madziasto4 Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Hej Madziu :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Próba zakopania kosteczki jest nam znana...fajnie sie Toreczkek oglada czy ktoś widzi czy nie :loveu:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]U mnie odbywa sie to tak że [B]jak sie Matusiowi powie że sie widziało to odkopuje spowrotem i szuka lepszego miejsca albo bardziej próbuje zakopac i tak do skutku [/B][/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Dobrej nocki życzymy :lol:[/COLOR][/I][/CENTER][/QUOTE] :roflt: Hihi chłopaki tak samo robią :loveu: Quote
Kasia_zg Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Dzień Dobry Madziu miłego dnia życzymy :lol:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Tulaski dla chłopaków:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Magda Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Cześć gromada! Udało się Torkowi schować kośćca? Miki ostatnio ugrzązł z kością między kaloryferem, a kanapą:evil_lol: Trzeba było odsuwać kanapę żeby go uwolnić... Jego ulubionym miejscem jest sypialnia rodziców, albo podłoga w rogu za stojącym na podłodze kwiatkiem:lol: W lato to będę musiała chować wszystkie smakołyki, bo będzie je wynosił do ogrodu... znam to z działki:roll: Potem mamy pełno psich gości Quote
madziasto4 Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 [quote name='Kasia']Dobry zakopawacze i odkopywacze :loveu:[/QUOTE] Dobji :loveu: [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Dzień Dobry Madziu miłego dnia życzymy :lol:[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Tulaski dla chłopaków:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER][/QUOTE] Cześć Kasiu:loveu: [quote name='Magda_Miki']Cześć gromada! Udało się Torkowi schować kośćca? Miki ostatnio ugrzązł z kością między kaloryferem, a kanapą:evil_lol: Trzeba było odsuwać kanapę żeby go uwolnić... Jego ulubionym miejscem jest sypialnia rodziców, albo podłoga w rogu za stojącym na podłodze kwiatkiem:lol: W lato to będę musiała chować wszystkie smakołyki, bo będzie je wynosił do ogrodu... znam to z działki:roll: Potem mamy pełno psich gości[/QUOTE] Heloł :grins: Hyhy położył sobie Torcio tę kosteczkę w przedpokoju na wadze i poszedł do kuchni się napić, a w tym czasie Master zjawił się nie wiadomo skąd i patrzę- siedzi nad tą wagą pochylony i przyczajony:evil_lol: Mówię Masterku kosteczkę Torkową masz? A on cap! i do siebie do nosidełka czmychnął. A Toruś zbaraniał jak wrócił, a kosteczki na wadze niet:evil_lol: Ja im na dworze cistek ani kości nie daję, bo mi zakopują gdzieś w malinach czy jeszcze innych porzeczkach:evil_lol: Quote
koregra Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Witam ;) [quote name='madziasto4'] Hyhy położył sobie Torcio tę kosteczkę w przedpokoju na wadze i poszedł do kuchni się napić, a w tym czasie Master zjawił się nie wiadomo skąd i patrzę- siedzi nad tą wagą pochylony i przyczajony:evil_lol: Mówię Masterku kosteczkę Torkową masz? A on cap! i do siebie do nosidełka czmychnął. A Toruś zbaraniał jak wrócił, a kosteczki na wadze niet:evil_lol: Ja im na dworze cistek ani kości nie daję, bo mi zakopują gdzieś w malinach czy jeszcze innych porzeczkach:evil_lol:[/quote] Mastercio bystrzak :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Cześć Madziu. Ale się uśmiałam z chłopaków :lol: Aris to chyba nie umie zakopywać swoich rzeczy. Owszem, dołki kopie, ale nigdy niczego nie chował :razz: [QUOTE] [URL]http://images28.fotosik.pl/149/f2edef260ccc72ac.jpg[/URL] [/QUOTE] Znam tę kość! Musiałam Arisowi młotkiem rozłupywać na mniejsze kawałki, bo się jej bał :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Madźkowe chłopaki to się