Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Hej Madziu :)[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Próba zakopania kosteczki jest nam znana...fajnie sie Toreczkek oglada czy ktoś widzi czy nie :loveu:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]U mnie odbywa sie to tak że [B]jak sie Matusiowi powie że sie widziało to odkopuje spowrotem i szuka lepszego miejsca albo bardziej próbuje zakopac i tak do skutku [/B][/COLOR][/I]

[I][COLOR=navy]Dobrej nocki życzymy :lol:[/COLOR][/I][/CENTER][/QUOTE]

:roflt: Hihi chłopaki tak samo robią :loveu:

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• madziasto4

6165

• Kasia

1742

• Anusia & Alutka

1401

• Pegaza

965

Posted

Cześć gromada!
Udało się Torkowi schować kośćca?
Miki ostatnio ugrzązł z kością między kaloryferem, a kanapą:evil_lol: Trzeba było odsuwać kanapę żeby go uwolnić... Jego ulubionym miejscem jest sypialnia rodziców, albo podłoga w rogu za stojącym na podłodze kwiatkiem:lol:

W lato to będę musiała chować wszystkie smakołyki, bo będzie je wynosił do ogrodu... znam to z działki:roll: Potem mamy pełno psich gości

Posted

[quote name='Kasia']Dobry zakopawacze i odkopywacze :loveu:[/QUOTE]
Dobji :loveu:

[quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Dzień Dobry Madziu miłego dnia życzymy :lol:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=navy]Tulaski dla chłopaków:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER][/QUOTE]
Cześć Kasiu:loveu:

[quote name='Magda_Miki']Cześć gromada!
Udało się Torkowi schować kośćca?
Miki ostatnio ugrzązł z kością między kaloryferem, a kanapą:evil_lol: Trzeba było odsuwać kanapę żeby go uwolnić... Jego ulubionym miejscem jest sypialnia rodziców, albo podłoga w rogu za stojącym na podłodze kwiatkiem:lol:

W lato to będę musiała chować wszystkie smakołyki, bo będzie je wynosił do ogrodu... znam to z działki:roll: Potem mamy pełno psich gości[/QUOTE]
Heloł :grins:

Hyhy położył sobie Torcio tę kosteczkę w przedpokoju na wadze i poszedł do kuchni się napić, a w tym czasie Master zjawił się nie wiadomo skąd i patrzę- siedzi nad tą wagą pochylony i przyczajony:evil_lol:
Mówię Masterku kosteczkę Torkową masz? A on cap! i do siebie do nosidełka czmychnął.
A Toruś zbaraniał jak wrócił, a kosteczki na wadze niet:evil_lol:

Ja im na dworze cistek ani kości nie daję, bo mi zakopują gdzieś w malinach czy jeszcze innych porzeczkach:evil_lol:

Posted

Witam ;)
[quote name='madziasto4']

Hyhy położył sobie Torcio tę kosteczkę w przedpokoju na wadze i poszedł do kuchni się napić, a w tym czasie Master zjawił się nie wiadomo skąd i patrzę- siedzi nad tą wagą pochylony i przyczajony:evil_lol:
Mówię Masterku kosteczkę Torkową masz? A on cap! i do siebie do nosidełka czmychnął.
A Toruś zbaraniał jak wrócił, a kosteczki na wadze niet:evil_lol:

Ja im na dworze cistek ani kości nie daję, bo mi zakopują gdzieś w malinach czy jeszcze innych porzeczkach:evil_lol:[/quote]
Mastercio bystrzak :loveu:

Posted

Cześć Madziu.

Ale się uśmiałam z chłopaków :lol: Aris to chyba nie umie zakopywać swoich rzeczy. Owszem, dołki kopie, ale nigdy niczego nie chował :razz:

[QUOTE]
[URL]http://images28.fotosik.pl/149/f2edef260ccc72ac.jpg[/URL]
[/QUOTE]
Znam tę kość! Musiałam Arisowi młotkiem rozłupywać na mniejsze kawałki, bo się jej bał :evil_lol:

Posted

[quote name='koregra']Witam ;)

Mastercio bystrzak :loveu:[/QUOTE]
Cze Kamilka:loveu:

[quote name='Sara_i_Aris']Cześć Madziu.

Znam tę kość! Musiałam Arisowi młotkiem rozłupywać na mniejsze kawałki, bo się jej bał :evil_lol:[/QUOTE]
Cze Sarka :hand:

:roflt:

[quote name='Kasia']Madźkowe chłopaki to się uczą jeden od drugiego :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='Kasia']Madźkowe chłopaki to się uczą jeden od drugiego :evil_lol:[/QUOTE]
Hihi :evil_lol:

Hihi :evil_lol:

Posted

[quote name='Kasia']Madźka i chłopaki macie :loveu:
[URL]http://www.paczekdlaciebie.pl/252178[/URL][/QUOTE]
Ojej dziękuję:loveu:
Jeszcze żadnego dzisiaj nie jadłam, zjem po obiedzie, a na obiad mam ruskie :grins:

[quote name='Anusia & Alutka']Cze Wy czwartkowo.
Dzisiaj dwie fizyki :evil_lol:
Bieeedna Madzka :calus:[/QUOTE]
Cze :loveu:
Wczoraj dwie były gamoniu.

Posted

[quote name='Magda_Miki']Hej!
Normalnie szkoła przetrwania u Ciebie:evil_lol: Master daje radę!

Właśnie zajadam pączka, chcesz trochę??[/QUOTE]
Uczy się od Torczyska:evil_lol:

A z czym pączek?

Posted

[quote name='Magda_Miki']Zobacz na godzinę!! Ile można jeść pączka:eviltong::evil_lol:[/QUOTE]
No wyjątkowy brak kultury.
Kiedy już się zdecydowałam, że chciałabym kawałek pączka Twego, to Ty mi mówisz, żeś już go pożarła:roll:

[quote name='Aga76']Cze pączkowo :loveu:[/QUOTE]
Cze Aguś, ja na razie bezpączkowo jeszcze:evil_lol:

Posted

[quote name='madziasto4']
Cze Aguś, ja na razie bezpączkowo jeszcze:evil_lol:[/quote]

:megagrin:

[COLOR=PaleTurquoise]teraz wciągnęłam z ajerkoniakiem i kawą
mniamu mniamu[/COLOR]

Posted

[quote name='Aga76']:megagrin:

[COLOR=PaleTurquoise]teraz wciągnęłam z ajerkoniakiem i kawą
mniamu mniamu[/COLOR][/QUOTE]
[COLOR="PaleTurquoise"]W sensie, że z nadzieniem ajerkoniakowym czy popity ajerkoniakiem? :megagrin:[/COLOR]

Posted

[quote name='madziasto4'][COLOR=PaleTurquoise]W sensie, że z nadzieniem ajerkoniakowym czy popity ajerkoniakiem? :megagrin:[/COLOR][/quote]

Oj, dobre [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSteehee.gif[/IMG]