madziasto4 Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Właśnie, ma psa, ma łąki i pola dookoła (proszę zwrócić uwagę na rym), a fot niet... Jak jest taka pogoda jak ostatnio, plusowa temperatura, to wracam brudna jak świnia ze spacerów:roll: Wyglądam gorzej niż psy... Toro i piłka też cała w błocie. Rzucam mu tę piłkę jedną ręką, drugą nieudolnie robię zdjęcia i tylko czekam kiedy się pomylę i rzucę aparatem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
koregra Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Nie nie apatarem nie. Bo ja bez fociek nie wytrzymam;) Quote
Magda Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Hihihihi....oj Madźka mam nadzieję, że do tego nie dojdzie:evil_lol: Już zmniejszyłam i wstawiam Quote
madziasto4 Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Też mam taką nadzieję :evil_lol: Cześć Kamilka:loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='Pegaza']aa i to najważniejsze cicha praca sie liczy:p zeby potem sąsiadzi nie pomysleli że używam co innego:evil_lol: [/QUOTE] :roflt: [quote name='madziasto4']Daguś muszę Cię zmartwić, ale właśnie od dzisiaj zaczęłam ferie :evil_lol: Ale nie bój, muszę prezentację napisać :eviltong:[/QUOTE] Cze leniu. Czy tygodnie laby... Ja nie moge. Chopaki :placz: Quote
madziasto4 Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Cze leniu. Czy tygodnie laby... Ja nie moge. Chopaki :placz:[/quote] Cze. Czego ryczy? Quote
misiaczek Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 [quote name='madziasto4']Chłopcy w swoim lasku [/quote] W swoim lasku,nad swoim morzem,nad swoim jeziorkiem,na swojej działeczce ;)...kurcze tylko pozazdrościć Wam takich terenów :oops: :evil_lol:. Ale my swój lasek tez mamy :siara::grin: Quote
AlKil Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 dobry wieczór!! [IMG]http://img81.imageshack.us/img81/586/witajjf3.gif[/IMG] Lód się już roztopił, nie będą chłopaki jeździć na łyżwach... Quote
tigrunia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Dobry po weekendzie .. :multi: Jednak Ci zazdroszcze Madzka tych ferii .. :placz: Quote
Kasia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Dobry Madźka i chłopaki :loveu: Ile tydniów masz tych ferii - dwa czy czy? Zazdroszczę Ci tej laby :placz: Quote
Anusia & Alutka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='madziasto4'] Czego ryczy?[/QUOTE] Chopaki oj buuuuu:placz: [quote name='Kasia'] Ile tydniów masz tych ferii - dwa czy czy? Zazdroszczę Ci tej laby :placz:[/QUOTE] Czy bo ten gamon juz tydzien temu zaczal poprzez symulacje... :cool1: Czesc Ci i Wam :loveu: Quote
Kasia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Czy bo ten gamon juz tydzien temu zaczal poprzez symulacje... :cool1: [/quote] Nieźle se to wykombinowała :cool1: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='AlKil']dobry wieczór!! [IMG]http://img81.imageshack.us/img81/586/witajjf3.gif[/IMG] Lód się już roztopił, nie będą chłopaki jeździć na łyżwach...[/QUOTE] Dobry :hand: Pogoda wiosenna za oknem, to i lód się roztopił... [quote name='tigrunia']Dobry po weekendzie .. :multi: Jednak Ci zazdroszcze Madzka tych ferii .. :placz:[/QUOTE] Dobry :grins: [quote name='Kasia']Dobry Madźka i chłopaki :loveu: Ile tydniów masz tych ferii - dwa czy czy? Zazdroszczę Ci tej laby :placz:[/QUOTE] Cze Kasiu, No łącznie były czy, teraz już zostały dwa :sad: [quote name='Anusia & Alutka']Chopaki oj buuuuu:placz: Czy bo ten gamon juz tydzien temu zaczal poprzez symulacje... :cool1: Czesc Ci i Wam :loveu:[/QUOTE] Nieprawda, byłam ciężko chora :obrazic: i jeszcze się choróbstwa nie pozbyłam. Cześć Ci. Quote
Anusia & Alutka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='madziasto4'] Nieprawda, byłam ciężko chora :obrazic: i jeszcze się choróbstwa nie pozbyłam. [/QUOTE] Phi jasne. Madzka masz zakaz i Kasia tyz, wychylania nosow poza galeryje swoje,bo nigdy nie nadrobie zaleglosci. Quote
Anusia & Alutka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Dobra, sczytane wsio. Chiba trza sie ubrac tera nie? Quote
madziasto4 Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Phi jasne. Madzka masz zakaz i Kasia tyz, wychylania nosow poza galeryje swoje,bo nigdy nie nadrobie zaleglosci.[/QUOTE] To mamy areszt jak Atka :-( A co, jedziesz gdzieś znowu? Quote
Anusia & Alutka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='madziasto4']To mamy areszt jak Atka :-( A co, jedziesz gdzieś znowu?[/QUOTE] Nie jade ino musialam nadrobic wszystko, a co nadrobilam, to ktoras sie w tej galeryji odezwala i znowu wracac musialam, a nie dalej isc. Quote
madziasto4 Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 Halooo brać odblaskowe T na doopce w kubraczku dla Torka czy nie?? Skłaniam się za tym, żeby nie brać, ale może? Quote
Kasia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Ja to zawsze mam otwarte dwa albo czy okienka i wtedy szybciej mi to idzie i nie mam takich pleców :p Quote
Kasia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='madziasto4'] Halooo brać odblaskowe T na doopce w kubraczku dla Torka czy nie?? Skłaniam się za tym, żeby nie brać, ale może? [/quote] Dobrze się skłaniasz :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 [quote name='madziasto4']Halooo brać odblaskowe T na doopce w kubraczku dla Torka czy nie?? Skłaniam się za tym, żeby nie brać, ale może?[/QUOTE] Brac. :loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Kasia']Dobrze się skłaniasz :evil_lol:[/QUOTE] No właśnie, tym bardziej jak trza by było zrobić poprawki tfu tfu toby to T utrudniało życie nie? Quote
madziasto4 Posted January 14, 2008 Author Posted January 14, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Brac. :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] No masz..:mdleje: Czeci głos mi potrzebny na gwałt! Oprócz mojego. Quote
Kasia Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Akurat o poprawkach nie pomyślałam ale to prawda. Ja zaź nie lubie takich gadżeciarskich, wolę coś co jest proste a ładne ;) Quote
Recommended Posts