uczą jeden od drugiego :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Madźkowe chłopaki to się uczą jeden od drugiego :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 [quote name='koregra']Witam ;) Mastercio bystrzak :loveu:[/QUOTE] Cze Kamilka:loveu: [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Madziu. Znam tę kość! Musiałam Arisowi młotkiem rozłupywać na mniejsze kawałki, bo się jej bał :evil_lol:[/QUOTE] Cze Sarka :hand: :roflt: [quote name='Kasia']Madźkowe chłopaki to się uczą jeden od drugiego :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='Kasia']Madźkowe chłopaki to się uczą jeden od drugiego :evil_lol:[/QUOTE] Hihi :evil_lol: Hihi :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 [quote name='Kasia']Madźkowe chłopaki to się uczą jeden od drugiego :evil_lol:[/QUOTE] Cze Dario-Ewo :grins: Quote
Kasia Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Madźka i chłopaki macie :loveu: [URL]http://www.paczekdlaciebie.pl/252178[/URL] Quote
Anusia & Alutka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Cze Wy czwartkowo. Dzisiaj dwie fizyki :evil_lol: Bieeedna Madzka :calus: Quote
madziasto4 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 [quote name='Kasia']Madźka i chłopaki macie :loveu: [URL]http://www.paczekdlaciebie.pl/252178[/URL][/QUOTE] Ojej dziękuję:loveu: Jeszcze żadnego dzisiaj nie jadłam, zjem po obiedzie, a na obiad mam ruskie :grins: [quote name='Anusia & Alutka']Cze Wy czwartkowo. Dzisiaj dwie fizyki :evil_lol: Bieeedna Madzka :calus:[/QUOTE] Cze :loveu: Wczoraj dwie były gamoniu. Quote
Magda Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Hej! Normalnie szkoła przetrwania u Ciebie:evil_lol: Master daje radę! Właśnie zajadam pączka, chcesz trochę?? Quote
madziasto4 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 [quote name='Magda_Miki']Hej! Normalnie szkoła przetrwania u Ciebie:evil_lol: Master daje radę! Właśnie zajadam pączka, chcesz trochę??[/QUOTE] Uczy się od Torczyska:evil_lol: A z czym pączek? Quote
Magda Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Lepiej późno niż później...:evil_lol: A miałam z dżemem truskawkowym:loveu: Quote
madziasto4 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 [quote name='Magda_Miki']Lepiej późno niż później...:evil_lol: A miałam z dżemem truskawkowym:loveu:[/QUOTE] Miałaś? No to zeżarłaś już?! Quote
Magda Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Zobacz na godzinę!! Ile można jeść pączka:eviltong::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 [quote name='Magda_Miki']Zobacz na godzinę!! Ile można jeść pączka:eviltong::evil_lol:[/QUOTE] No wyjątkowy brak kultury. Kiedy już się zdecydowałam, że chciałabym kawałek pączka Twego, to Ty mi mówisz, żeś już go pożarła:roll: [quote name='Aga76']Cze pączkowo :loveu:[/QUOTE] Cze Aguś, ja na razie bezpączkowo jeszcze:evil_lol: Quote
Aga76 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 [quote name='madziasto4'] Cze Aguś, ja na razie bezpączkowo jeszcze:evil_lol:[/quote] :megagrin: [COLOR=PaleTurquoise]teraz wciągnęłam z ajerkoniakiem i kawą mniamu mniamu[/COLOR] Quote
madziasto4 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 [quote name='Aga76']:megagrin: [COLOR=PaleTurquoise]teraz wciągnęłam z ajerkoniakiem i kawą mniamu mniamu[/COLOR][/QUOTE] [COLOR="PaleTurquoise"]W sensie, że z nadzieniem ajerkoniakowym czy popity ajerkoniakiem? :megagrin:[/COLOR] Quote
Aga76 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 [quote name='madziasto4'][COLOR=PaleTurquoise]W sensie, że z nadzieniem ajerkoniakowym czy popity ajerkoniakiem? :megagrin:[/COLOR][/quote] Oj, dobre [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSteehee.gif[/IMG] Quote
Recommended Posts