madziasto4 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']:multi::multi::multi: super! a z jakiej to okazji? katastrofy lotniczej? :cool1:[/QUOTE] Nie wiem z jakiej, ważne że skrócone:evil_lol: Noooo, budują u nas wieże dwie ponad 30-piętrowe, mieszkalne...z widokiem na Zatokę Quote
Anusia & Alutka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='madziasto4']Nie wiem z jakiej, ważne że skrócone:evil_lol: Noooo, budują u nas wieże dwie ponad 30-piętrowe, mieszkalne...z widokiem na Zatokę[/QUOTE] Hyhy. A te wieze to tak o se przypomnialas? Widzialam je kiedys w angorze chiba jak pokazywali budynki co maja byc takie wielkie. Quote
madziasto4 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Hyhy. A te wieze to tak o se przypomnialas? Widzialam je kiedys w angorze chiba jak pokazywali budynki co maja byc takie wielkie.[/QUOTE] Nie tak se o, tylko mi sie skojarzyły z katastrofą lotniczą.[COLOR="PaleTurquoise"]tfu tfu[/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='madziasto4']Nie tak se o, tylko mi sie skojarzyły z katastrofą lotniczą.[COLOR="PaleTurquoise"]tfu tfu[/COLOR][/QUOTE] Tera ryzyko. Bo jak taliby pierdykna w wieze to co bydzie? Quote
madziasto4 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Tera ryzyko. Bo jak taliby pierdykna w wieze to co bydzie?[/QUOTE] Nie no, chyba nie maja powodu, żeby w wieże mieszkalne pierdyknąć... Quote
koregra Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='madziasto4']Nie bendem :calus: Kamilka, ale Master też ma czasami takie okresy, że absolutnie nic nie chce jeść... Tylko z Torkiem nie mam problemu całe szczęście. [/quote] No ale nie doprowadza się do takiego stanu jak Corniszon. Torcio pod wieloma względami jest supcio:evil_lol: ale i tak bardziej:oops: kocham Masterka:loveu: Quote
madziasto4 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 [quote name='koregra']No ale nie doprowadza się do takiego stanu jak Corniszon. Torcio pod wieloma względami jest supcio:evil_lol: ale i tak bardziej:oops: kocham Masterka:loveu:[/QUOTE] Wymiotuje żółcią wtedy. Będzie wymiotował, a nie zje.:cool1: To zaraz dam Ci fotę Masterka:lol: Quote
koregra Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='madziasto4']Wymiotuje żółcią wtedy. Będzie wymiotował, a nie zje.:cool1: To zaraz dam Ci fotę Masterka:lol:[/quote] Oj wiesz Cori jak nie dostanie tabletki to tez zwymiotuje. dlatego jak nic nie zje to daje jej pół, a to taka co z jedzeniem się podaje, no ale trudno jak nie je:cool1:. Najgorsze że już nei mam na nią sposobu:placz:chyba wszystko wypróbowałam Fotki dla mnie :loveu::loveu::loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='madziasto4']Nie no, chyba nie maja powodu, żeby w wieże mieszkalne pierdyknąć...[/QUOTE] Powod sie zawsze znajdzie. Masterek bydzie :sweetCyb: Quote
madziasto4 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 [quote name='koregra']Oj wiesz Cori jak nie dostanie tabletki to tez zwymiotuje. dlatego jak nic nie zje to daje jej pół, a to taka co z jedzeniem się podaje, no ale trudno jak nie je:cool1:. Najgorsze że już nei mam na nią sposobu:placz:chyba wszystko wypróbowałam Fotki dla mnie :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] A z gotowanym tak samo jest? Można też porcję kulek podawać jako nagrody- bywa tak, że pies suchego w misce nie chce tknąć, a jak dostaje kulkę za dobrze wykonaną rzecz, to jest cały happy i zajada. Tyle że to uciążliwe może się stać tak każdy posiłek łączyć ze szkoleniem. [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/122/398394021c041923.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images34.fotosik.pl/122/3a875b392b5e3850.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images28.fotosik.pl/148/42d29c4e8abff0a5.jpg[/IMG][/URL] Quote
madziasto4 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Powod sie zawsze znajdzie. Masterek bydzie :sweetCyb:[/QUOTE] No taa w sumie..Psychole to są. Quote
Anusia & Alutka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Masterek grzeczniutki :loveu: Ide spac, branoc :grins: Quote
