se kiedys. Bo polazla i slowa nawet nie rzekla ze idzie sie wloczyc z psami. :obrazic: Quote
madziasto4 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']No smietanka, no sprobuj se kiedys. Bo polazla i slowa nawet nie rzekla ze idzie sie wloczyc z psami. :obrazic:[/QUOTE] Śmietanka to do pierogów na słodko dobla ooo. No przecie wiesz, że ja o tej porze się z chopakami włóczę. Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='madziasto4']Śmietanka to do pierogów na słodko dobla ooo. No przecie wiesz, że ja o tej porze się z chopakami włóczę.[/QUOTE] Iiii tam. Sprobuj se to godoc bedziesz. Ale sie gada takie rzeczy! I Wczesniej poszlas o prawie godzine :cool1: Quote
madziasto4 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Iiii tam. Sprobuj se to godoc bedziesz. Ale sie gada takie rzeczy! I Wczesniej poszlas o prawie godzine :cool1:[/QUOTE] Skwarki mi się rozmoczą w tej śmietance:placz: No doooooobła, pottera czytałam.. Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='madziasto4']Skwarki mi się rozmoczą w tej śmietance:placz: No doooooobła, pottera czytałam..[/QUOTE] Nie rozmocza, no co Ty. Smietanka gesta. Oooooo nie! Ty swinio!!!!!!!!!! Masz portiera, bezczelnie go czytasz i jeszcze sie z tym ukrywasz?? O tego Ci [B]nie wybacze[/B]!!! [COLOR="PaleTurquoise"]Ja jeszcze nie mam, bo KPA[/COLOR] :placz::placz::placz: Quote
madziasto4 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Nie rozmocza, no co Ty. Smietanka gesta. Oooooo nie! Ty swinio!!!!!!!!!! Masz portiera, bezczelnie go czytasz i jeszcze sie z tym ukrywasz?? O tego Ci [B]nie wybacze[/B]!!! [COLOR="PaleTurquoise"]Ja jeszcze nie mam, bo KPA[/COLOR] :placz::placz::placz:[/QUOTE] A jakbym se popiła te ruskie taką śmietanką? To na to samo wyjdzie? :grins: Buuuuu, na dodatek bezczelnie go już skończyłam :sad: Quote
Anusia & Alutka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 [quote name='madziasto4']A jakbym se popiła te ruskie taką śmietanką? To na to samo wyjdzie? :grins: Buuuuu, na dodatek bezczelnie go już skończyłam :sad:[/QUOTE] Nie bo to bedzie smak nie ten. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :placz: Quote
madziasto4 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Nie bo to bedzie smak nie ten. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :placz:[/QUOTE] Yhy. Nie rycz, bo Ci opowiem! Quote
Recommended Posts