koregra Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 [quote name='madziasto4']A z gotowanym tak samo jest? Można też porcję kulek podawać jako nagrody- bywa tak, że pies suchego w misce nie chce tknąć, a jak dostaje kulkę za dobrze wykonaną rzecz, to jest cały happy i zajada. Tyle że to uciążliwe może się stać tak każdy posiłek łączyć ze szkoleniem. [URL]http://images33.fotosik.pl/122/398394021c041923.jpg[/URL] [URL]http://images34.fotosik.pl/122/3a875b392b5e3850.jpg[/URL] [URL]http://images28.fotosik.pl/148/42d29c4e8abff0a5.jpg[/URL][/quote] To też już było. Za nagrodę ma tylko jedno i to toleruje. Nic innego nie zje nawet za wykonaną komende :cool1: A z gotowanym to jest tak kiedyś ugotowałam takie pachnące było mniami że sama próbowałam no i zostało że sama zjeść musiałąm tylko se doprawiłam :eviltong: Czyste mięsko wołowinka ale też tylko do czasu :mad: Dzięki za focie od razu milej się spać będzie Moje kochane Dobranoc Quote
madziasto4 Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Masterek grzeczniutki :loveu: Ide spac, branoc :grins:[/QUOTE] Branoc :calus: [quote name='koregra'] A z gotowanym to jest tak kiedyś ugotowałam takie pachnące było mniami że sama próbowałam no i zostało że sama zjeść musiałąm tylko se doprawiłam :eviltong: [/QUOTE] :roflt: O rany, to Corinka udana jest.. Branoc, spać idziemy! :calus: Quote
Kasia Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='madziasto4'] Można też porcję kulek podawać jako nagrody- bywa tak, że pies suchego w misce nie chce tknąć, a jak dostaje kulkę za dobrze wykonaną rzecz, to jest cały happy i zajada. Tyle że to uciążliwe może się stać tak każdy posiłek łączyć ze szkoleniem. [/quote] Ja tak robie z Fidlastym. Z miski nie ruszy kulek ale z ręki to potrafi całą taka swoja miseczkę zjeść :lol: Dobry Madźka :loveu: Jak w szkole? :eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='koregra'] A z gotowanym to jest tak kiedyś ugotowałam takie pachnące było mniami że sama próbowałam no i zostało że sama zjeść musiałąm tylko se doprawiłam :eviltong: [/QUOTE] Ja kiedys sprobowalam Alki jedzenia i kurde faja jakie dobre bylo. Takie slodkie od indora i marfefki :grins: Czesc Madzka oj buu biedna Ty... Quote
Aga76 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Dobry Madzia [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20emotion/36316.gif[/IMG] Jutro już wtorek... Quote
madziasto4 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 [quote name='Kasia']Ja tak robie z Fidlastym. Z miski nie ruszy kulek ale z ręki to potrafi całą taka swoja miseczkę zjeść :lol: Dobry Madźka :loveu: Jak w szkole? :eviltong:[/QUOTE] Dobry:loveu: A względnie, muszę powiedzieć- już w chałupie jezdem:p [quote name='Anusia & Alutka']Ja kiedys sprobowalam Alki jedzenia i kurde faja jakie dobre bylo. Takie slodkie od indora i marfefki :grins: Czesc Madzka oj buu biedna Ty...[/QUOTE] Cze Anusia :hand: [quote name='Aga76']Dobry Madzia [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/Jun%20emotion/36316.gif[/IMG] Jutro już wtorek...[/QUOTE] Dżem dobry:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='madziasto4']Dobry:loveu: A względnie, muszę powiedzieć- już w chałupie jezdem:p [/QUOTE] To sie wogole wstawac nie oplacalo... Quote
madziasto4 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']To sie wogole wstawac nie oplacalo...[/QUOTE] Pewno, że się nie opłacało. Ale z drugiej strony, taki lekki dzień na rozruch jest dobry :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 No niby taaa. Dobra, trza by cos porobic... Ino co... Quote
madziasto4 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Ale mam klawiature brudną! :mdleje: Quote
Anusia & Alutka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='madziasto4']Ale mam klawiature brudną! :mdleje:[/QUOTE] To nie żryj nad nia :grins: Quote
madziasto4 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']To nie żryj nad nia :grins:[/QUOTE] No nie żrę właśnie, zawsze ją wsuwam pod biurko. Ty, czy się czyści klawiaturę? Jakieś sprzężone powietrze by mi się przydało :hmmmm: Quote
Anusia & Alutka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 [quote name='madziasto4']No nie żrę właśnie, zawsze ją wsuwam pod biurko. Ty, czy się czyści klawiaturę? Jakieś sprzężone powietrze by mi się przydało :hmmmm:[/QUOTE] Obroc ja do gory doopa i obstukaj delikatnie. Albo rozkrec :grins: Quote
Recommended Posts